B1-B2 Seviye Yabancı Dil Özel Sertifikalı Kurslar İle Ne Kadar Sürede Öğrenilir?
3 Ay
6 Ay
9 Ay
12 Ay
12+ Ay
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
B1-B2 Seviye Yabancı Dil Özel Sertifikalı Kurslar İle Ne Kadar Sürede Öğrenilir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Temelinin ne derecede olduğu önemli. Ona göre gelişimi görebilirsin. Her kursa gitmeni önermem. Biraz araştır bence.
Kursların bir işe yaramadığını en az 10 arkadaşım üzerinde gördüm. Bence önemli olan istikrarlı çalışma
Vallahi mi? Ama En Azından Neyi Nasıl Öğreneceğini Gösteriyorlar Başka Bir İşe Yaramıyor her şey Sana Bağlı Mantığını Biliyorsan 1 Değil 10 Dil de Öğrenirsin
Ama şöyle, herkes aynı öğrenmez. Mesela benim işitsel zekâm çok iyidir sizin ise görsel. Ben bu durumda size işitsel zekâ yoluyla dil öğretirsem öğrenim hızınızı yavaşlatmış olurum
bilmiyorum ben kendi kendime c1 seviyesine geldim
Nasıl Öğrendin Konuşabiliyor Ve Anlayabiliyor musun? Ve Ne Kadar Sürdü?
ne kadar sürdüğünü hatırlamıyorum kendi kendime öğrendim çnkü her hangi bir eğitim olmadan, kendi dilim kadar iyi anlıyor ve konuşabiliyorum tek eksiğim türkçeyi ingilizceye çevirerek konuşmak kolay ama ingilizceyi türkçeye döndürmekte her zaman yeterince akıcı davranamıyorum ne dediğini aslında gayet net anlıyorum ama artık kendi dilim gibi bildiğim için okuduğum veya duyduğum ingilizce cümleleri kafamda türkçeye çevirme ihtiyacım kalmıyor zaten biliyorum ne dediğini ama türkçe karşılığını düşünüp yanımda kine izah etmekte akıcı olamıyorum her zaman
6 ayı bulur. Ben 3 kuru 8.5 ay ayda falan aldım.
Sıkı çalışmalısın ama 6 ay diyelim
Üç ay