Güncellemeler
+1 yıl
Bilip bilmeden konuşmayı ne kadar çok seviyorsunuz ! Bilgiyle girip kazanılan burs kazandım ben lisede ! Geçen yıl ebeveynimi kaybettim lisede ailem göndermedi benim tercihim değildi !!! Benim hayalim var ve onu gerceklestirecegim gerekirse günde 8 saat çalışmaya başlayarak haftaya ! 3 yıldır herşeyimi kendim karşılıyorum anne baba akraba vs kimseden 5 krs desteksiz hem çalışıp hem okumak ne kadar zor !
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Lisenin 4 yılı adam akıllı çalışaydın yumurta afedersin seyine sıkısmazdı. Simdi yillarini ver calis sinava cok da bir degisiklik olmaz.
Bilip bilmeden konuşmayı ne kadar çok seviyorsunuz ! Bilgiyle girip kazanılan burs kazandım ben lisede ! Geçen yıl ebeveynimi kaybettim lisede ailem göndermedi benim tercihim değildi !!! Benim hayalim var ve onu gerceklestirecegim gerekirse günde 8 saat çalışmaya başlayarak haftaya ! + 3 yıldır herşeyimi kendim karşılıyorum anne baba akraba vs kimseden 5 krs desteksiz hem çalışıp hem okumak ne kadar zor !
Günde 8 saat calismak iyi birsey degil. Daha bunu idrak edemiyorsan zor isin.
Ornek verdim , ayrıca dil çalışmak kötü bir şey değil eğlenceli dizi izlesen 1 saat bile o bile geliştiriyor azda olsa mesela
Koçla birlikte çalışacağım bilmiyorim kaç saat vs iyi değil.
İngilizce öğretmenliği okuyorum. Önemli olan verimli çalışmak. Sadece altyazılı dizi yetmez. İngilizce dilinde ingilizce altyazılı izlemen gerek.
Bana önyargılı yaklaşmayıp verebileceğin tavsiyeler var mı☺️? Bence imkansız değil istersem basarabilirim ? 12 ay var daha 2023 yks ye?
İlk önce seviyeni öğrenmen gerek. İnternetten test yapıp seviyeni öğrenebilirsin. Bununla ilgili paragraf çözebilirsin. Zaten sınavda paragraf ve zamanlar çıkıyor. Tüm ayrıntılarıyla zamanı yapabilmen gerek çünkü oldukça fazla çıkan bir soru. Bunun haricinde her gün birsürü kelime öğrenmen gerek. Kendine her gün sınırlamalar yap. Mesela bugün 50 kelime ezberliyeceksen yarın 55 ertesi günü 60 yap. Dizi izleyeceksen ilk önce ingilizce dilinde türkçe altyazılı izle. Ardından ingilizce dilinde ingilizce altyazılı izle. Cümleleri daha kolay çevirebilecek ve kavrayabileceksin. Kitap okumakta bir ayrıcalık olur. Çok okumana gerek yok günde 15 sayfa okusan bilmediğin kelimeleri not etsen yeter. C1 seviyesine ulaşana kadar dediklerimi uygula ve en sonunda bol bol deneme çöz. Çıkmış soruların hepsini çöz.
Ydt ye girebilmek icin C1 seviyesine mı ulaşmam gerekir? Ben b1 olduğumu düşünmüyorum Duolingo vs İngilizce uygulama var iki tane telimde otobüste vs giriyorum bazen bu da faydalı olur diye düşünüyorum? İnternetten nasıl test yapabilirim seviyemi öğrenmek için?
Duolingo yetersiz bir uygulama tavsiye etmiyorum. Zaten bizde türkçeyi c1de konuşuyoruz ama sınavda yapamıyoruz. Hele ki B1-B2’de o sınava girsen iyice batırırsın. İnternette english level determination quiz yazarsan bulabilirsin.
Biliyorum zaten 12 ay var en geç 1 ay sonra çalışma düzenini oturtmuş olurum diye düşünüyorum 11 ayda c2 olurum diye düşünüyorum?
C2 1 yılda imkansiz. Biz bile C1’iz türkçede.
Niye imkansız? Düzenli çalışacağım herşeyi yapacağım 😔
C2 anca edebiyatçılar olur. Anlamıyosun sanırım ama şu an senin konuştuğun türkçenin seviyesi C1
TM C1 olsam yeter mi iyi bir İngilizce bölümü kaxanmak için 4 yıllık
Evet
Sen nerede okuyorsun ki kaç yaşında başladın uniye
Bogazici 19
2. giriste kazandın yani 🤔peki kitap önerin var mı şimdi bana 0 dan İngilizce çalışmaya başlamam icin? Birde dizi ya da film?
2. girişte kazanmadim hayatim. liseyi dondurmak zorundaydim 1 sene.0’dan başlamadığım için ingilizce kitap önerim yok. Ben ilkokulda başladım sıfırdan. Sen baya geç kalmışsın.
İngilizceni ilerletirsen kitap önerisinde bulunabilirim. B2-C1 seviyesinde
0 dan kastım hicbirsey bilmiyor değilim. B1 seviyem şu an. ailem yüzünden geç kaldım sürekli taktın çok geç kaldın çok geç kaldın görende sanır 30 40 yaşındayım 😒sanki ben keyfinden geç kaldım
Dil seçmişsin aklın neredeydi bu zamana kadar demek istiyorum. İnsanlar 8 sene okuyorda hâlâ konuşamıyorlar ingilizceyi. 1 senede halledilmez demek istiyorum sene sonunda görürsün diyeceklerim bu kadar iyi günler.
Sınava girmek için İngilizce konuşmam gerektiğini bilmiyordumn😂sene sonu olmazsa 2 yılda yaparım sorun değil ama sana göre 2 yılda yapmakta imkansız kesin
20 çok az
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!