Baş patron gelip pozisyonunu değiştirsem istifandan vazgeçer misin diye sordu. Sizce neden böyle bir şey söyledi?

Ne zamandır iş yerinde sıkıntılarım vardı. Haksızlığa uğradım, haddinden fazla mesaiye zorlandım, iş arkadaşlarımla kavgaların oldu, anlaşamamazlıklar oldu. İşten ayrılacağımı bildirdim bölüm başkanına, o da dilekçemi vermemle ilgili dün benle konuştu. Dün baş patron da gelmiş iş yerimize, bana neden işi bırakmak istediğinizi sorabilir miyim diye sordu. İşimden mutlu ve memnun değilim dedim. Bir sıkıntınız mı oldu diye sordu adam, o konulara girmek istemiyorum, ilgi alanıma uygun işlere bakmak istiyorum dedim. Sonra adam peki iş yerindeki pozisyonunu değiştirsen istifandan vazgeçer misin diye sordu, teklifiniz için çok teşekkür ederim ama ben kararımı verdim dedim. Belki istifandan vazgeçersin diye düşünmüştüm, yinede sana kalan hayatında mutluluklar dilerim dedi adam. Sizce neden durup dururken baş patron gelip böyle bir şey söyledi bana?
Baş patron gelip pozisyonunu değiştirsem istifandan vazgeçer misin diye sordu. Sizce neden böyle bir şey söyledi?