+1 yılBi hafifledim bi hafifledim anlatamam ayt mat 20,75 çıktı sos1 idare eder geçti tam hesaplayamadım sıralamalar da mutlu eder umarım herkes çok kolay diyor saçma sapan bi sıralama gelmese bari herkese geçmiş olsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Üniversite Tercih konusunda 38,7b cevap paylaştı.
u +1 yılGirmedim ama iyi geçtiğini söylüyorlar
00 Yorumla
+1 yılGirmedim bu dönemleri aşalı çok oldu Allah herkesin kalbine göre versin torpille bir yere girenlerinde belasını versin
31 Yorumla- +1 yıl
Amin inşallah torpille girenlerinde buna müsade edenlerinde
Baydı ya sitenin her yerinde nasıl geçti diye sorulan sorular 🙄
20 Yorumla- Üniversite Tercih konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılSanki okuyunca sınavı geçince devlet öğrencilerin hakkını verecek. Sınav iyi geçse nolur ki, her yerde torpil dönüyor.
34 Yorumla- +1 yıl
İşte okumayınca böyle oluyoruz arkadaşlar. Okumaya devam
- +1 yıl
Ben ne yazmışım, sen ne diyorsun
- +1 yıl
Torpil dönüyor diyorsun da torpili olanın eğitim düzeyi okuyandan iyiyse almazlar araştır az
- +1 yıl
Senin dediğin olsun
+1 yılPek çalışmadan girdim. Aşırı kolaydı. hem TYT hem de AYT. Ortalama ilk 30 bin sıralama gelir sayısaldan.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSayısalı kolay olsa da yapamadığım için çozmeye çalışmadım bile ama Sosyal, Türkçe, Edebiyat gayet kolaydı, birazcık çalışan bile iyi netler alırdı ama ben @ptalgibi hiç çalışmadığım için bilgi sorularını yapamadım.
00 Yorumla
+1 yılOlum niye herkes zor diyor ya gayet kolaydı çoğu azıcık çalışan bile yapardı
18 Yorumla- +1 yıl
Düne göre kolaydı be😅matematikten 20 tane denden 2 tane yaptım.
Edebiyattan 1 boş sosyalden hiç boş bırakmadım.
Yanlışlar doğruyu götürüyor muydu ya - +1 yıl
Fenden*olcaktı
- +1 yıl
Olcaktı mı bence kuzum hiç üzülme seneye tekrar girersin
- +1 yıl
Yok fendsn 2 yaptım demek istedim
- +1 yıl
Üzülmüyorum geçen seneye göre daha kolaydi
- +1 yıl
Bu sene kolaydı evet
- +1 yıl
3 tane kız dislike atmış ahahahha ergenler çalışsaydınız yapardınız gayet kolaydı
- +1 yıl
Aman boş ver
+1 yılkitapcıklar ne zaman yayınlanır? ayt edebiyat zor coğrafya ve tarih kolaydı matematiğe bakmadım
01 Yorumla- +1 yıl
Yayınlandı
- Üniversite Tercih konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSoruları merak ediyorum yeni nesil baya abartıyor gibime geldi
00 Yorumla Ayt güzeldi ama 15 soru daha yapabilirdim hatırlayamadım sınavda onun dışında güzeldi.
00 Yorumla
+1 yılKolaydı sınavdan çıktım çok fazla yanlışım çıktı moralim çok bozuk ya
00 Yorumla- Üniversite Tercih konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıledebiyat ve sosyalin hepsini yaptım fenden 25 tane yaptım matematikten de 20 tane yaptım
014 Yorumla- +1 yıl
Sözel kısmı kolaydı sayısal kısmı zordu
- +1 yıl
Bir rakip daha elendi
- +1 yıl
@Creppyypasta ben öylesine girdim zaten bu 3. Girişim
- +1 yıl
@Creppyypasta ayrıca nerden biliyorsun elendiğimi belki netlerim senden iyi gelicek
- +1 yıl
Öylesine girdim diyip bunu demen…
- +1 yıl
Tamam hadi ağlama
- +1 yıl
Gelicek yazmış bir de 🥲
- +1 yıl
- +1 yıl
@Creppyypasta öyle girmiş olmam senden daha iyi bir alamayacağım anlamına gelmez ayrıca istediğim şekilde yazarım bas hadi 👊👊
- +1 yıl
Önemseyerek girmemişsin ayrıca tam 6 yıllık emeğim var lisem çok iyi geçti. Çok ders çalışırdım üstüne 2 sene iyi kurumlarda ders aldım yeni yalayıp yuttuğum şeylerdi hava atmıyorum ama kendimi hazırlanarak soktum sınava. İstediğin şekilde yazamasın demedim alındığına göre kötü geçmiş belli. Bir şey diyemem umurumda değilsin
- +1 yıl
@Creppyypasta sende benim umrumda değilsin sadece şunu bilmeni isterim ben Türkçe Öğretmenliği okuyorum açıktan da 2. Üniversite olarak coğrafya okuyorum Yani hiç çalışmadığım bile bir bilgi birikimim var. Buna rağmen senin kadar özgüvenli ve egoist değilim çok şükür.
+1 yılMat bence iyiydi olması gerektiği gibiydi güzel eleyici sorular vardı ama ayt fen kısmında ruhumu teslim ettim sanırım fizik sorularını profesörler hazırlamışlar yoksa bu zorluğun başka bir açıklaması olamaz
017 Yorumla- +1 yıl
Soruların hepsini tyt ayt profesörler hazırlıyor.
- +1 yıl
Fizik en kolayıydı hicbir sey bilemeyen kitap acmayan biri sadece okuyarak mantiken yapardi 3 soru bilgi sorusuydu sadece onun dışında okuma bilmek yeterliydi hatta son yıllarda çıkmiş en kolay fizik sinavıydi
- +1 yıl
Aynen ya mat a aşırı kolay diyen tipler var ortaydı ve fen de gömmüşlerdi yani
- +1 yıl
@Popsmoke34 Mat diğer yıllara gore kolaydı çalışan birinin yapacağı sorulardi ama bilgisi olmayan için tabiki zor ama fende mantık sorulari vardi bilgin olmasa bile yapabileceğin
- +1 yıl
2020 kadar kolay değildi ki mat
- +1 yıl
@Popsmoke34 2020 den kolaydı sadece 2020 de pandemiden dolayı birkac konu kaldırilmıştı o yuzden kolay diyorlar ama 2020 nin fonksiyon sorulari polinom sorulari integralden zordu tyt ayt sistemine gecildigi tarihten beri butun sorulara bak en kolayi bu senenin sorulariydı sadece bilgi sormuslar bilen yapar 2019 da miydi resmen türkce ve problem seklindeydi ayt mat
- +1 yıl
İlk 20k heralde hedef
- +1 yıl
@Popsmoke34 Hadi inşallah yaparsın
- +1 yıl
Yok be sana diyorum sbjshs
- +1 yıl
20k kim ben kim
- +1 yıl
@Popsmoke34 Ha 😂 boş ver benimki karışık
- +1 yıl
@Popsmoke34 Hiç belli olmaz o işler oyle deme 1 milyondan ilk 5 bine giren oluyor
- +1 yıl
Ya şu polinom dizi ve asal sayı soruusnu çözemedim ya içim içimi yiyor
- +1 yıl
@Popsmoke34 Sağlık olsun boş ver polinom zor soruyorlar her sene
- +1 yıl
Sende bu unili rahatlığı görüyorum
- +1 yıl
@Popsmoke34 bak sınav için kendini üzme sebebi oydu ya da buydu olmadıysa yani bazı seyler insanın planları dışında gelişiyor hep bir sey çıkıyor birazda nasip kendini uzme yani tavsiyem bu
- +1 yıl
Nasip buysa olmasın ya
+1 yılArkadaşlar sınav girevlileri kitapçıktaki yapiskanimi çıkarmadılar yanlış gormediysem kimsenin cikarmadilar bende sonra söylerim dedim ama unuttum sınavım iptal olur mu ya
015 Yorumla- +1 yıl
Oha öyle bir şey mümkün değil.
- +1 yıl
Sınav suresi bittikten sonra kontrol ediyorlar o zaman yapistırırlar zaten herkesin kıtapcıgının uzerinde sıra numarasi tc isim her sey yaziyor sıkıntı olmaz
- +1 yıl
Evet bu da makul ama kural dışı. Unutmaları mümkün değil. Ceza yerler
- +1 yıl
@NarsistikPatinaj Yemezler denetleyen yok ki. Sınavda konuşmustu gorevliler şikayet ettim hicbir sonuc alamadim birkac sene oldu hala sonuç yok guya dijital kamera var
- +1 yıl
Sınavlarda kamera zorunluluğu yok. Ama illegal durumlardan dolayı her binada mutlaka 1 tane kameralı derslik var.
Harrypotterin durumu farklı ama. Sınav puanını tespit edemiyecekler ama optik doldurulmuş ve tüm sınıf aynıysa ösym salon başkanı ve gözetmeni bulur hatta bina sorumlusuna bile ceza keserler. - +1 yıl
@NarsistikPatinaj Hayır hem osym sitesinde yaziyor hemde gozetmenler sınav kurallarıni okurken soyluyor dijital kamera ile sinavımiz kaydedilmekte diye. Ayarlarlar onu farkederler toplarken ben salon gorevlisinide ismini yazdim sıkayet ettim salon gorevlisi ve sınifta bulunan 2 gozetmen kadın vardi resmen ucu flortlesti ya sınav boyu gule eglenene konustular rezil insanlar hala aklımdalar 1 2 dk lık bir konuşma değildi sınav boyunca susmadılar normalde kapı kapalı olur kapı acıktı o salon gorevlisi surekli geldi gitti Sınavdan erken cıkan her öğrenciyle sarılip vedalastılar yok başarılar tebrikler bilmem ne konuştular durdular hemde tyt sınavındaydı sansima kimsede umursamadi 2 sallayip çıktı bende tek başıma dinleyen olmadı yani
- +1 yıl
Yahu ben giriyorum sınavlara daha mı iyi bilicen😃zorunlu değil. Sınıfta dijital saat varsa kamera da vardır. Sadece Analog varsa kamera yoktur.
Sizinkiler cidden ayıp etmiş. Ben de çok rahatsız olurdum.
Allahtan artık topuklu ayakkabı yasaklandı. O da aşırı sinir bozucu - +1 yıl
@NarsistikPatinaj Okuyorlar dünde okudular bu gunde onceki yıllardada girdim hepsinden soyluyor gozetmenler
- +1 yıl
@NarsistikPatinaj ama yalan yani denetim falan yok. Hatta bugun kızin biri hızmayla girdi aldılar almamalari lazımdı metalle
- +1 yıl
İşte o sınav evrakı genel basıldığı için her yerde aynı olmuyor.
- +1 yıl
Basit pirsing hızma alınıyor. Sıkıntı yok. Taşlı maşlı olursa alınmayabilir.
Ösym sınavında bi insan istese kopya da çeker yerine başkasını da sokar. Mümkün. Zor değil - +1 yıl
@NarsistikPatinaj Bilmiyorum üniersitedede girdim ilkokuldada oyle soylediler doğrudur yani ama ögrenciyi egitimi umursayan yok geçen yıl mı yoksa 2020 de mi ogrencileri yarım saat erken çıkarmislar bazi okullarda noldu o çocuklara o gozetmenler ne ceza aldı hiçbie ceza almadılar sınav suresi degismiş cocuklar yalvarmiş dinlememişler yani gozetmensin kurallara bir bak gel demi
- +1 yıl
Ver iz dı adalet. Haklısın ama senin bilemeyeceğin tarzda soruşturmalar oluyor. Meslekten ihraç edilen bile oldu
- +1 yıl
@NarsistikPatinaj Bilmiyorum keşke oyle olsa işini baştan sağma yapan o kadar çok eğitimci var ki
- +1 yıl
Maalesef oluyor ama İnsanlar da şikayet etmeye çekiniyor
+1 yılGitmem gerekirdi ama girmedim o kadar ümidi kestim ki umutlarım hayallerim kalmadı ya
00 YorumlaBüyük bir yığılma olacak rez alın. Herkes kolay diyor
00 Yorumla
+1 yılSeneye girmeyi dusunuyorum kendi bölümümden iş bulamıyorum denicem seneye bakalım
04 Yorumla- +1 yıl
@Vffffg bilgisayar
- +1 yıl
@Vffffg hayır iyi ki değil zaten sağlık üzerine bilgi işlemciyim
- Üniversite Tercih konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılBen bilmiyorum. Türkçe ve Sosyal'den elemişler.
10 Yorumla
+1 yılTürkçe beni batırdı neyse Allah'ım büyük
10 Yorumla
+1 yılAyt kolaymış. Yığılma olur bu yıl da
10 YorumlaÜniversite Tercih konusunda 804 cevap paylaştı. Geçmedi biz zamanında girdik hallettik.
00 YorumlaBeklediğim gibi zordu
00 Yorumla
+1 yılMüko olduğuna dair söylemler var
00 Yorumla
+1 yılKolay diyenin... olması lazım
00 YorumlaSözel çok zordu. Sayısal aşırı kolaydı.
06 Yorumla- +1 yıl
Sozelle alakası yoktu genel kültür gibiydi sorular kolay geldi banada normalde bende sayısalcıyım
- +1 yıl
Matematikte yorulmuşsun ondan dolayı normal oyle gelmesi benim boş çok matematikte geometrinin hepsini yaptım mat de boslarim var ve eşit ağirlikta türkçe yani yorar zaten. Ben once fen mat sonra sozel sonra esit agirlik yaptim ondan kolay geldi
- +1 yıl
Senin yaptığın doğru ki sayısalsin yani tabikide mat ve fen yapacaksın benimki saçmalık oldu ya ben her zaman sınava en son sayfadan ve son sorudan basliyorum hem tyt hem ayt de biyolojinin son sorusundan basa dogru geliyorum bu saçmalığı niye yapıyorum bilmiyorum ama yapıyorum mat yapamadim hiç yapamadiğim için sozel cozeyim dedim sonra esit agırliga baktım. Hayırlısı bazı şeyler planlarımız dışında gelişiyor
- Üniversite Tercih konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSınava girmedim girenlere başarılar
00 Yorumla
+1 yılNasıldı sorular kolay mıydı?
00 Yorumla
+1 yılbasitt ama sıkıcı sıkıcı vee basit
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmiş olsun herkese. Hersey gönlünuzce olsun
00 Yorumla- Üniversite Tercih konusunda 539 cevap paylaştı.
+1 yılvıtsın artık su sınav muhbetınız ^_^
20 Yorumla
+1 yılAyt çok kolaydı
10 Yorumla
+1 yılGüzel geçti ama zordu ya
00 Yorumla
+1 yılZordu
00 Yorumlazor diyor herkes
00 YorumlaKolaydı ama ben yapamadım 😂😂
00 Yorumla
+1 yılİdare eder
00 Yorumlafen zordu matematik ortaydı diyebilirim
00 Yorumla
+1 yılMezuna kaldım büyük ihtimal
00 Yorumla
+1 yılnormaldi
00 YorumlaMerhaba , aşırı zor.
00 Yorumla
+1 yılKötüydü 🥲
00 YorumlaTyt daha kolaydı
00 YorumlaKesin girmiştir
00 Yorumla
+1 yılİnşallah iyi geçmiştir
00 Yorumla- Üniversite Tercih konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılFena değildi
00 Yorumla
+1 yılGuzeldi ya
00 Yorumla
+1 yılKolaymış galiba. Bu sene çok yığılma olur.
00 YorumlaIyidir iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSayısal Loto gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılB o. K. Gibiydi hepsini salladım
12 Yorumla- +1 yıl
sen bensin awk WPWLWKWLQPQOQWKS
Gizli Üye(36-45)+1 yılşapa oturduk"!
00 YorumlaÜniversite Tercih konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sözel yapabildim
00 YorumlaGırmedım kanks
00 Yorumla- Üniversite Tercih konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kolay
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun 🙏
10 Yorumla
+1 yılKötü geçti
00 Yorumla
+1 yılİyi geçen varmida
00 Yorumla
+1 yılMatematik basıldı
00 Yorumla
+1 yılYapram gibi
00 Yorumla