Eğitim & Kariyer Iş başladı. Müşteriler memnun. Sizin işler nasıl? Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soda ısmarladılar. Video fotograf verirken sohbet edip, iş yapıyoruz. Iş başladı. Müşteriler memnun. Sizin işler nasıl? Cevapla İş Soruları Fotoğraf Soruları Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kolay gelsin Ben işi bıraktım 1hafta oluyor. Taşınıyorum çünkü. Yeni bir sehir de yeni bir hayat. Bakalım Ama aslinda ondan önce güzel bir tatili hak ettim benceGüneş kum deniz dağ ☀️ Turizm alanında çalışanlar sansli bence 0 1 Yorumla Eğitilme +1 yıl Her çalışan şanşlı olmuyor. Yorumla
karlardaacancicek0 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl İş nedir 1 11 Yorumla Eğitilme +1 yıl www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y= Yorumla karlardaacancicek0 +1 yıl Paraşütü peki maaş kac Yorumla Eğitilme +1 yıl 5 kuruş Yorumla karlardaacancicek0 +1 yıl Bu iyi bir meslek değil bence bende seni zengin sandim Yorumla Eğitilme +1 yıl Değilim. Param yok. Dışarda yatıyorum. Suyu alacak para bulamıyorum. Çok çalışıyorum ama tl kazanamıyorum Yorumla karlardaacancicek0 +1 yıl Maaşın 200 bin üstünde mi Yorumla Eğitilme +1 yıl Evet Yorumla Eğitilme +1 yıl 6 ayda Yorumla Eğitilme +1 yıl Şaka kız 200 bin ne. Ben Kim. Almam o kadar para. 🤣 Yorumla karlardaacancicek0 +1 yıl O zaman zengin degilsin Yorumla Eğitilme +1 yıl Senin kadar fakir değilim 😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl torpille mi girdin 0 3 Yorumla Eğitilme +1 yıl Emekle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl politik cevap 😂 Yorumla Eğitilme +1 yıl Torpille, masa başı işi yapmıyorum. Uçuyorum... Yorumla