Eğitim & Kariyer Üniversite rehberi nasıl bulabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar,yakında üniversite okumak için Türkiye’ye gelmeyi düşünüyorum, daha önce Türkiye’ye hiç gelmedim, üniversiteye başvurabilmem için bir rehbere ihtiyacım var *Türkiye vatandaşı değilim Güncellemeler+1 yıl …. Üniversite rehberi nasıl bulabilirim? Cevapla Üniversite Soruları Rehber Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nerenin vatandasisin 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Neden ne alakası var ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak ettim nerden geleceğini bide nereye gidicen Yorumla Soran +1 yıl Irak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nereye gelicen Yorumla Soran +1 yıl Muhtemelen İstanbul ama başka yerde olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman her türlü yardımcı oluruz ya kalacak yerin var mı Yorumla Soran +1 yıl Akraba var ama gitmeyi düşünmüyorum, nasıl yardımcı olacaksınız! Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yer buluruz gezeriz 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Dalga geçmeyin lütfen Yorumla
seytantuylukiz Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Nerenin vatandasisin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla seytantuylukiz +1 yıl Sudan sebepten nerenin vatandadisisn Yorumla Soran +1 yıl Irak vatandaşı Yorumla seytantuylukiz +1 yıl Türkiye'de ne yapıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Okuyacağım Allah kısmet ederse Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nerenin vatandasisin
Neden ne alakası var ki
Merak ettim nerden geleceğini bide nereye gidicen
Irak
Nereye gelicen
Muhtemelen İstanbul ama başka yerde olabilir
O zaman her türlü yardımcı oluruz ya kalacak yerin var mı
Akraba var ama gitmeyi düşünmüyorum, nasıl yardımcı olacaksınız!
Yer buluruz gezeriz 😂😂
Dalga geçmeyin lütfen
Nerenin vatandasisin
Niye
Sudan sebepten nerenin vatandadisisn
Irak vatandaşı
Türkiye'de ne yapıyorsun
Okuyacağım Allah kısmet ederse