Herkese selam size iliskimden bahsedip fikir almak istiyorum. 3 yıllık bir ilişkim var ben 24 sevgilim 28 yaşında. Onu tanıdığımda da bir işi yoktu iki yıllık bir bölümde askerlik isleri için vakit öldürüyordu. O zamanlar çok ısrar ettim bölümünü bitirmesi icin sonra dgs ile dört yıllığa tamamlarsın ben sana yardım ederim dersleri anlatırım diye ama ikna edemedim ve okulu bıraktı. Ben iyi bir bölümde okuyordum ve yeni mezun oldum. Kendisi şu an bir iki ticaret yapıyor ama işe yarar şeyler değil bence. Bir iki gün önce bir işe girdi ama şimdiden şikayet etmeye başladı belim ağrıyor zaman kaybı diye. Ben bulduğu her işte çalışıp birikim yapıp ticaretini geliştirir diye umarken o vazgeçmiş bile.. eskiden çok aşıktım ve bunları görmezden geliyordum fakat zaman içinde bana karşı hataları oldu ve aradaki sevgi bağı zedelendi şimdilerde bu tarz şeyleri düşünmeye başladım. 28 yaşında hala hiçbir işi tutturamamış biriyle bir gelecek düşünmeli miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer iki ihtimalide düşünüp neler olabilir tahminde bulunalım ;)
1- Gelecek düşünmezsin başka birini düşünürsün, çalışkan biri sorun olmaz.
2- Gelecek düşünürsün ve bu tembel adamla büyük sorunlar yaşarsın çünkü bir işte sebat etmeyen doğru düzgün para kazanamaz. Zengin varlıklı olsa bile bu defa seni yatakta mutlu edemez çünkü beli ağrır sürekli bu bel ağrısınin sebebi kimi zaman başka kadın olur. Zengin erkek peşinden çok kadın olur ve kocan senden hevesini alınca başka çiçeklerden bal almaya başlar. Zengin değilse bu çok daha kötü çünkü hem ev işleri hemde para kazanmak zorundasın bu adamı damızlık olarak besleyeceksin keyfi oldukça geceleri seni mutlu edecek fakat gene senden bıkıp başka kadın isteyecek büyük ihtimalle :(( böyle kötü bir tablo çizmek istemezdim ama iş konusunda tembel okulu yarıda bırakan işe zaman kaybı diyen hemen pes eden bir erkeğin kadınını mutlu etmesi çok zor. Boyle erkek yatakta erkenden boşalıp kadınını doyurmadan döner kıçını uyur, zevkini çıkarmak, kadına kadınlığını hissettirmek doya doya saatlerce ilişki yaşamak mümkün olmaz böyle bir erkekle...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl25 yaşına gelmiş bir erkek ülkemizde %90 oranında okumuşsa okulunu bitirmiş, okumamış bir işe yönelmişse usta veya işinin erbabı olmuş olur.
Hadi diyelim ilk tanıştığınızda geriye kalan %10 luk dilimde idi.
3 yıl boyunca ben bu kızı seviyorum, ben bu kızla bir gelecek düşünüyorum bir işim bir mesleğim olmalı ki gidip isteyeyim versinler hayatımızı kuralım demeyen erkek çöptür, çöp. Onunla geçirdiğin her gün artık sana daha fazla zaman kaybettirir.00 Yorumla
Eğitim & Kariyer konusunda 520 cevap paylaştı. Sanırım işi olmayan ya da çalışma hevesi olmayan kadınla bende evlenmem çok zor olur öyle biriyle yaşamak düşünüyorum eve 5 kuruş faydası yok yemek yaptım evi temizledim daha ne istiyorsun diye üzerine dır dır eden tipler den Allah uzak etsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöylelerini bilirim başta neyse hep öyle kalmaya devam ediyorlar. Bak bir erkek eğer çalışmayı sevmiyorsa Cidden ondan kaçmak gerek. Çünkü evlenmeden önce maddiyat önemli olmuyor ben çalışıyorum falan gibi düşünen olabiliyor ama artık geçim zor ve erkek boş boş gezip karısı yorgun argın eve gelirse o kadın zaten mutlu olmaz. O kadar yorgunluğun üstüne ev işleri her akşam yemek yapma sorumluluğu vs derken o kadının canı çıkar üstüne bir de eşi gün boyu gezip hiçbir şey yapmazsa zamanla kadının zoruna gider ve artık sen de uğraş ben yoruluyorum bıktım demelere başlar. ileride çocuğunuz olacak bir çocuğa anneden daha iyi kimse bakamaz. Belli bir yaşa kadar anne bakacak mecbur. Ve o sırada ne yapacak erkek hâlâ boş boş oturacak halı Yok. Sevmeyi sevmeyen bir erkek en kolay işte bile yapamaz. Sen o adama gel sadece masa başında bekle internet var yemek var her şeye serbest sadece bekleyeceksin desen yine de yok der. Çünkü o serseri gibi bir yaşamı tercih eder. Karar senin canım benim iyice düşün. Bir 10 yıl sonrasını bile düşünerek iliskine bir ad koy
11 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklisin ki..
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
44Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılDüşünme bence
00 Yorumla Çok biliyo ya reis her şey zaman kaybı her şey gereksiz. Bi baltaya sap olamamış insan sorunsalı cidden okurken gerildim dkcksks sorumluluk almayı hala öğrenemeyen bir kimse bence kendisi. Bir şeyler için gerçekten çaba gösterse ama olumsuz sonuçlansa neyse diyeceğim ama beyefendide ne bir azim ne bir gelecek kaygısı 10/10 gamsızlık mskfksak ayrılman münasiptir diye düşünüyorum. Ayrıca birini sırf seviyorsunuz diye kötü özelliklerini görmemezlikten gelmeyin lütfen lütfen lütfen geleceğinizi etkiliyorsunuz 🥲
12 Yorumla
Soran+1 yılAy sanki başka seçeneği varmış gibi zaman kaybı deyip delirtiyor beni ya gitsin zamanın belin de ağrısın çok fazla da yorul paranı kazan ya
Ben anlattıklarında sorumsuzluk sezdim.. Ayrıca okul dediğin çabucak bitiyor neden bitirmeyi tercih etmedi o baya büyük soru işareti. Ticaret yapması ya da yapmak istemesi çok güzel ama kendi işinde aslında 9-18 çalışacağın bir işten çok daha fazla çalışırsın. Nırmal mesaide normal işleri halledersin, mesai sonrası da herkes uyurken, gezip eğlenirken sen kafayı işi nasıl geliştiririm e takarsın.. o bunları yapmıyorsa bence onunla ciddi birşeyler düşünme.. ya da ciddi ciddi onunla konuş.. ama önce okulunu bitirmesi şart.
11 Yorumla
Soran+1 yılOkulunu bitirmesi benim için çok önemliydi çünkü bu konu ailem için önemli olacak biliyorum
- Eğitim & Kariyer konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılSevgi, aşk, güven varsa aşılabilir şeyler. Yaşı uygun. Ama senin adına da hareket geçmiş olması gerekir. Yani bir söz var tam anımsayamıyorum ama tasmayı tak ama gevşek bırak. Tasmayı bilmeli şu koşullarda. ( Kabaca bir örnekti ) ama sevgi, aşk varsa ki var.
Kısaca kendini toparlaması, severek para kazanabileceği, işleri yoluna koyabileceği bir süreç gerek. Mantığını da duygularını da devreye koy. Umudumu da yitirme.
Mutlu değilsen, gelecek göremiyorsan başka seçenek yoksa ayrılık düşünülebilir.10 Yorumla
+1 yılNormalde iş bulunur derdim de sorumluluk almayi sevmeyen rahatına düşkün bir insan sevgilin sanırım sadece anlattıklarına bakarak. Ben olsam gelecek düşünmezdim o riske girmezdim. Senin düzenli bir gelirin olduğu zaman her zorlandigi isi bırakıp sadece keyfi işler yapmaya başlar büyük ihtimalle. Nasıl olsa o kazanıyor diye
12 Yorumla
Soran+1 yılBirkaç yuk taşıdı diye beli ağrıyan adam şimdi maça gitmiş şaka gibi maalesef
- +1 yıl
Adam keyif adamı 😄
Anladığım kadarıyla maddi durumundan değil, sorumsuzluğundan şikayetçisiniz. Gelecek kurmak istediğiniz bireyin sorumsuz olması ileride evlenince ev işlerinde ve çocuk bakımında sorunlu süreçlerin olma ihtimalini yükseltiyor. Ayrıca çocuklarına örnek bir baba figürü de oluşturmayacak. Bunların düşünerek karar vermenizde yarar var.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet tam olarak böyle. Maddi durumunu fazlası ile anlayışla karşıladım bu kadar zaman oldu kendime bir kez bile hediye aldirtmadim ya da gidip surda oturup bir şeyler yiyelim demedim bunlar için surat asan biri olmadım. Bu tarz şeyleri idare edebilirim ama diğer bahsettiğiniz şeyler beni tereddüte düşürüyor maalesef
- +1 yıl
Kendisine gerekli uyarılarda bulunun. Çekincelerinizi söyleyin hatta gelecek açısından umutsuz olduğunuzu belli edin. Eğer gerçekten sizle o da bir gelecek hayal ediyorsa belki titreyip kendine gelir. Günümüzde işsizlik büyük bir sorun maalesef ama şu ortamda en azından bu yönde çaba göstermesi sizin içinizi bir nebze olsun rahatlatacaktır. Tabi bunlar benim düşüncelerim, karar sizin. Hakkınızda hayırlısı olması dileğiyle.
+1 yılIkili iliskilerde ciftler birbirinin ogretmeni degildir, ben bunu yola getiririm diyerek cikilan yol zifiri zindan olur size. Iş begenmeyen, mizmizlanan erkegin evlilikte de baska sorunlara sebep olacagindan emin olabilirsiniz. Sorumluluk duygusu olmayan insanlar evlilik yurutemiyorlar. Dogru yerden bakmaya baslamissiniz. Bazen acitsa da yolunuza gitmeniz daha hayirlidir
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet asıl kaygım bu zaten parasizlikla bir şekilde idare edebilirim belki ki zaten benim bir mesleğim var fakat onun bu davranışları evlilikteki diğer birçok sorumluluk gerektiren şeylere yansıyabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle hayır derim böyle sorumsuz biriyle hayatını yakma benimde aynıydı onun yüzünden fedakarlık yaptım evlenicez diye beni yarı yolda bıraktı üstelik benim işim vardı onun yok kimse için standartlarını düşürme bırak onun iş bulmasını beklemek senin görevin değil daha iyilerine layıksın
22 Yorumla
Soran+1 yılİnan beklemekten yoruldum sadece beklemekle de kalmıyorum ben de mücadele ediyorum ama yok yani olmuyor
Cevap sahibi+1 yılGerçekten bırak bak benim 6 yılım böyle geçti fedakarlık yaptım emek verdim adam olsun diye bekledim ama yok böyleleri sorumsuz oluyor değişmez boşuna bekleme ben uniden sonra evlenicez diye beklerken mezun oldum geldimki beni aldatmış dagildim resmen ama o kadar yılım emeğim boşa gitti benim gibi olma istiyorum onun gibiler değişmez o yaşa kadar iş sorumluluğuna girmeyen adam bundan sonra kolay kolay çalışmaz vazgec
Bir erkek 28 yaşına kadar çalışmadıysa o saatten sonra hiç bir şekilde bir işte tutunamaz ya belim ağrır der ya vakit kaybı der ben 21 yaşımda başladım herşeyi ayarladım talih kuşunu bekliyorum senin de yaşın genç işini gücünü eline almış düzgün birisi ile ilişki kurmayı düşünmeye başla şimdiden
20 Yorumla12 yaşından beri çeşitli işlerde çalışıyorum. 23 yaşından sonra da sosyal güvence ile gerçek bir iş sahibiyim. Böylesi tembel varlıklar sadece yakın çevreye, akrabaya ve sevgiliye zarar verir ve hiç umursamaz. Çokça örnek gördüm. Sadece iki günde belim ağrıyor diyen adam, evliliğinin ikinci günü de belim ağrıyor yatmayalım der. Karar senin, gerçekler bunlar.
21 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle çalışmak tamamen irade ile alakalı bir şey
Bu kişi hala gelişememiş ileride evleneceği insanın da tepesine yük olarak biner eğer çalışıp ona bakmak istemiyorsan ondan ayrıl emin ol ki bu tip insanlar bir yere girse bile en fazla 1 ay çalışır sonra bir bahane bulur ve işi bırakır maalesef aşkta karın doyurmuyor
10 Yorumlapisman olma ihtimalin cok yuksek
hayatin boyunca onu mu ittireceksin bir yerlere gelsin diye11 Yorumla
Soran+1 yılEvet aşk da bir yere kadar maalesef
- Eğitim & Kariyer konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılKomik olur. Evine nasıl bakabilir ki. Hemde bu zaman da..
12 Yorumla
Soran+1 yılBen bakıcam galiba zaten ilişkide tüm yükleri sırtlana sırtlana seyit onbaşıya rakip çıktım
- +1 yıl
😂😂😂. Hiç girmeyin böyle işlere. Zamanınıza çok yazık, büyük bir haksızlık olur kendinize..
+1 yıl28 yaşına gelmiş elinde bi. İşi yok boş boş gezmeye alışmış, yarin birgün evlenince ne olacak perişan olacaksın belki aç kalacaksınn böyle insanlar gamsız olur evine barkına bakmazlar bi geleceginiz olacagını düşenemiyorumm😅
10 Yorumlaİşi geçtim arada statü farkı var bundan sana hayır gelmez
11 Yorumla
Soran+1 yılStatü farkını ben sorun yapmasam bile ailem yapacak bunu biliyorum bu yüzden de çok ısrar ettim okulu bitirmesi için beni dinleseydi şimdiye 4 yıllık bölümden mezun olabilirdi
- Eğitim & Kariyer konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılBu adam zora gelemiyor ama bir erkek kadın olsa hadi anlarım ama erkek bunları bahane ediyor, ondan kimseye hayır gelmez çünkü k.çını kısmıyor çalışma hayatı kimse için kolay değil ama bir erkek bahane üretmemeli...
10 Yorumla
+1 yılBen olsam düşünmezdim. Gelecek vaat etmeyen biriyle evlenirsen mutsuz olursun. Ticaret konusunda kendisini geliştirirse yürür aslında ama sıkıntılı bir durum.
10 Yorumla
+1 yılAşk zamanla mecbur bu tarz şeylere dönüyor ister istemez düşünüyorsun tamam evlenecegin kisinin parasi onemli degil ama boylede olmaz çaba gerekli bahaneler üretiyir seninki çalismaya alisik degil Şu an çoğu erkek boyle
12 Yorumla
Soran+1 yılParasının olmamasından çok onun sorumsuzluğu canımı sıkıyor
- +1 yıl
Evet bu kadar sorumsuz bir insanla hayat surmez
+1 yılKendine yararı olmayan insanin bir başkasına faydası olmaz evlendiğini düşünürsek muhtemelen sen ona bakarsan ya da sağa sola borçlanir arkasını sen toplarsın
10 YorumlaBende aynı durumu yaşamaktayım kız arkadaşım 2 yıllık okul okudu çalışmıyor. Her ay ona para gönderip bazı masraflarını ben karşılıyorum. Evet seviyorum ama bu durum gerçekten hoş değil daha evlenmedim bile ne yapıcam bilemiyorum :(
12 Yorumla
Soran+1 yılHer ay neden para gönderiyorsun babası annesi yok mu bu kişinin? Bence gönderme çünkü bir zaman sonra ayrılık falan olunca insan sadece canım yanıyor
28 yaşında eli ekmek tutmayan daha ilk işinde belim ağrıyor diyen erkekten bi bk olmaz ayrıl derim ask karın doyurmuyor bu devirde
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli bir yaşa kadar evet sorun olmuyo bunlar ama o yaşa gelmiş biri eli ekmek tutması gerek artık bence. Evet sevilir evlenilir ama sadece aşk yetmez en fazla 1 yıl sonra geçim derdine düştüğünde anlarsın. Hele de şu devirde...
10 Yorumla
+1 yılOnun ayaklarının üstğnde durmaya isteği yok ya sen olmasan belki kendine çeki düzen verir sana güveniyor bence nasıl olsa sevenim var gibisinden
10 Yorumlaokulu bitir diye tavsiye vermişin kendini düşünmeyen adam seni de düşünmez sen de onu düşünme bırak gitsin
12 Yorumla
Soran+1 yılSadece tavsiye değil cidden yalvardım çünkü seviyordum evlilik düşünüyorduk ve onun iş bulabilmesinin tek yolu diploma
- Eğitim & Kariyer konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle anormal bir durum. Bence ilişkinizi bitirin.
10 Yorumla
+1 yılDüşünme şimdiye kadar çalışmamış o zamanda çalışmaz
10 YorumlaZor olur öyle biriyle bir ömür geçirmek, bu sefer sen çalışmak zorunda kalırsın o evde oturur.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılyaşın çok küçük . sevgi karın doyurmuyor aman diyim dinlen dinlen uzaklaş.
parasız erkek gereksiz erkektir.02 Yorumla
Soran+1 yılParasız değil de sıkıya gelemeyen elini taşın altına koyamayan erkek gerçekten gereksizdir
- +1 yıl
Her pipisi olan erkek adam değildir. Bu lafımı unurma
+1 yılMesela benim abim iş sahibi değil onunla düşünmesin kimse bence iş sahibi olmayan biriyle kim gelecek düşünebilir
13 Yorumla- +1 yıl
insan abisini gömer mi :D
- +1 yıl
Gitsin çalışsın oda jdjdnd
- +1 yıl
belki çalışası yoktur :D zorlamamak lazım :D global dünyanın dayatması olan köleleştirme sistemine karşı olmak için çalışmıyordur belkide :D
+1 yılKendinde söylüyorsun, sevgim zedelendi falan diyorsun, ilişkinin daha surmiyecegi belli, uzatmaya gerek yok derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır.
Bende işe girdim 2 hafta dayanamadım, üniversiteyi bırakmıştım o zamanlar sonra yediremedim kendime, ben daha fazlasını yapabilirim dedim, tekrar sınava hazırlanmayı ya da yazılım ile yürümeyi düşünüyorum01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltabii yaş farkı var ben 18 im
+1 yılSen neden çalışmıyorsun da ondan bekliyorsun. Sen çalış kazan. Hep erkek mi bakmak zorunda. Ohh armut piş ağzıma düş.
00 Yorumla
+1 yılKendisini düzeltmezse ki kolay değil düzelmesi; o zaman büyük ihtimalle mutsuz olacaksınız. İyice düşünün bence.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 437 cevap paylaştı. İşleri mi rast gitmiyor yoksa baltaya mı sap olamıyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılBence baltaya sap olamıyor. Ona haksızlık yapmamak adına empati yapmaya çalışıyorum ama ben 28 yaşında bir erkek olsam babamdan para almak yerine ne iş olursa olsun girer paramı kazanırım ya garsonluk yapsın mesela ne bileyim küçük işlerle uğraşıp birikim yapsın ama yok bir iş geldi mesela ürün paketleyip yükleme yapacak sadece bir gün gitti ve beli ağrıdığı için şikayet ediyor zaman kaybı bıraksam mı diyor ya ağrısın belin sık dişini paranı kazan. Dün belim ağrıyor diye şikayet eden adam bugün maça gidebilmiş..
Kanka o iş yaş. Evlenseniz o çalışmaz sen bakarsın eve, itici durum
02 Yorumla
Soran+1 yılBirinden sırf bu yüzden ayrılmak istemiyorum vicdanım bu konuda rahatsız hissedecek ama diğer yandan da sorun yaptığım şey zengin olmaması değil sorumsuz olması yani derdim para olsa ben mühendisim evleneceğim kişi de mühendis doktor olsun derdim. Bu kadar zaman bekliyorum bir işin ucundan tutacak diye ama yok en son girdiği isten de beli ağrıyor diye çıkmak istiyor bahanesi de zaten ordan çok para kazanamayacak olmak.. empati yapmaya çalışıyorum ama ben onun yerinde olsam o isten çıkmaz en azından bir cep parası kazanmış olurum
28 yaşında hiçbir şekilde meslek sahibi olamamiş ve bunun için çaba göstermiyorsa sen onun umrunda değilsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılBir işi olmasını her şeyden önce kendi için istiyor çaba da gösteriyor ama bu çaba ne kadar yeterli emin olamıyorum yeni girdiği işte taşıma isi olduğu için bel agrisindan dolayı işi bırakmayı düşünüyor mesela evet o isten öyle aham saham bir para alamayacak ama en azından bir cep parası küçük bir birikim olabilir bunu reddetmesi bu insanın sorumluluk alamayacagini düşündürtüyor
- +1 yıl
Yorulmadan para kazanmak istiyosa devlet memuru olacak yoksa ozel sektorde calismak kolay degil ve seninle bir hayat kurmaya niyeti varsa bunun icin is secme sansı yok isi begenmemis olabilir ama yeni bir is bulmadan is bırakılmaz bak sana işi şikayet ediyorya eğer desenki calisma birak isi yarin sabah ise gitmez senin icin her zorluga katlanmalı
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuş bu şekilde gitmez de ya kendisini toparlasin ya da boşa umutlara kapılmayın
10 YorumlaAşk sevgi karın doyurmuyor. Eli ekmek tutmalı bir erkeğin. Yoksa zor. Hele ki bu devirde.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 571 cevap paylaştı. yani :D ne bileyim millet 28 yaşında daha okula gidiyor yahu :) iş bul düzeni kur 34-35 zaten
00 Yorumla
+1 yılAçıkçası dikkat et sorumluluk yoksa evlenince hiç olmaz
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılHayat zor iş bulmak sıkıntı
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum ve inan maddi anlamda ona karşı her zaman çok fazla anlayışlı oldum iş bulmak zor olduğu için de okulunu bitirmesi icin yalvardım nerdeyse ama o ne yaptı koca bir hiç
- +1 yıl
O zaman gelecek düşünme
+1 yılSen aslında kararını vermişsin
11 Yorumla
Soran+1 yılBeni bu karara iten o kadar çok şey var ki maalesef
+1 yılO erkekten hayr gelmez senin paranı yer anca. şahsen ben o yaşta ciddi giden vir ilişki kursam hertürlü işi yapar bahanede sunmazdm
10 Yorumla
+1 yılKadında iş güç aranmaz ama erkekte aranır28 yaşında mesleği olmayan biriyle evlilik yapsan da yurutemezsin
10 YorumlaBiraz daha beklemeni tavsiye ederim, belki düzelebilir.
20 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Vakit kaybetmeden ayrıl. Ekonomi bir ailenin en önemli sorunu. Huzursuzlukların ana sebebi. İşsiz bir baba ise facia.
00 Yorumla
+1 yılBen olsam ayrılırdım. Bir işin ucundan tutmayan adamın gereği yok.
10 YorumlaZor karar ama aşk karın doyurmuyor cümlesi bu zaman icin soylenmis sankki.. cok iyi dusunmen gerek
00 YorumlaErkek değil 28 yaşına gelmiş elinde hiçbir sermayesi mesleği olmayan kadınla da gelecek düşünülmez bana göre. Artık devir değişti. Ask karın doyurmuyor maaalesef.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi ayaklarinin üstünde duran bireyler çok önemli
00 Yorumla
+1 yılBu devirde bir işe yaramaz sürünerek yaşarsınız hiçbir şey alamazsınız falan bunaltır insanı, para önemli
00 Yorumla
+1 yılYani bu devirde iş bulması lazım geçim zor
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılTembel o ondan bisey olmaz. Yol yakınken vazgec
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlar illa erkek eve ekmek getirecek diye bişey yok önemli olan davranışları
00 YorumlaHayır düşünme bence bebe
10 Yorumla
+1 yılBir işi olsun öyle ol.
00 Yorumla
+1 yılhayır
10 YorumlaArkadaş tembel gibi
10 Yorumla
+1 yılİş değil de meslek sahibi değilse zor
10 YorumlaDüşünmemelisin asla
10 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > 28 yaşında hala iş sahibi olamayan erkekle gelecek düşünmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler