Meehabalar,
Hangi mesleği yaparsak yapalım, herkesin ihtiyacı olan ortak bir şey vardır o da iyi bir yemek. Bu açıdan baktığımızda bana göre hayattaki en önemli kariyer bu😅

Meehabalar,
Hangi mesleği yaparsak yapalım, herkesin ihtiyacı olan ortak bir şey vardır o da iyi bir yemek. Bu açıdan baktığımızda bana göre hayattaki en önemli kariyer bu😅

Yemek yapmak bir sanattır bu işten para kazanmak istiyorsanız en iyisi olmak zorundasınız...
Ne abestir ki ülkemizde en iyi aşçı ve şefler erkek ağırlıktadır
Sen iyice ev hanimligina adayligini gösteriyorsun @enperatriz_eztia kardesim :)
Cok guzel yemek yapmak kariyerlerin en guzel sanat bölümüdür.. insan yemek yaparken Tanriyi hisseder.
Rica ederim abi
Aslında Yemek Yapmak Gem Terapi Hemde Kendine Güven Gelmesidir Eğer AŞ’yi Yemek Yapmasını Biliyorsan Bunu Değerlendir Ve Kendini Göster Derim Bence
Tarif ver tarif 😅
Cevap
13Cevap
Yani olabilir ama en iyisi değil
Geçiminizi yemek yaparak sağlamıyorsanız yemek yapmak çok sıkıntı değil. Bir sürü tarif var. Tarife bakarak çok kolay bir şekilde yemek yaparsınız.
Hayatta hiç bir başarısı olmayan insanlar, yaptıkları yemekle kendini abartıyor..
Diilmiş demek ki, ben o kadar iyi yemek yapıyorum da ne oluyor bomboş bir hayat
Yemek yemeyi seven biri olarak sorunuzun bendeki cevabı iyi insan olmak.
Güzel yemek yapabilmek eli lezzetli olmak güzel bi özellik
Çok iyi yemek yapan insan her zaman 2-0 öndedir bu hayatta
Yemeksiz bir hayat düşünemem o yüzden kesinlikle öyle 😅
Kişiye göre değişir herkese göre değil bence
Değildir 😄 iyi bir dinlenme de ona kalsa masörler için çok önemlidir
Güzel yemek yaparım ama ondan da güzel yemek yerim :D
Kalbe giden yol iyi bir yemekten geçer.. Yemek yapmak önemli🙃
Çok iyiyim mutfakta ama bir işe yaradığını görmedim... Belki ileride...
neden
Hayatta önemli bir kariyer olarak görülmüş ama ben bir getirisini görmedim o yüzden
En büyük getirisi kendi karnını doyurabilmen, yumurta kırmayı bilmeyen kızlar var
Ayrıca iyi görüntü ve lezzetle aşçıda olabilirsin Refikanın Mutfağı gibi
Pek karın doyurmaya odaklı olmadığımdan sanırım getiri olarak göremedim. Siz de haklısınız, mutfağa girmeyen kızlar da var ama öyleleri daha değer görüyor gibi. Neyse soru sahibini kızdırmayalım 🙂
Aşçılık için geç kaldık, zamanında harekete geçmeliydim.
Yok bunun yaşı yok, Her insan yemek yemeye muhtaçtır. Eminim iyi sunumlarlada bu işi çok daha iyi yapabilirsin
Yaşı olmaz olur mu? Aşçılığa çok erken yaşta başlanıyor, teknik bilgim yok. Nasıl mümkün olsun? Bu yaştan sonra ben nasıl ilgileneyim? Gerçekten çok çok zor. Ben evdekilerin karnını doyurmaya devam. 😅
Hahahahah, birgün düz (aralıksız) ızgarada eti bir yandan pişirip bir yandan doğradığımı gören kişi bu eğitimi nereden aldı, hiçbir yerden deyince otelde iş teklif etti , dedim ben kendi halimdeyim zevk için yapıyorum, hiç strese giremem, malum programlar yemek gibi keyifli bir işi tartışma kavga programına çevirmişler iş başka yere gidiyor
Yemekle ilgili olduğunuzu tahmin etmiştim. Ne güzel bir de teklif almışsınız, kıskandım sanırım. 😅🤭
Galiba sizin ailede de yetenek var bu konuda.
Yemek olarak aile iyi ama onlar daha geleneksel, ben daha çok Dünya mutfağı takılıyorum, bir gün uygun yerim olsa tütsülü yemekte yapacağım
Ben de gelenekselciyim 🤭
O tütsülü yiyecekleri pek yiyebileceğimi sanmıyorum. O duman kokusunu kesin alırım, kokuya fazla hassasiyetim var.
İnşaAllah denersiniz ☺
Türk mutfağındansa Osmanlı Mutfağını tercih ederim. Tütsülülerde iş karışık iyi yapmazsan is tadıda gelir onu sevenlerrde varda önemli olan aroma verebilmek
Aa Osmanlı mutfağı da efsane ama şimdi Türk mutfağını da şey etmeyelim 😅
Şiyyy etmeyiz merak etme ama Osmanlı mutfağının yanında geçmez. En sevdiğim mutfaktır.
Ben karar veremedim şu an. Acıktık 😅
Hayhay bol kekikli gömlek kebabı yapalım
Aa yalnız ben gömlek yemem 😅
Siz bana çömlek kebabı yapın 🤭
Hahahah tamam oda olur 😜
Güldük 😂🤭
Her zaman 😎
Daim olsun İnşaAllah
Güzel sohbet için teşekkürler, hayırlı akşamlar. ☺
Sizede teşekkürler, Hayırlı Akşamlar
Aşırı derecede katılıyorum😆
Bu adım önde olmak demektir.