Trigonometri deyince korkunçlu rüyalar gören kaç kişiyiz?

Trigonometri deyince korkunçlu rüyalar gören kaç kişiyiz?
"Yahu ne demek ne işe yarıyor? Şu merdiveni duvara dayarken bile trigonometri kullanıyorsun" diyen gıcık mat hocam geldi aklıma.
Günlük hayatta senin ne kadar eşsiz olduğunu ancak trigonometrik yöntemlerle hesaplıyorum kawasaki 🖤😂😂😂
Çok teşekkür ederim böyle gizli sevenlerimle karşılaşınca çok seviniyorum ve bu duygular karşılıklı ❤️❤️
Daha kim olduğumu bilmiyosun. Nesi karşılıklı? Klasik ünlü sözü işte. 😂😂😂
Kim olduğunu bilmediğim için gizli hayranım dedim işte 😊😊 ama illa kim olduğunu bilmemi istiyorsan sorun değil.
Trigonometri ve limit bana çok kolay gelen konulardandı lisedeyken. Türev, İntegral falan su gibi içmiştim. Millet yapamıyordu limiti bir de, şaşırıyordum. Şaşırtıcı bir şey de şu ki sudaki kaldırma kuvvetini çok zor kavramış olmam. İnsanlar bu konuyu sular seller gibi yaparken ben hep zorlandım. O kadar soru çözmeme rağmen. Neden acaba neden?
Bu arada trigonometri alanları hesaplamana yardımcı olur. Düzensiz şekillerin alanlarını integralle hesaplayabilirsin. Onun için de trigonometri gerek.
Cevap
3Cevap
benim işime yaramıyor ama yarayanlar vardır belki
Trigonometri ne bilmiyorum ama bunu duyunca aklıma trip atma seviyesini ölçen bir makine geldi mkfjfkfkfkfkfk
😂😅😂🤣🤣🤣🤣
Arkadaşım çok kullanır mimar üçgenlere allerjisi var 😂
Mimar, mühendis kullanır mutlaka çok önemli bir kavram.
Bunu sorana anlatacak hiç bir sey bulamayız... O hesaplar olmasa arabaya binemezdi kimse
Korkunç rüyayı bırak o konuyu işlemediler bile😂 Ne olduğu hakkında da bir fikrim yok.
Allah belasını versin
😂🤣🤣
hicbiiseyaramiyo
En sevdiğim konu
Hiçbir işe yaramiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?