Üniversite bitmiyor, uzatma şansım da yok ve üstelik ailemin bu durumdan haberi yok. Çok sıkıntı olur bilmeleri. Ben ne yapıcam?

Arkadaşlar gecen sene uzaktan egitim bana hic yaramadı bilgisizlik artı evdeki düzenimin tamamen bozulması ve egitim sisteminin uzaktan eğitim sisteminin aşırı derecede düzensiz bozuk olmasına kurban gittim diyebilirim simdi alttan aşırı derecede fazla devamsızlıktan dersler var ve hepsini verebilmem mümkün değildi ama evdekilere durumdan bahsedemedim anlayisla karsilayamayacaklari icin ve ister istemez agir bir sorumluluk aldım ama evdekiler bana diplomayi soracak 2 günüm kaldı eve dönmeme ve hic bi çözüm bulamadım. Evdekilere Şu an bu durumu anlatmak kesinlikle çözüm degil. Ne yapicam ki ben önümde 3 seçenek var 3ü de bir birinden berbat ama şöyle ki. Birincisi okul bitti demek %99 ihtimalle diploma sorulacağı için patlak verme ihtimali cok yüksek yan sebepleri de var. Ikincisi 3 4 tane alttan dersim kaldı deyip vakit kazanmak. Üçüncüsü de bitmedi demek. Ama bitmedi demek resmen intihar gibi bir şey hele de bu saatten sonra yani ikinci yolu tercih edeyim diyorum alttan bir kac tane dersim kaldi diyeyim diyorum yalan soylemek istemesem de bu yalani soylememde ailemin kendi durumu da var yeterk kadar anlayisli olsalardi veya bana illa yakin yer yaz diyip son 2 saat kala tercihimi degistirmek zorunda bırakmasalardı bu durumda olmayacaktim buyuk bir ihtimalle. Ne yapmalıyım?
Üniversite bitmiyor, uzatma şansım da yok ve üstelik ailemin bu durumdan haberi yok. Çok sıkıntı olur bilmeleri. Ben ne yapıcam?