Bu yıl İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nde tıpçıların mezuniyeti sırasında acayip olaylar olmuş. Bin yıllık hipokrat yemininde yer alan hastanın cinsel yönelimi kısmını sansürleyen rektörlüğe rağmen öğrenciler o kısmı okudu. Öğrencilerin kapak gibi cevabını nasıl buldunuz?
İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’nin mezuniyet töreninde Hipokrat Yemini’ndeki “hastanın cinsel yönelimi” kısmı sansürlendi. Öğrenciler ise sansürü tanımayarak ilgili bölümü de okudu. pic.twitter.com/B9IIRvX9WM— Medyanın Elli Tonu (@Medyanin50Tonu) June 22, 2022
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne meraklılar milletin uçkurunaaaa bir günah varsa şayet cezasını çekecek olan kendileri değil neyin hazımsızlığı bu ya insanlara bi huzur verin
Sonuçta bu var olan bi yeminin içinde geçiyor. İstediğimizi okuyup istemediğimizi okumayalım o zaman, niye ırkı atlamıyor da bunu atlıyor? İyi yapmışlar valla helal olsun, takdir ettim geleceğin doktorlarını.
te allam hangi yılda yaşıyoz bunlar nasıl sapkın kafalar insan sansürlerken utanır ulan
gayler sksin sunlarin hepsini de bi kurtulalim allah aşkına.. insanlari bi rahat bırakın
Cinsel yönelimin ne gibi bir etkisi olacakti peki sansürlenmeseydi? Kendim biseksüelim ondan soruyorum.
Guzel bi konuya deginmissin umarim hersey guzel olur
Cinsel yönelimli olanlar zaten hastadır
Hm ilginç