Güncellemeler
+1 yıl
Sanırım pek ilgi çeken bir soru olmadı...
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme yapıldı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Rekabet vs var ama küçük yerlerde çalışmaktan bin kat daha iyi. Ancak şu sıralar birinden hoşlandım en büyük sorun o, gerçi başka firmada ama insan yine de korkuyor
Niye korkuyor...
Adam benden bekliyor galiba ben aradam anında açar mail atsam 5 dkda döner başkalarına gıcık davranıyor ama bana istediginiz zaman arayabilirsiniz olur mu öyle şey her zaman yardımcı olmak isterim x hanım vs kibarlık yapıyor ama gerisi yok..
Sen bı adım atmasını sağla peki?
Nasıl sağlayacağım ki şirketten ayrıldım, ayrılırken veda maili attım onu da ekledim görsün diye herkese yazdım. Hiç iletişime geçmedi, şimdiki şirketimde de onunla yine işim olarak ortak çevredeyiz sanki kader onun etrafında döndürüp dolandırıyor ama anlamıyorum çok taktım adama aylardır
Yaşlar kaç peki? Belki ilişkisi vardır
Ben 28 o tahminimce 35-36 bilmiyorum ki bana sap gibi geldi, ilk sesli toplantıdan sonra linkedinden gizlenmeden beni kontrol etmişti
Taktım dediğine göre cidden istiyorsun onu?
Evet merak ediyorum 🥺😓
Neyi?🙄
Onu🙄 tanışmak isterdim, kaçak dövüştü hain
😊 anlaşılan kaçan kovalanır mevsuzu var...
Evet dogru vicdansız pisslik adam..🙄
Bari ilgisiz soğuk davransaydı aklıma girmezdi, telefonumu niye hemen acıyosun niye her zaman arayabilirsin diyosun demi yılan işte gel bana yapıyo
O gel yapıyor ama sende gitmek için can atıyorsun belli adamın taktiği güzel bence😊 bak başarmış cezbediyor kendini sana karşı istek duymanı sağlamış 😊
Kel kalır inşallah dişleri dökülsün🙄 adama aşık oldum resmen
Dur dur sakin ol adama beddua etme... 😂
İnşallah kel kalır kızlar keltoş diye beğenmez🤣🙄 adam rüyama bile girdi rüyamda sohbet ediyorduk🤷♀️😅
O kadar yani 😊 Sadece sohbet ise sıkıntı yok yaa takılma 😋
Hiç çalışmadım öyle yerlerde