Avukat Var mı Aranızda?

Arkadaşlar Merhaba;
5 gün önce bir trafik kazası geçirdik. D-100 karayolu’nda ilerlerken bizim için yeşil ışık yanıyordu hava karanlık ve yağmurlu; hızınız 70-80 arası o sırada önümüzden koşarak bir yaya geçti fark etmemizle manevra yapmamız bir oldu. Neyseki yaptığımız manevra ile kurtuldu fakat arkasından bir yaya daha koşarak geçiyor muş biz kendisini ne yazıkki fark etmedik ve sağ ön kapıya çarptı hemen durduk gerekli ilk yardımı bizzat ben yaptım , ambulansı ben çağırdım , polisi de ben çağırdım fakat ne yazıkki bize çarpan kişi 14 yaşında bir genç kız ve durumu kritik vücudunda bir çok kırık mevcut şu an yoğun bakımda iç kanama şüphesi olduğu için şimdiye kadar ameliyata alamadılar fakat pazartesi doktorlar uyandırıp ameliyata alacaklarmış. 5 gündür olayın travmasını atamadım. Arabada eşim 1 yaşındaki bebeğim ve kardeşimde vardı. Mobese kayıtlarında kızın elimde telefon olduğu ve bizim üzerimize koşarak geldiği bize yeşil ışık yandığı gözüküyor fakat aile kızlarının bu durumuna bile aldırış etmeden daha iğleşmesini bile beklemeden haklılarmış gibi ortalığı galeyana getiriyor. Şimdiden kan parası konuşuluyor, eşimi neden serbest bıraktılar diye savcılığa gidiyorlar. Diyarbakırlı bir ailelermiş sanırım aşiretler ve şeriat kanunlarına göre karar vereceklerini söylüyorlar. Yahu biz suçlu olsak tamam. O arabada benim 1 yaşında bebeğim de vardı. Yaya kuralları ihlal edilmiş bir kaza biz orada o kızı zaten görmedik görsek kesin bir manevra yapardık. O zaman da arkadaki araçlar yüzünden bir facia yaşanırdı. Yani o zaman bizim kızımız için hayatlarından oldular diyecekler miydi? Napacağımızı nasıl davranacağımızı bilmiyoruz. Arabanız sanayide eşim can güvenliği yüzünden işe gidemiyor çocuğu o halde gören ben psikolojimden bile bahset miyorum. Ailenin yanında olmak istedik fakat ailenin tutumu yüzünden bizim şu an gitmemizin daha iyi olacağını söylediler. BiZi ne bekliyor bilmiyoruz. Yorumunuz nedir bizi adli ve sonrası olacak şekilde neler bekliyor bilgisi olan var mı? Napalım nasıl hareket edelim.

Avukat Var mı Aranızda?