AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
Çalışsa niye çalıştı, çalışmasa niye çalışmadı. Tuhafsınız valla.
Soru bana saçma geldi aşk bu mu aga sanane adamın işinden 7-24 çalışanlar napsin? Evlenme o zaman. Gecim zor bunun farkında değilsiniz herhalde
Sen de çalışıyosan olur ama evde olacaksan sıkılırsın çok
Her şey para değil ve böyle bir evlilikte olmaz inan ki.
Ben okul dönemi hem iş hem okul bazen sabah 7de çıkıp akşam 10'da eve dönüyorum yine de yürüyor ilişkimiz. Evli değilim sevgiliyiz ve beraber yaşıyoruz.
Saçma sorular listesine bunuda ekleyin adamın işi var daha ne istiyorsun
O zaman bütün berberler boşansın biznapak 24 saatin 32 saati çalışıyoruz 😅😅
Ben hep derdim kız milleti çalışan adamı sevmez diye, dediğim çıktı. Helal para kazanan adamları sevmeyin zaten siz. Adam 8 saat çalışsa yine de sevmezsin bence
Ne alaka ya bu nasıl bir zihniyet? Sana adamı sevmiyorum dememiş dikkatli oku. Sadece nasıl beklicem tarzı bir şey söylemiş. Kız milleti erkek milleti derken insanları sınıflara sokuyorsunuz. Kardeşler arasında dahi karakter farkı varken tüm kadınları aynı kategoride değerlendirmek senin ne haddine? Şu zihniyetten çık bence çünkü çok gerikafalıca
Sen neden rahatsız oldun anlamadım
Gereksiz ve aptalca yorumlara rahatsız oluyorum da ondan. Senin gelip bu yoruma nasıl görüş bildirme hakkın varsa benimde buraya yazılan bu açık yoruma hakkım var diye düşünüyorum :)
Sende haklısın kendince ne diyeyim
kadın kuaförü olsa uzun mesai konusunda şüphe duy ama adam çalışıyor ne yapsın yetiremese de şikayet edeceksin. gelir boş zaman arasında tercih yapacaksın
Ulan* biz okuduk yüksek lisans falan yaptık elin okumamış berberi bizden çok kazanıyor
Aile cahil kendi cahil biriyle evlenmek çok daha kötü çıkmaz bi yola girdim canıma kıyasım var 😔😔
Kardeş benimki 10.30'a kadar çalışıyor bak bunu hiç düşünmemiştim
Evlenince çalışma saatlerini düşürmesi lazım ama. En azından evliliğin ilk 3 5 senesinde
Sen gider başkasına tokmaklatırsın. Umarım o senle evlenmez
Bütün gün yaninda durup ne olcak azcik ozleyin işte birbirinizi. daha iyi ya.
Yürür ya pazar tatil epey yiyişirsiniz. Eve 10'da gelse 1 saat dinlense 11 sonrası senin.
yarın 2 galfa alır akşam 6 dan sonra onlar ilgilenir
Sen 9-5 birini bul, değişik potansiyeller var gibi sende, sonra kimse üzülmesin...
Sorunun amacı ve mantıgını anlayamadım.. biri bana anlatsin 😅
Gelmezse boşanırım diyor
Evlenmem dıyor gibi.. 😂
Evlenirsede boşanır
Geleceği gördüm sjjss
Evliliği seksten romantikten ibaret sanıyor herhalde
olabılır.. 🤭 sonrada artık işe gitsin diyecegını bılmıyor bence 😋
Sen ne düşünüyorsun bu konuda
Merak ettim
Pardon siz ne düşünüyorsunuz efenim bu konu hakkında
İş saatlerıne takılmanın cok saglıklı olmadıgını düsünüyorum…
Hersey güvenden ibaret.. güvenmedıgınle arkadaslık dahı yapmıcaksın! ç
Doğru bazı insanlar çok kıskanç ya da ben merkezi oluyor hem erkekler hem kadınlar hep beni düşünsün hep benle ilgilensin diyorlar
aynen öyle uyum önemli.. her şey karsılıklı ve.. samimiyetle ilerleyebılse her şey harıka olut
İşte bulamıyoruzki öyle birini
Manyağı bizi bulur 🤓🤓
🤷🏻♀️ maalesef..
🤣
benikide yeterlı değilmiş 😅
Tüh ya
3 yapınca gelirim
🤗 tamam.. nasıl yapılıyorsa 🤭 yapalım 🙂
Her soruya yorum yapıcan böylelikle 3 olur 🤣🤣
Xper 3 olmulsun d
Yazsana bana bir😂
Bende 14 saat çalışıyorum ne yapalım bekarmı kalalım yani şimdi
gerçek sevgi saygı varsa tabiki evlilik yürür. ayrıca kuaför olup binlerce evli kişi var
Oh bee kıl payi kurtuldum. 11 saat 15 dk çalışıyorum. 12 saat calissam halim harapmis
Sorunun saçmalığı. Bu soruyu sevgiline yolla. Eminim bir daha yüzünü göremezsin. kocişkonun yanına 3-5 tane suriyeli al yılda 4-5 çocuk yaparsın ama gözün de gönlünde doyyar.
Evlen gitsin
seni de çırak alır yanına böylece gün boyu dip dibe olursunuz
Neden olmasın ki. Gayet doğal. Işsiz güçsüz biri olmasından ıyidir
Aman sizin için ve akşam 9 dan önce su tesisatçısı felan çağırmayın hahahah 😄 bekleyemiyorsan kendine bi memur bul 😄
Sizin eve*
akşam 9a kadar kocanı bekleme, sen de çalış bir işte.
Böyle düşünüyorsan evlenme, çocukta işine bakar en azından.
Seviyorsan yürür sevmiyosun zaten bahane olarak hemen hazır
Ne yapsın adam. Ekmek parası kazanmak kolay mı? İşinde gücünde adamı da beğenmiyorsan.
Bende evliyim ayın 20 günü iş seyahati 10 gün evde olabiliyorum 7 yıldır evliyim 🤗😇
Bu çok sakıncalı bir durum yalnız.
Neden sakıncalı ki ben eşime güveniyorum o da bana çok şükür
Allah eşinden razı olsun abi 👍
Nasıl neden? Aldatma gibi durumunuz var ikinizin de artı ayda on gün görmek nedir? Böyle ilişki evlilik mi olur? 10 gün beraber 20 gün ayrı. Bu evlilik falan değil.
Mantıklı olarak dediğin doğru olabilir ama insan gerçek sevgiyi hissettiğinde mesafeler de olsa goremesende o sevgi zorluğu kolaylığı çeviriyor bu size göre evlilik olmayabilir ama bana göre hakiki evlilik sadakat sevgi her şey çok şükür Rabbime böyle bir insan var yanımda kalbimde
Sevgiyi yaşayamadıktan sonra neye yarar?
Sevgi sadece yan yana olabilmek mi sana göre?
Bence değil herkes aynı değildir ama şunu söylemek isterim bir gün rabbim sana da öyle bir aşk sevgi yaşatır ve gerçekten sevgi nedir aşk nedir gözlerinle değil kalbinle gorursun
Yan yana olmak demiyorum. Yaşayamadıktan sonra neye yarar diyorum.
Sana şöyle anlatayim evlendin eşin çalışıyor sen çalışıyorsun sadece izin günleri ve akşam işten döndüğünde beraber olup bu hayatı yaşıyorsun standartlarda böyle
Bende tam tersi 20 gün şehir dışı iş gezisi 11 gün tatil (evde) zaman geçiriyorum zaman anlamında daha çok araya biraz özlem girince hemde dolu dolu yaşıyorsun sevildiginin kıymetini anlıyorsun her zaman şükrediyorsun iyi ki benimsin diyorsun yanlış anlama ben sana ne kadar anlatsam da anlaşmamız çok zor
🤗
Kuaförle evlenirsen öyle paranız hep olur ama mutluluğunuz hafif olur 🤒😏
Akşama kadar erkeklerle olacak ya kadın kuaförü olup 12 saat çalışsaydı
Sabah 9 akşam 9 çok fazla yaa. 11 7 iyii zaten kendi iş yeri.
Neden yürümesin. Milletin kocası 6 ay yurt dışına gidiyor
yok artık
Öyle uzun yol kamyon şöförleri
6 ay da japonyaya mı gidion en fazla 1 ay sürer
Tır dediğin 90 km geçemez yol 3000 km sonra oradan boş dönemez iş çıkması gerek. Ayrıca sen 12 saat demişsin adam en iyi bir ay yok
Akşam 9-10 buluyor gelmesi. İş bu çalışıyor evlenirdim Brn olsam her esnaf bu şekilde. şirket çalışanı değil ki 5-6 da ha di 7 de evde olsun
"Akşam 9 a kadar onu mu bekleyeceğim" diyorsun yani yapamayacağını anlamışsın. Lütfen onunla evlenip adamın hayatını karartma..
E napsın adam işsiz mi kalsın.. Söylersin ekonomik durumunuz iyiyse arada bi haftalık ya da bi kaç günlük tatil yapsın birlikte vakit geçirin.
Bumu yani derdin.
En güzeli arada yalnız takılmak lazım
Niye evlenilmesin ki benimki polis bazen full gece 12 çalışıyor mutluysan bu sorun olacak bir durum değil
Ben de 12 saat çalışıyorum. Başka çaremiz yok. İş yeri benim ve gidipte sizin gereksiz şeylerinizi tatmin etmek için işimizi kapatamayız.
para kazanma yaşları..
bence gayet normal o kadar çalışması..
Çok dizi izliyorsunuz. Hayal ediyorsunuz ki, erkek sizi eğlendirecek mutlu edecek para da musluktan akacak :D
Ne güzel işte kendi calisiyor cabaliyor helal para kazaniyor. Ya boyle adamla evlenmezsen kimle evlenirsin? Evde yiyip icip yatan adamla mi?
Bende kuaförüm 12 saat çalışıyoruz doğru özel sektör hep böyle zaten
çook
Yürür. Arada yanına gidersin oflre yemeğine çıkarsınız eleman bakar
İşte olay bu
ben evli değilim ama halamdan 12saat çalışıyor ama evde huzursuluk çıkıyo genelde hep yorgum yok uyucam falan derken evde kavga çıkıyo anlaşamıyorlar eniştemle bi yüzden
Zor olucak ama sonuçta ekmeğini kazanıyor onu ziywret edersin sende ne olmuş pazar günleride baş başa huzurla yaşarsınız bir işin var ise sende işine odaklan pazar günleri mümkünse onunla ilgilen.
Ne saçma bir soru ya? Günümüz Türkiye şartlarında milyonlarca insan 12 saat çalışıyor o zaman hepsi çoktan boşanmıştı. Alın teriyle kazanıyor işte daha neyi kurcalıyorsun
Mal işte Allahtan belasını istiyor
@Zoozdıac kesinlikle
Bulmuş işinde gücünde biri beğenmiyor insanlar ne garip
Tövbe napsın adamcaz alınteriyle calisiyor.. zaten ilerde daha az calisacak.. o zaman
Sen daha evlenmeden bunu düşünüyorsan bu evlilik yürümez zaten, adamın başını yakma
ayrıl da çocuk erkenden kurtulsun.
yoksa bu cocuk ayvayı yemiş şimdiden.
Bence evlenilir. Sonuç olarak sizin için çalışıyor. Zaten günümüzde çoğu iş bu şekilde yani ne bekliyorsun ki başka
EVLENİLMEZZZZ.
Akşam gelince seni beceremez.
çocuğunla ilgilenemez...
akşam yemeği yok..
film izleme yok...
romantizm yok..
Pazar günüde zaten dinlenmek için evden çıkmaz..
allah yardımcıları olsun.
Adam 12 saat çalışıyo sen napıyon 250 gram sunuyosun. Adam akşama kadar evin bütün yükünü kaldırıyor sen neyi indirip kaldırıyosun da yorum yapabiliyosun.
@Güneşgözlüklüadam34 ahahah evin yükünü kaldırıyormuş. kusura bakma da ben öğretmenim. benim param bana yeter
siz kizlar zengin erkek seversiniz babaniz yasindakielrle daha evelniyornuz bunumi sorun ettin calisma saatini düsürmesinlazim sanada vakti olsun
Niye sen erkekmisin😅
@Mhmtkrds63 harun abi🤣
@GreenLover 😅
erkek degilim ne alaka kizlar paara düskünü yalan mi
Kendi işi ise kac saat calıstgının önemi yok basında amir yok bişey yok
elemanı yok kim bakıcak dükkana
Yorgunlugu fiziksel olur onu demeye calısıyorum , pazar günleride ağız tadıyla gezersiniz
ayakta çalışıyor yoruluyor
Tamamda begenmiyosan kapı orada diyen ya da efelenen kimse yok basında buda onda sinir yapmaz
Neden evlenilmesin siz kadınlar neden böyle basit detaylara takılıyorsunuz
basit dediğin detaya bakar mısın
Ben baktım ve haklısın Basit değil! Basit ötesi hatta şımarıklık 🤨
@Jidotojimoshi haklisin
@Nage_han napcan o yokken eve başkasını mı getircen
ekonomide ku firsatlari degerlendirop milleti sabit gelirliyi zikiyor iste daha ne istiyorsun
Ya takıldığınız konulara bakın, adam ailesi için çalışıcak öyle yanii 😅
Sanada bayan kuaförü açsın tamam oldu o iş
İşin parasını seviyorsun ama süresini sevmiyorsun.
Sen iyi Türkü öğrenmişsin