Eğitim & Kariyer 24 yaşındayım, 2 senelik okumama izin verilmiyor. Neden? karavanlagidelim Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İlla 4 senelik oku deniyor ama ben dünyanın en okul sevmeyen öğrencisiyim. 24 yaşındayım, 2 senelik okumama izin verilmiyor. Neden? Cevapla Sevgi Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 565 cevap paylaştı. İki seneliğin pek bir değeri yok. Bunu düşünerek söylemişlerdir ama yine de kararı size bırakmalılar. Gerçi ülkedeki ekonomik durumda, dört yıllık okuyanların da bir şey yapabileceği yok ya işte... 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 324 cevap paylaştı. bölüme göre değişir her 4 yıllık bölüm işe yaramıyor boş vakit kaybı 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 971 cevap paylaştı. boş ver hiç okuma İngilizce öğren bas git turkiyeden 0 0 Yorumla
krielde Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl En okul sevmeyeni olsaydın, lise terk olurdun 0 1 Yorumla No_Yo_Aquí +1 yıl ailesi zorluyorsa isterse gitmesin Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 416 cevap paylaştı. Başla bir yerden. 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 844 cevap paylaştı. İstediğini oku 0 0 Yorumla