Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl8 yıllık dostum iş arkadaşıyla 1.5 sene sevgili oldu, 3 ay önce de nişanlandı. Kimi iş yerlerinde bu problem olmuyor ama mesela benim çalıştığım yer bu konuda kesin ve net kuralları olan bir yer. Şahsen ben bu konuda serbest bir yerde çalışsaydım tercih eder miyim nasip, kader, kısmet bu işler tabi olabilirdi.
15 Yorumla- +1 yıl
Olunsa bile, kendine hakim olmayı bilmek şart )
- +1 yıl
Kesinlikle olursa şayet öyle olacak, edebiyle duracak yoksa kuşbaşı yaparım 😅
- +1 yıl
Beni de çağır mangalı yakarım 😄
- +1 yıl
Baş üstünde yerleri olanlar davet beklememeli bence 😉
- +1 yıl
Bi'tanesin 🥰
En İyi Cevaplar
Eğitim & Kariyer konusunda 355 cevap paylaştı. Çok emin olmadıkça mesafeli davranırım.
Şirketlerin bu konuda kuralcı olmaları mantıklı ister istemez iş hayatını etkiler ki şu an yetkili konumundayım bu yüzden artık daha temkinliyim.
Fakat hislerimden eminsem kuralların canı cehenneme.😃10 Yorumla
- Eğitim & Kariyer konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılBen cesaret edemezdim. Çünkü iş ve aşk işini dengede tutmak çok zor. Belki farklı bölümler olsa ve aranda iş bağlantın olmasa olabilir. Ama buda çok az şirkette var.
(Bu arada teknik bi aksaklık var heralde sadece burdan yazabiliyorum 🤣🤣🤣)11 Yorumla- +1 yıl
Ayy hiç sorma başıma gelenleri , ayarlarım buga girip duruyor , yıllar sonra maruz kaldığım mesajlar yüzünden buz koydum kafama 😂 neyse hallettim sonunda ))
- Eğitim & Kariyer konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Benim işyerim de böyle bir durum olursa her iki kişide işten çıkarılıyor. Haliyle kimse buna cesaret edemez.12 Yorumla- +1 yıl
Evet çoğu işyeri bu konuda katı bir duruş sergiliyor , haksız da sayılmazlar
- +1 yıl
İş ahlakı bunu gerektiriyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
94Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet çıkarım
10 Yorumla Sekreterini şaapan cmvmskcjdj çayını kendi koyar sözünden başka bir şey gelmedi aklıma ama burada sekreterlik durumu yok. Yine de bir gün aşklar biter hatıralar kalır ayrılırsınız illa bir de aynı işte birbirinizi görmek zorunda kalırsınız içiniz acır. Şahsen ayrılmasam bile sevgilimle 7/24 beraber olmak istemem azıcık özleşelim ya ne bu mdkmcks
40 YorumlaHerkes demiş ki yok etik değil, yok prensipmiş bilmem neymiş. Tam istedikleri gibi bir güzel/yakışıklı çıksında bak ağızlarının suları aka aka istemiyorlar mi. Ne prensibi be Allah kuralı olsa tanımazlar yeminle 😄 benim için bir önemi yok eğer ruh eşimi iş yerinde bulacaksam neden olmasın.
21 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılÇok garip görüşler görüyorum. Herkes asla, hayatta olmaz, ölürüm de Olmaz gibi garip garip şeyler yazmış.
Yaa bu gönül işidir, her an her yerde olabilir. Prensip olarak belki istemezsin ama bu kadar da extream bir şey yok ki.
Arada o elektriği aldıysan illa sevgili olman gerekmiyor, her türlü yakınlık oluyor.
Gönlüm gittiyse çıkarım, severim.
Hiç bir şey mani olamaz.20 Yorumla
+1 yılAlırım ama büyük risk var ne riski var işini daha iyi yapmak zorundasın ki sana kimse karışmasın birde fazla lavbali olmamak gerek artı hadi ayrıldın o zaman yüz yüze bakabilecekmisin bunlar önemli
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle, katılıyorum
- +1 yıl
Zülfikar aşığı ✌💪🤗🤗
- +1 yıl
🥰✌️
- Eğitim & Kariyer konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılİş yerinde ağzımı aramaya başladılar zaten 😀😂😅 Düşünen birileri var heralde😅 Elin kızı çıkarı olmadan gelir mi be abla 😀 O yüzden nayır şimdilik. Belki aşk evliliği yapamazsam düşünülür belki 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Elin kızı sevemez mi
- +1 yıl
Pek inanmıyorum😀
Eğitim & Kariyer konusunda 7b cevap paylaştı. Makine mühendisi olsam birlikte çalıştığım asansör olur. Sürekli zaten onunla çıkarım 😅😃
Elindeki terliği indir lütfen 😃18 Yorumla- +1 yıl
Neyse ki mizah duygum gelişmiş , asansörle de aşk başka olur
hadi sen de gül 🥳 - +1 yıl
Seninkinden yüksek olmasın dedim eşit seviyede tutmaya özen gösterdim 😄
- +1 yıl
Evet hâlâ öyle olduğumu iddaa ediyorum ")
- +1 yıl
Onları da sen gör )
- Eğitim & Kariyer konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılBu durumu bir kere yaşadım ve bence pek de iyi bir durum değil açıkçası.. İnsanı ayrıca sorumlu hissettiriyor ve ilişki sürerken değil ama biterken gerçekten sorun teşkil edebiliyor.. Keyifli geceler..
10 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte çıktığım biriyle çalışmak daha mantıklı 😀
19 Yorumla- +1 yıl
Patron benim mi diyorsun ne diyorsun 🥴
- +1 yıl
Hayır ya senin sorunun yerini değiştiren bir cevap bu 😇
- +1 yıl
İmkanı yok benim soruda çıkar mısın diyorum senin ki çıktığım biriyle çalışırım oluyor yani bildiğin patronsun , çıktığına işveren cinsten 😄
- +1 yıl
İstediğin iş olsun , yarın gel başla 😂
- +1 yıl
🙄🤦♀️
- +1 yıl
Valla beni patron yapan sensin, benim aklıma gelmemişti hiç😀 Madem patron benim, işçisiz patron olmaz 😀
- +1 yıl
Bende patronum 🥲
- +1 yıl
İki cambaz bir ipte oynamaz. İkimizden biri bu ipi bırakacak. Soru sahibi sen olduğun için, ipi terk etmek bana düşüyor. Bir başka soruda görüşmek dileğiyle lady boss ✋
- +1 yıl
Görüşürüz 🖐️☕
Aman deyim
Böyle bir şey yapmayın sakın
Sonu kötü oluyor111 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi mesela
- +1 yıl
Ayrılık kavga
İşten çıkarma
- +1 yıl
Profilindeki şarkının adı ne çok güzelmiş
Sen mi söyledin? - +1 yıl
?
- +1 yıl
Evet ben söyledim, söz müzik beste bana ait) ismi yok uydurmasyon
- +1 yıl
Hadi ya çok iyi
- +1 yıl
Teşekkür ederim ')
- +1 yıl
ama ünlü bir şarkı sanki
beni kandırmıyorsun değil mi :)) - +1 yıl
Kandirmiyorum
- +1 yıl
çok güzel ve eğlenceli ya şarkıyı indirip dinledim :))
- +1 yıl
Piyano çalan da sen misin :)
Bunu çok beğendim ya
Teşekkür ederim 🌸
+1 yılşu an çıkmam çok geç kaldılar. 😄
Bekarsam, olabilir tabi.12 Yorumla- +1 yıl
Zaten bekar değil misin 🤦♀️
- +1 yıl
Aklımda biri varken bekar sayılmam 👍
+1 yılBizim yazdığın terasını çıkarız mangal yakarız güzel
13 Yorumla- +1 yıl
Hayır ilişkiler için çıkmak kelimesini sevmiyorum da o yüzden öyle yazdım yanlış anlama dalga geçmiyorum
- +1 yıl
Ah ah bende nasıl safsam yazlık satışı felan yapıyorsun diye hayal ettim emlaktan hallice hahaa
- +1 yıl
Yazlık var ya oradayım gel mangal yapalım geri git
Eğitim & Kariyer konusunda 439 cevap paylaştı. Hayır çıkmam, sonuçta bir sıkıntı çıkınca çalışırken de onu görmek istemem
12 Yorumla- +1 yıl
Bir de bu boyutu var. Kavgalı olunca ya da ayrılınca aynı ortamda çalışmak acayip motive kırıcı olur
Yok ya iş hayatından büyük sıkıntı olur. Yarın öbür gün ayrılsan yüz yüze bakmak zorundasın. Onun haricinde kıskançlığı falan.
20 Yorumla
+1 yıl- Hayır, çıkmam: İçinde bulunduğum takımdan/Okuldan/İşten kimseyle birlikte olmam.
- Hayır, olmam: Hiçbir arkadaşımla sevgili olmam.
- Evet, göze alırım: Değerlerime uygun bir durum olsaydı iş kurallarını takmazdım.
Dinimin bile beni yargılamadığı konularda başkalarının yargıları umrumda olmaz.10 Yorumla
+1 yılAynı şekilde oda benden hoşlanıyorsa çıkardım iş basında normal iş arkadaşı gibi olurdum sonuçta oranında bir kuralı var uymak lazım iş sonunda istediğimizi yapardık kimsede bir şey diyemez.
10 Yorumla
+1 yılBence bu hata yapılmaz aşkla iş karıştırılamaz
Ve bu ilişki işe de yansır sağlıklı bir iletişim olmaz
Beraber Çalışılamaz da
En güzeli ayrı yerlerde çalışmak10 YorumlaZaten sevgili olanların büyük çoğunluğu aynı ortamı paylaşanlardir.. Birlikte çalıştığım kişiyle çıkardım.. ilişkilerimde kim nerede ne yapıyor, Nasıl olur , kim ne der algısını düşünmem..
10 YorumlaHayır, işyerinden biriyle asla ilişki içine girmem. Olur da birgün aramız bozulursa, özel hayatımızı işyerine taşıyabilir. Ekmek yediğim yere ihanet etmem..
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirlikten kuvvet doğar lafını iş yerinde çalışan arkadaşlar başka boyuta çıkarıp birlikten sevgililik doğar sonra birlikten çocuk doğara kadar taşıyorlar 😂
10 Yorumla
+1 yılOlunur ama olası bir ayrılıkta o tatsız ortama da sabrederim diyorsan.
40 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum ya hayatta her şey olabilir ama zannetmiyorum iş yerinde göreceğim sosyal hayatımda olacak her yerde aynı kişi beni sıkar kxjxjjc
10 Yorumla
+1 yılİş arkadaşımla nişanlandım zaten o müdür bende öyleyim ikimizi öğrendiklerinde ayrı şubelere verdiler ama 😅
10 Yorumla
+1 yılİş arkadaşi bence ilişkilerde iyi bir seçim olur en azından tanımaya çalışmazsın daha net kararlar verirsin
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılEğer karşılıklı bir ilgi ve hoşlantı varsa elbette olabilir. Ama iş ortamında bunu diğer insanlara yansıtmamayı tercih ederdim.
10 Yorumla Çalıştığım şirketin farklı lokasyonlarında görev aldım, her gittiğim yerde biriyle birlikte oldum.. Sorun yaşamadım
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sevgili olursak bu durumu işyerinde değil dışında yaşardım
11 Yorumla- +1 yıl
En doğrusu
Eğitim & Kariyer konusunda 470 cevap paylaştı. Benim için etik değil, tarzımda değil.
İş ilişkileri zarar görür kabul edilemez bu bende.20 YorumlaEvet çıkarım iş arkadaşım birlikte yemek yer fikrini alırım isterse birlikteliği yol alirız
10 YorumlaHosuma giden beğendiğim iyi anlaşabileceğim bir hanimefendiyse neden olmasın🙂
10 Yorumla
+1 yılHiç balıma gelmedi ama gönül isterse her risk göze alınır
10 Yorumla
+1 yılEtik bulmuyorum olmamm.. Arkadaşlarıma da sevgili gözüyle bakmam.
10 YorumlaHayır çıkmam ayrılık olursa yüz yüze bakmak çok zor olur
10 Yorumla
+1 yılAsla böyle bir şeyi yapmam. Müşterim, çalışma arkadaşımla bu tip duruma girmem.
10 Yorumla
+1 yılÇok iyi anlaşıyorsak baktım çok ortak noktamız var ötesini düşünmem
10 Yorumla
+1 yılİş yerinde aşk yaşamak oldukça risklidir. Umarım böyle bir şey başıma gelmez. <3
10 YorumlaAsla olmam. İş yeri çok tehlikeli. Zaten sürekli bir dedikodu dönüyor.😅
10 YorumlaHayatında sadece bir kere denedim o da çok çekilmez oldu bir daha da olacağını zannetmiyorum.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Şimdiye kadar birlikte çalıştığım kişilere hiç o gözle bakmadım.
10 Yorumla
+1 yılGüzel olur. Gözümün önünde olsun. Devamlı onu düşünmek zorunda kalmim.
10 Yorumlaneden olmasın, kıskanç biriyse sorun olur. tabi. hem erkek için hemde kız için.
10 Yorumla
+1 yılPek istemem uzak daha iyi ama çok hoşlandıysam hatta seviyorsam denerim
10 Yorumla
+1 yılİş arkadaşı sadece iş arkadaşıdır. İş arkadaşından sevgili ya da normal arkadaş olunmaz.
10 Yorumla
+1 yılValla bu kız çok fettan. Kesin beni ayartırdı. O yüzden yanıtım evet.
10 YorumlaOlabilirim kendime sahip birisiyim iki işi birbirine karıştırmam
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Dosyaları kurcalayacak bir ortam bulabilirsem olur tabi.
10 YorumlaYapmışlığım var, iş ortamına bağlı. Fazla göz önünde sorunlu oluyor.
10 Yorumla
+1 yılHayır olmam Cunku hergun yanında sıkıcı olur ve risklidir
10 Yorumla
+1 yılİş yerindeki ilişkiler pek sağlıklı olmuyor ama yine de büyük konuşmamak lazım..
10 Yorumla
+1 yılcıkmak eskide kaldı ilişkü yaşarım
33 Yorumla- +1 yıl
:)
- +1 yıl
Ben eskileri yaşamaktan /yaşatmaktan yanayım
- +1 yıl
cıkmanın geleneksel bi hali yok yetişkin insanlar çıkmaz flörtlesir ve görüsür ona göre bir iliski baslar cıkmak ortaokul cagindan kalma
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirebir çalıştığım biriyse hayir ama bizim şirket 700 kişi mesela,
Bir sürü farklı departman var birebir çalışmadığım herhangi biri olabilir ustelik bizim şirket bu tür şeylere ılımlı.33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTekstil
Çıkmamam için bir neden yok çıkarım
11 Yorumla- +1 yıl
Aslında var iş yerinde ilişki yaşamak işini kaybetme riski yaratır , işverenin bazı şartlar altında işten çıkarma hakkı var
+1 yılAşk için herşeye, her fedakarlığa değer. Risk almadan hiçbişey olmuyor hayatta. Denemekte fayda var :)
10 Yorumla
+1 yılHayır. Ayrılınca sürekli katlanmak zorunda kalma ihtimalini de düşünün
10 Yorumla
+1 yılGönül bu eğerki seversen tehlikeyi de görmezsin başka bir şeyide
10 Yorumla
+1 yılÇok sıkıntılı! Ayrıldıktan sonra çekilmez bir hal alıyor konu
10 YorumlaOluurm. Her zaman yeni kişilerle tanışmıyoruz yani çevreden bakacağız artık
10 YorumlaBüyük konuşmamakla beraber hayır
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlamadım is yerinde biriyle cikmak yasak miymis?
12 Yorumla- +1 yıl
İş ortamında olumsuz durumlar yaratma ve rahatsızlık verme iş performansını etkileme gibi bazı durumlarda işverenin yasal haklara dayanan yaptırımları uygulama hakkı bulunuyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah yazdıysa bozsun
16 Yorumla- +1 yıl
Neden böyle söyledin
Cevap sahibi+1 yılyaşadım böyle bişi ayrılınca hayatımda gördüğüm en çamur insan oluverdi
Cevap sahibi+1 yılhani arka sokaklarda diyor ya rıza baba kız tam bi pislik çıktı diye:)))))
- +1 yıl
😕 var öyle tipler
Cevap sahibi+1 yıl1 sene boyunca herkese bu herif benimle yattı evlenmedi diye reklamımı yaptı, bana sordukları zaman sadece arkadaştık deyip ağzımı açmadım, ki erkeler ballandıra ballandıra anlatır ben zede görmesin diye sustum
- +1 yıl
Yüreğine sağlık, sen doğru olanı yapmışsın
- Devamını Gör (98)
Devamını Gör(143)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri