İş arkadaşınla aranda karşı koyamadığın bir çekim olsa, onunla bir ilişki yaşamayı göze alır mıydın? Yoksa iş etiği gereği uzak mı dururdun?

İş arkadaşınla aranda karşı koyamadığın bir çekim olsa, onunla bir ilişki yaşamayı göze alır mıydın? Yoksa iş etiği gereği uzak mı dururdun?

Ben aşıksam olurdum. yani benim için birlikte çalışıp çalışmamak bir şeyi değiştirmezdi. yani iş arkadaşı ile ilişki ve aşk genelde pek iyi görülmez bu işi etkileyeceği için ama ben karşılıklı çekim yaşıyorsam tabi ki de denerdim şansımı yani sevgimin peşinden giderdim.
Çalıştığım mağaza da ben müdürüm yardımcı da erkek olur gibi oluyorduk oyle geldi bana ama sonra baktım depo da vs. İşimiz den de kaynaklı biraz arka plan da olmamızin verdiği rahatlik dan da kaynaklı gün de 20 kez en az arkamdan dayıyor ilk başlarda tamam okey güzel gibiydi ama hep bir sebep var olarak pat dayiyordu anında
İş yerinde diğer çalışanlara sinir harbi yaşatacak biçimde aşk böcekleri gibi davranılmazsa belki olabilir çünkü iş etiği ve doğru duruş vazgeçilmez ✔️
Teşekkür ederim 😍
Her şeyin güzel olduğu zamanlarda sorun yok ama işler kötüleşirse birinin işi bırakmasına kadar durum çirkinleşebilir
Cevap
14Cevap
İş yerinde böyle şeylere gerçekten de sıcak bakmıyorum. İnsan ne olursa olsun olumsuz etkilenebiliyor.
Aramızda hoş bir enerji alışverişi ve uyum varsa tabi olurum
Anlaştıktan uygun gördükten ve ailemde uygun gördükten sonra evlilik bile yaparım
Aynı iş yerinde olursa zula yerlerde sıkıştırır öperim olmaz öyle😂
İstemem iş stresi farklı bişey
Olunabilir yeter ki karşılıklı saygı sevgi olsun
Gerçekten tüm kalbimle seviyorsam olur
Uyumlu isek evett neden olmasın
Neden karşı koyayım ki. Mutluluğu koşturmak lazım
Uyum varsa neden olmasın
Çekimi de etiği de o düşünsün 😄
Oldum bunda bişey yok
İşte yakınlaşma olursa peki?
Olurdum sanırım
Olabilir