Kpss sınavının başvuru tarihi 2023 de hangi tarihte olucak bilen varsa yazar mı?
#eğitim
#kariyer
#iyi
#günler
#günaydın
#reisaga55
Kpss sınavının başvuru tarihi 2023 de hangi tarihte olucak bilen varsa yazar mı?
#eğitim
#kariyer
#iyi
#günler
#günaydın
#reisaga55
2023 yılının sınav tarihi şimdiden belli olmaz Ocak itibariyle yani o yıla girilince sınav takvimi belirlenir. Bu yıl dediğiniz yani 2022 kpss sınavı 31 Temmuzda onun da başvuruları sona erdi.
Lisans içinse geçti başvuru tarihi yukarıda da yazdım okumadınız mı? Başka bir seviyeden girecekseniz ortaöğretim ya da önlisans onların başvuru tarihlerine netten bakabilirsiniz hangisinden girecekseniz.
Kardeşim sınav gününe kadar devam eden başvuru mu olur? Lisanstan mı gireceksin hangi seviyeden diyorum lisansım başvuruları bitti dedim iki defa. Seviyen neyse yaz google a bak başvuru tarihleri ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor.
Merhaba, net bir tarih söyleyemeyiz çünkü resmi olarak 1 Ocak 2023 tarihinden sonra açıklanır ama tahmini olarak bu yıl ne zaman oluyor? 31 Temmuz 2022 tarihinde yapılacak diye biliyorum. Bir dahaki sene de aşağı yukarı bu tarihlerde yapılması planlanır yani genelde bu şekilde olur. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Sınav başvuru tarihi ne Zaman 2022 de @Askiyasamak
Ona da net bir şey diyemeyiz. Takvim belli olacak ki öyle konuşalım.
Cevap
2Cevap
Bu adam da çalışmıyor sınava giriyor
Başvuru Haziran ayının başındaydı geçti
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?