Selam bu günde ülkemle gurur duydum 😑 anlatıyorum.
Ben 2 yıldır mezunum sürekli ders çalışıyorum. 2020de 79 aldım ve aranamadım. Şimdi ise ye dedim 95 almak. Neyse beni geçelim! Bizim sokakta benle yaşıt bir gérizekalî var.
Tarih bilgisi sıfır osmanlının kurucusunu bile bilmez. Türkçeyi gectim okuması bile zayıf! 2020 Kpss de 63 puan almış 🤣 neyse bu kişi işte devlete müdür muavini olarak atanmış 😡 bilin bakalım bu çocuğun ailesi hangi partiye üye!
Biz garibanlar eşşek gibi çalışalım asgari ücretten biraz fazla maaş alalım diye af edersiniz gõtümuzü yırtalım bunun gibi şeref yoksunları gelsin bizim 100 puan alıp gelemeyeceğiz noktaya tek seferde gelsin! Gece gece sinirimden uyuyamadım 😤
Kpss torpilsiz insanların yarıştığı bir maraton mudur?
Türkiye'de 11 milyon malum partiye üye insan var, bir bak bakalım 11 milyon memur var mı? Bir akıllı sensin, sadece partiye üye olmakla atanacağını düşüneceksin, düşük zekalı müptezel
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
11 milyondan daha fazla devleti kemiren vatandaş var! Her üye olan memur olacak diye bisey yok! Dediğim kişinin ailesi 6 kişi 1i memur 3ü okuyor! 11 milyondan hepsi torpille tanışacaktır vakti gelince. En çok zoruma gidende biz sãlak gibi çalışıyoruz onlar sıfır beyin hücresi ile bizden çok daha iyi yerlere geliyor ve amiplerde onları savunuyor cidden yaşanmaz bir ulke oldu...
Bu dediğin üst tabaka için geçerli. Mesela merkez bankası başkanı için, maliye bakanı için geçerli. Ayak takımını boş insanlarla hiçbir zaman doldurmadı mevcut hükumet, tanıdık da olsa (mesela Berat Albayrak) daima kalifiye elemanları kullandı. Ben daha çok, beceriksiz insanların ''torpil var'' diyerek kendilerini avuttuklarını düşünüyorum
Torpilin geçmediği yer yoktur kim gelirse gelsin farketmez.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama daha önce bu kadar torpil olmamıştı! Bu kadar liyakatsiz insan bir arada bulunmamıştı. Şimdiki sorumlular bu işin b*kunu çıkardı! Gözümüze şoka şoka yolsuzluk, hırsızlık yapıyorlar!