AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
Çalışmayı çok severim sonunda maaş almak var Sonuçta:) şimdi de deyim çalışmıyorum ama çalışmayı daha çok seviyordum
😅 bende anlamadım ama düzenleri var belli zamanlarda tatil belli zamanlarda iş güç ve mutlular
bizimde işte işten çıkacağımız belli değil para meseleleri absürd izin konuları vs🤣
Herkeste durum aynı galiba nxnsns
Seni bu düşenceye iten çalışmak değil. Çalışıpta her istediğini alamamak yani ekonomik buhran...
haklısın ama daha iyi yerlere gelip onları utandırabilirsin
Zoruna gitmesin ekmek paranı kazanıyorsun kimseye muhtaç olmuyorsun bundan daha güzel ne olabilir
Çalışma o zaman. Evde yatan yaşıtlarını mı kıskanıyorsun git sen de yat
Kimse evde yatmıyor ki kimisi beynini çalıştırıyor kimisi bedenini maaşından mı memnun değilsin
Çalışmak iyidir ya tembellik. kotu. Ama yaptığın. isi. sevmekte mühim tabi
Benim yaşıtlaeım gezip tozarken ben gece gündüz çalışırdım
Ben çalışmıyorum iş sahibi olamıyorum ama kafam da bozuk psikolojim bence herkes içinde bulunduğu durumun şikayetçisidir
Tedavi görüyor musun peki
@AsabiÖküz tedavi görecek kadar ağır değilim sanırım sadece kendi içimde yaşıyorum kendi kendime çözmem gerekiyor ama yine de işin ehli birine sormak isterdim buna rağmen özelimi anlatma veya bu sürece girme düşüncesi bile yoruyor kabuğumdan çıkmak istemiyorum
Çıkmadan iyileşemezsin ama
Bunu da biliyorsun
Belki de sadece kafanda kurguluyorsun
Olmayan hayali şeyleri..
Kim bilir
@AsabiÖküz yok ya hiç mutlu değilim ufak mutluluklarla hayata tutunmaya çalışıyorum inancım olmasa çok zor olurdu
İnancımız olmasaydı yaşayamazdik
@AsabiÖküz yaşayan yaşıyor ama benim için ot olmak gibi
Haklısın.. ama çalışmak da ayrı bir keyif.. fakat yazın çalışılmasa keşke 😁
aga sen türkiye yaşıyorsan çalışmak zorundasın evde kimsenin yattığı yok rahat ol
Çalışma sebenin mecburiyet mi
Ailenin ısrarı mi
Nedir
Nedir dedim
Bu da bizim sınavımız. 😊 Onlar Ağustos böceği bizlerse karıncayız. 😊
Öyle düşünme sen kendi ayakların ğstünde durmaya çalışırken onlar sadece bomboş gün geçiriyorlar
Kendi ihtiyaçlarını kendin karşılabiliyorsun, kimseye muhtaç olmazsın
Niye öyle düşünüyorsun kendi ayaklarının üzerinde durmak çok güzel bişey bence
Sen kendine calisiyorsun bu kadar nefret dolu mutsuzsan zaten git evinde otur.
İyi oluyor. Hatta kazandığın paraları da bana gönder.
Çalışmak eşeklik değildir çalışabilecekken yatmak asalaklıktır
Yaşın kacki ilerde sen rahat edersin bende çalışıyorum okuyorum da
onlar senin kazandiklarini kazanamiyorlar?
deneyim para vs.
Sen iyi yerlere geldiğinde onlar ay sonunu zor getirecek bunuda düşün
tam böyle düşünücem aklıma kendi ayaklarım üzerinde durabileceğim geliyor.
Yaptığın ise bağlı tabi ama en güzeli Teknisyen olmak
Ne sorunun var anlat bakayım ne iş yapıyorsun niye yaptığın işi sevmiyorsun
Haksızsın. Çalışmak gibisi var mı? Kendini kıyasladığın için böyle düşünüyorsun.
Bende bi sınavı atlatayım çalışmaya geliyorum yer ayır nerdesin şehir olarak?
Evde napican
Kendini geliştirmeyeceksen?
Canı sıkılır insanin
Çalışsan daha iyi boş boş durmaktan iyidir hem birikim yaparsın
kendi paranı kazanmak daha güzel ki istediğin gibi harcıyon
zengin koca kitle kurtul evinde popiş büyüt. çalışmanın nersi zoruna gitmiş ki?
Balıklar boğulmaz.
Kendimi gördüm sende.
Ama kendi paranı kazanmak çok güzel.
Senin yerinde olmak için para verirler. Çalışmanın ayıbı da olmaz kötü bir yanı da. Kazanan sen olursun. yeter ki dini doğmacılar gibi çalışıyo ayağı yapma yeter. Kazanan sen olursun.
Bir gün 30'lu yaşlarının sonuna geldiğinde onlarında senin başarıların zoruna gidecek ve sen bu gün zoruna giden şeyleri hatırlamayacaksın bile
Zamanı geldiğinde sen emekli olup yattığında onlar hala çalışıyor olacak unutma
Değerini bil bugün yaşadığın zorluklar senin için bir tecrübe olacak onlar ileride birgün senin durumuna düşünce senin bıraktığın izleri takip edecekler
Neyi zoruna gidiyor çalışma bize ne? Hayır sanki evde yatan yaşıtların için çalışıyorsun ya kendin için yapıyorsun ne yapıyorsan saçmalamışsın
Benim zoruma gitmiyor ben 12 yaşından bu yana çalıştım şimdi o yaşıtlarım sürünüyor ben yaşıyorum hayatımı
Ben 18 yaşında gece gündüz çalışırken arkadaşlarım o bar bu bar geziyorlardı. Şimdi ise onlar çalışıyor ben o barları kapatıyorum. Önemli olan gece gündüz çalışmak değil aklını kullanarak çalışmak. Gendinixi geliştirmelisiniz
Ben çalışma hayatına 13 yaşında başladım üniversite bitene kadar çalışmamış insanları görünce benimde zoruma gidiyor bunca yıl çalışmış olmak
Şu an kaç yaşındasın
@AsabiÖküz 25
Ne iş yapıyorsun peki şimdi
@AsabiÖküz modelistlik
Hangi marka ile çalışıyorsun peki
@AsabiÖküz penti ve oysho
İç giyim mankenisin yani
Sana birisini sorsam
Tanıyor musun
Muhtemelen taniyorsundur
manken değilim. Modelistlik farklı modellik farklı meslekler
Sektörün içindesin ama
Birbirinizi tanıyorsunuz
Bunu tanıyor musun
www.beymen.com/p_vix-pembe-cicekli-ucgen-bikini-ustu_980842
Tabiki hayır. Biz mankenleri tanımayız biz üzerindeki Ürünün kalıbıyla ilgileniyoruz
Tamam tasarım üretim tanıtım satış...
Böyle gidiyor süreç
Biliyorum
Ama en azından tanıdıklarım vardır demiştim
Sahiden bunun kim olduğunu bulabilir misin
En azından yerli yabancı...
Napcan
Sen bulabilir misin
Onu söyle evvela
Korkma yemeyecegim
@AsabiÖküz hayır
Peki
bende de tam tersi yaşıtlarım part time olarak bile çalışırken ben evde yattığım için zoruma gidiyo :/
Eeeee calisma ozaman bize ne
Oh bende baba parasi yiyiym
Ay sus bunaldiysan yallahhh
ay o zaman yorum yapma bunu diyen evde yatıyo ne kadar canım insanlar var dünyada ya boş beleş insanlar
Ahah ne evde yatmasi be babamin parasini yiyorum her gün gezip tozuyorum tatil yapiyorum ohh hayat bana güzel
sizin gibi insanlar dünyada oldukça insanlar kalitesizleşiyor
Ahaha evde yatamiyorsun diye nasil kuduruyorsjn be essek gibi calisinca mi kaliteli olunuyor
Ben hobilerimi gelostirdim nütün gün calismaktansa keyif olacak seylee yapiyorum
sizin gibi canım insanlar doğuyor sadece
bende beynimi geliştirdim aramızdaki farkta bu
Ya kardes gelistirsen ne yazar mutsuzzun ben mutluyum iste aramizdaki fark ben günümä gün ediyorum kudurma
Yaşıtlarım eşleriyle tatil planı yaparken ben günler geçsin diye erkenden yatıp uyuyorum bu çok saçma değil mi?
Kaç yaşındasın da yaşıtların evde yatarken sen eşek gibi çalışıyorsun?
22 yaşındayım, yeni mezun oldum, hunharca iş arıyorum.
Benimde ailemin ekonomik durumu iyi değil, fakiriz. O yüzden güzel bir iş bulamadigim sürece hiç çalismayi düşünüyorum..
Eşek gibi yatandan bir nane olmaz kardeşim sabret zamanında çalışan insanlar hep bir adım önde bence dünyanın en iyi işini yapiyorsun
Ben de yatiyorum sürekli tatil yapiyorum 😂
ama 20 tane calisanlarim war Ben yatarken Para kazaniyorum😂
evde yatmak ne alaka milletin okulu var herkesin okulu staj yaptırmıyoki ilk yıldan
yaz tatili flnda fistanda olsun özgür gençler patton dertleri yok
Senden daha farklı şartlarda çalışanlarda var. Yine halimize şükürler olsun 🙂
doğru inşaatta yağmurda çalışanlarda var Allah sonumuzu hayır etsin
Amin inşallah
Çalışmak harika bir şey. şu an boştayım keşke düzgün bir iş bulabilsem biran önce. Evde kendimi boş ve işe yaramaz hissediyorum. Çalışmamak özenilecek bir şey değil. Özenilecek durumda olan sensin bir meşguliyetin var kendine ait bir gelirin var vs.
Meslek ne olursa olsun bu ülkede devamlı çalışmak enayilik gibi
2 yıldır üniversite sınavına hazırlanıyorum 18 yaşındayım hauatımdna o kadar çok şey gitit ki kendimi 16 gibi hissediyorum hiç bir şey yaşayamamıiım geçrekten çok zoruma gidiyor
Haksızsın
Çünkü evde pinekleyenler hala çocuk
Sen ise hür bir bireysin
👍
Çalışma koca bul evlen baksın sana. İslam'a göre mecbur zaten.
Zoruna giden kısmı anlamadım sonuçta kendin için çalışıp , aldığın maaşla ihtiyaçlarını gideriyorsun. Onlar evinde oturmuş seni çalıştırıyorlar gibi sordun
Ben de 15 yasindan beri calisiyorum. Inan evde baba parasi yep yatmaktan daha iyi. Kimsenij eline bakmazsin kendi ihtiyaclarini kendin karsilarsin
Çalışmayan yaşıtların açlık sınırında yaşıyor, anne ve babalarından günde 5 lira harçlığı zor alıyorlar, kukularına bazen hijyenik ped alamıyorlar, evli olanlar da açlık sınırında yaşıyor.
2021'in Nisan ayında sol ayağım kemik kanseri teşhisi sebebiyle kesildi. O tarihten bu yana evde yatıyorum. Eşek gibi çalışmak isterdim, o kadar isterdim ki..
:'(
üzüldüm
Başkasını düşünme geleceğini ve kendini düşün gelecekte bunlarla neler yapabileceğini o yaşıtlarım evde yatıyor dediklerinden zaten bir şey olmaz o yüzden çalış ve sadece kendini düşün tamamı.