9 defa bir sınav geçirdim sonunda pes ettim. Siz olsanız ne yapardınız?

Küçüklükten beri bir hayalim vardı oda hostes olmaktı her neyse bir evlilik gerçekleştirdim ve eşimle boşandık o dönemde normal ev hanımıydım hostes falan olmak için basvurmamistim eski eşimi tam 4 yıl bekledim avrupadayim o turkiyede dönmedi boşanmak istedi tamam dedim peki benim için her ne kadar zor olsada sevdiğim halde canımı yaktı diyebilirim daha sonra zaman geçti ve kendimi sadece hostesliğe adadım sınavlara her ne kadar çalışsam da sonuç kazanamadım 9 defa sınava girdim farklı farklı sorular vardı her ne kadar da gece gündüz çalışmış olsam da olmadı sonunda inancımı kayıp etmeye başladım ben asla bir gün hostes olamam dedim içimden oysaki çok sevdiğim bir meslek hocalarım en sonunda dediki bencede tekrar okula gir formasyonu kökten sıfırdan başla ama hocan yapamam dedim benim bu kadar param yok okulu ödeyecek toplam 4 bin euro okulun masrafları dersleri falan derken çok pahalı dedim ilk defa devlet ödedi ikinciye devlet ödeyemez ve her sınava girdiğimde uzak yerlere gitmem lazım çünkü sınav 5 saatlik uzağımda her gittiğimde trenle gitmek zorundayım ve biletler de pahalı derken pes ettim bıraktım zaman yine geçti karşıma biri çıktı iyi biri evlendik anlaşıyoruz şuanda hamileyim içimde pişmanlık değil de özlem duygusunu hala taşıyorum hosteslik için siz olsanız napardiniz 😣
9 defa bir sınav geçirdim sonunda pes ettim. Siz olsanız ne yapardınız?