AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
Gitmem diyen genc varsa aklı yoktur nett
1sn daha durursam allah belamı versin
Ayağıma geldiyse kabul ederim
reisimiz ne dedı uyanıklar gitti canım tr de
Geçmiş olsun
Şu dakika giderim
ederim kızım için özellkle
Zaten çikiyorum yurt dişina ki
Ülkesine hizmet etmeyip kaçmak ilkesizliktir
Hayata insan bir kere geliyor sen Türkiye de yaşamaya devam et gidene karışma başkaları hayatını yaşasın en azından.
@srwhiskey Sen gidebilirsin, 2026 ta herkes Türkiye'de yasamak isteyecek zaten
EyvAllah izin verdiğin için
Keşke Batı hayranı ittihatçı kafalı ne kadar kişi varsa gitse bu ülkeden
Bence kör cahil insanlar gitse bi Afrika'ya da Türkiye'nin önü açılsa.
Batı hayranlığı kör cahilliktir zaten. adamlar gelip devletini yıkmış İngilizi Fransızi Abdsi ve celladına aşık olanlar türemiş bundan büyük cahillik mi var? O Afrika dediklerini barbar vahşi batılılardan üstün buluyorum ben kan akitmamis sömürmemiş insanları, bir damla petrol Bin damla kandan üstündür diyip insanlıktan cikmamislar
Batı hayranlığı mı? İnsanlar sence bu yüzden mi gidiyor sanıyorsun cidden , hayata yeni bir pencereden bakmanızı tavsiye ediyorum. burada 1 günde 15 saat çalışıp aldığı parayı yurt dışında 1 saat çalışıp almak için gidiyor , köle olmamak için gidiyor boş bahaneleri bırakın.
Kim bir saatte kazanıyor arkadaşım Alman devlet televizyonunda memur 3 bin Euro alıyorum diyor 1800 Euro kira ödüyorum 500 Euro doğalgaz faturası diğer faturalar yiyecek içecek yol parası ve harçlığım için 800 Euro kalıyor her ay 200 Euro açık veriyorum diyor
3 bin Euro ne kadar yapıyor farkında mısınız? 1800 € olan bir ev bahçeli 2 katlı bir evdir lükse kaçmıştır , doğalgaz su elektrik hem kiraya dahil oluyor genelde. Hem hadi hepsini geçtim devletleri sana yardımcı oluyor , çocuğun varsa her çocuğa ekstra para veriyor vs. Hadi onuda geçtim evsizsen senin herşeyini karşılıyor iş arıyor sana daha ne yapsın adamlar?
Memura yardımcı olmuyor evim normal 120 merkare apartman dairesi diyor ve 8 yıldır Almanya'da hala arabası yok
Almanya'da olup arabası olmayan yoktur kimi izlediysen seni kandırmışlar , housinganywhere.com/.../lindenallee
Bak bıraktım ben buraya link bana inanmazsın ya hani , kiralık evler için bir site.
Almanya herkese destek veriyor emin ol yoksa zamanında burdan işçi göndermezdik destek verdiler işçilere.
Arkadaşım diyorum kimi izledinse diyorsun:)
İnternet gaz su elektrik hepsi kiracıdan sadece temizlik istersen ekstra ücret talep ediyor 1000 € deposit veriyorsun eğer evdeki eşyaların başına bir şey gelirse diye , kirada toplam 800 €
Kimi izlediysen kandırmış seni:)
Attığım linke bakabilirsin ben kanıt bıraktım sen arkadaşım diyorsun aynen :) anladım ben senin amacını, hadi iyi günler.
Baktım 18 m² ev yazıyor orada bizim banyo 16 m² benim arkadaş evli ve çocuğu var oraya sığmaz 120m² evi
@srwhiskey internette herkese inanma, inşallah bir gün kendin gelir görürsün Almanyada iyi yaşamak ne demekmiş…. Şimdiden diim çok, titiz ve disiplinli çalışmak demek ha bide mesleksiz ( 3-5 sene arası sürüyor) sana n*h iyi maaş verirler :) üstelik yüksek lisansta yapmalısın ve yüksek lisansına kendi cebinden ödemelisin. Unide üçretsiz diil, çoğu insan uniden sonra iş bulamıyor, çünki sadece ders çalışıp bir şirketi içinden görmemişler.
Ha bide çok iyi Almnaca konuşman gerek ha bide yüksek vergisi var aaa sigortada direk kesiliyor aaa bide çocuksuz olanın sigortası daha yüksek. vb vb vb
Almanyanın standartı 50m2 ise Türkiyenin 125m2.
Ve bir 125m2 ev için bu zamanda 1.800€ ödersin😉.
Unutmadan şunuda diim Almanyada o € ları kazanıp, Almanyada harcıyorlar, Türkiyede değil Kuzu.
Az mantıklı düşünmeye başlayalım artık, değil mi.
@istisnaaaa aaa sen röportajlarda ki beyin kaybı yaşayan gurbetçisin bir yerden tanıdık geliyorsun diyecektim hatırladım tamam. burada insanların akıllarını karıştırmayın eğer bunları başkası okursa 1 saniye bile düşünmeyin siz yurt dışına gitmek için kaç sene burada çalışıyorsunuz adamlar 1 gün çalışıp Türkiye'ye tatile geliyorlar böyle yalancılara inanmayıp gidin burdan.
@istisnaaaa Türkiye de harcarsın diye bir şey demedim ben zaten? Az beynini kullan. O attığım site en bilindik ve kullanılan bir site yani yapan söylemezsinn :) hadi sende bana kanıt at bakalım.
@istisnaaaa Almanya'da insanlar iki katlı bahçeli garajlı evlerde oturuyor , Türkiye de 1+1 2+1 evlerde oturuyorlar sen neyin yalanını atıyorsun az salla ya :)
@srwhiskey sakin kardeş sakin 😂😂
Hadi gel sende, gele bilirsen 😉
Yok olmaz senin seviyene düşmeyeceğim… Arkadaş sen istediğini düşün:)
Benim içim rahat yalanlara ihtiyaçım yok😵💫
@istisnaaaa yalan söylediğini kanıtları ile sundum , bir de senin seviyede düşüneceğim demişsin haha tam bir gurbetçi ayda 3000 € cebe at orada Türkiye cennet de aynenn
@srwhiskey doğru okumayı öğren Kuzum 🥰
Bellili senle konuşamayacağız, kendini haklı gören işi sevmeyen ama milyon kazanmak isteyen tipik ergensin 😁
Bol şans Kuzu.
İnşallah inşallah Almanyaya gelir ve görürsün Almanyada yaşamak ne demekmiş. İnşallahda tipik o Almanlar karşına çıkarda 😃
Ayy bana mesaj at Alamayada olursan🤓
@istisnaaaa şahsen Almanya düşünmüyorum , gerçekleri söylemekle işi sevmemek ne alaka onuda anlamış değilim , yalan söylemekten kafanız güzel oluyor herhalde :) Türkiye'ye gelde saati 0.50 € ya çalış ondan sonra konuş birde sizin gibiler oy kullanıyor ya ona yanıyorum. Büyüde gel abisi.
Yaparsın ve rahat edersin
😎👍
hayır kabul etmem artık..
Sürün Türkiye'de bok vardi sanki...
Kafan güzelmiş
Giderdim, hayat Avrupada ve Abdde güzel
Hemşire maaşları bu ülkede de yüksek yalnız
Yatırım tavsiyesi verebilirim sana
Nasıl bir tavsiye?
@newyork-abd?
Aylık ne kadar kazanıyorsun? Aylık ne kadar birikimin var? Her Türk gibi altın mı aldın? İngilizce nvar mı? Niye gizlisinin? Yurtdışına gidecektin, ne var bu ülkede ve yaşadığın ilde?
20 tane soru 😅
Hataydayim birikimim altın
Her ay 2 gram altın alıyorum.
Ingilizcem orta seviye az çok konuşulanları anlayabiliyorum
Hatalı yatırım ;çok kötü deģil, iyi de deģil
Eee ne önerirsin?
Mesleğin iyi
Yurtdışına her genç gitmeli, dil öğrenip kalmalı insanlar bu ülkeden, altınla insanları uyutuyor aslında devlet, o parayı çalıştırıyor lar,
Olabilir neden olmasın
Saniye düşünürse beynim o beynime silksinler. 🤣
Kesinlikle cik. Yalnizlik insani gelistirir.
tabii ki ederim, şu an gitmenin bir yolu yok mu?
Hemde hiç düşünmeden kabul ederim.
Koşarak giderim
Kesinlikle ederim
Gitt bnide götür orada yaşayalim
Gitmem, Çünkü Yabancı Dilim Yok
onlar senı cagırırken diline bakmıyorsa sen de bakmayacaksın
,
İleri ileri ileri
Başlıktan sonrasını okumadım evet diyorum
dakika düşünmem
Every
Gitmem
Niye gitmezsin
1 dakka bile durmam
Saniye dusunmem kabul ederim
düşünmeden giderim xd
Etmem.
Evet
Tabi hemen
Zaten gideceğim bu ülkenin insanına katlanamıyorum
Hiç düşünmem hemen kabul ederim.
Yazık olmuş
Evet,😌
Ederim tabi
Gözüm kapalı uçarım
Ederim
korkaksın
Geldi ve kabul ettim
Gideceksin tabi ki
Hemen giderim
Kesinlikle
Düşünmeden giderim
Kabul ederdm
Arkadaşının işi ne
Koşa koşa giderim
İsviçreye gelsene
Orada iş var mi?
Yöneticilik yaptıgım sirket var rahat ol 😂
Grafik tasarim mezunuyum ben
ben gelirim iş fark etmez
Almancanız var mı
Ingilizcem var
İngilizce bi işe yaramaz burada almanca lazım
Ingilizce artik gereksiz bir dil oldu herkeste ingilizce degilde almanca bilmen lazim diyor
Hangi ülkeden geldii
Hemen giderim tabiki
Ederim
Umudun var yani yurt dışından?
Neden gitmedin nedennnn
Ederim
Kabul ederdim
Hayirr
Hic düşünmem giderim
Teklife bağlı
Ever