ben bir suçtan dolayı 1yil 6 ay denetim aldım hapis cezası ertelendi ama daha önce benim altınları mi çalan kişi beni darp etti bende beni darp ederken refleks gereği kollarından tırnaklarım ile cizmisim doktor raporu var şimdi bu denetim de bir sene 6 ay içinde bir suça karışırsa Hapis cezası alır diyor diğer mahkemenin son duruşması Eylül'de karara çıkacak ve para cezası alicam 1 sene önce açılan dava Eylül de kesinleşecek yani eski bı davayi içerir mi bu denetim süresi avukatım itiraz etmişti para cezası almıştım denetimden önceki yapılan şikayet denetim süresine girer mi? Bilginiz var mı?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yatarı yok en fazla girdi çıktıya gidersin para cezalarını öde kesinlikle kaçırma tarihini yoksa içerde günlügü 20 den sayıyorlar
Öderim sorun değil de Eylül'de karar çıkacak da denetim 1yil 6 ay demiş 1 sene önce açılan dava Eylül de sonuçlanacak eski açılmış dava denetim süresine girer mi? İşimi herşeyimi kaybederim biterim ya bilsen Varya haksız yere ceza aldım
Daha önceden hiç suça karıştınmı ceza aldınmı evet bu arada adalet sistemi çöp hakimler keyfe keder ceza veriyor. Bu arada korkmana gerek yok her hafta imzaya gidersin karakola bi süre sonra kapanır gider girmezsin bile içeri eğer ilk suçsa tabi onun dısında ne yaptıkları belli değil kesin bişey diyemem ama en fazla girme durumu olsa bile 1 gün ya da en fazla 1 hafta yatarsın açık ceza evinde sonra salarlar seni yatarı yok korkmana gerek yok
zaten suanda tutuksuz yargılanıyorsun pekte ciddi bir suç işlememişsin yoksa zaten tutuklu yargılanırdın. O yüzden takma kafaya bak keyfine
Daha önce aldığım suç ailemden yüzünden hükmün açıklanmasının geri bırakılması karar verildi gene ailem yüzünden kavgalik olduk kişi benden şikayetçi oldu ve 1.6 ay denetim ama daha önce altınlarımi çalan kişi karnıma tekme vurdu ben refleks gereği kollarından tırnaklarım çizik atmışım ama o dava bir sene önce açıldı bir sene önce açılan davalar ceza alırsam denetim süresine girer miyim çünkü ordan kesinlikle para cezası alicam hapis kararını etkiler mi 😭😭😭
daha önce aldıgın ceza benzer suç değilse yine keyfine bak diyorum sana benzer olsaydı tekerrür olmuş olurdu bu sefer garanti girerdin içeriye ama şu an merak etme 1 yıl 6 ay ceza aldın ertelemeli oluyor aradan 5-6 sene geçiyor sonra unmadıgın bir anda kapına kapıt gelir “ mahkumluğa mahsustur” diye 10 gün içinde teslim olur 1 gün sonra çıkarsın sicil değil sabıkalı olmuş oluyorsun
avukat değilim ama suana kadar 10 dan fazla mahkemeye katılıp 3-5 kere ceza yemiş birisi olarak söylüyorum
Ya takmıyorum ama Eylül de diğer mahkemenin sonucu para cezası yani mahkumiyet kararı çıkacak benim merak ettiğim eski işlenen suçlar bir yıl altı ay denetim süresine giriyor mu girmiyor mu?
Cuma günü istinaf mahkemesine itiraz edeceğim zaten ama benim için önemli olan Eylül de çıkan kararla ceza alicam denetim süresine girer mi girmez mi onu merak ediyorum
5 yıl denetim alırsın büyük ihtimal
5 yıl denetim alayım o gene iyi halise girersem benim için her şey biter işimi kaybederim tek yaşıyorum öyle bı bunaldım ki
Eylül de verilen kararda hapis cezası yok sadece kolda olan çizikler den dolayı sanık durumuna düştüm herhangi gibi hayati zarar yok
Valla kısa kesmek istiyorum bunları sürekli düşünürsen psikolojin bozulur. Düşünmemen lazım. İyi düşün iyi olsun. zaten sana ihtimal vermişim İşlediğin suçlar bile hafif hiçbir şey olacağını sanmıyorum al denetimini git paşa paşa imzanı at gerisini takma kafaya yoksa dediğim gibi psikolojin bozulur Alırsın denetim benzer suç olmadıgı için
Teşekkür ederim umarım yazdığın gibi olur 😭
Teey ilk suçumda 2015 te aldım 2 yıl 1 ay hapis aldım ikinciyi 2017 de yine 2 yıl 1 ay ssç olarak yargılandım ama hiçbirinde ceza evine girmedim bile baktımda dosya kapanmış 5 yıl içinde bi suça karışma dediler sonra 2019 da basit yaralamadan yine mahkeme açıldı, yine ceza aldım hala yatmadım en son 2021 de başka bir suçtan 4 yıl 2 ay aldım onun dışında bi çok kez hagb ve 5 yıl denetim aldım yani ben bile kafaya takmıyorum ilk zamanlar çok takardım sonra takmadım hiçbirşeyde olmadı tedirgin olmana grk yok Hadi allha emanet
rica ederm iyi günler
Suç makinesi misin be 🤣🤣🤣 ben ufacık şeye korktum teşekkür ederim her şey için Allah'a emanet
5 yıl altının yatarı yok her ne kadar haklı olsanda darp var. Bu yüzden yine hafif ceza alırsın.
Hafif ceza ne oluyor para cezası ise onda sıkıntı yok 😭