Yurt dışı teklifi ayağınıza gelse kabul eder misiniz?

Selam 👋

Ben hemsirelik okudum, okul birincisi olduğum için bana yurt dışı teklifi geldi ancak ben tek başıma şehir dışına bile çıkmadığım için reddettim (Kafama tüküreyim 😞)

2 yıldır iskenderun devlet hastanesinde çalışıyorum. Sadece suriyeliler bakıyorum desem yeridir 🙄

Bizim üniversitedeki arkadaş bizim bölüm başkanı aracılığıyla kanadaya gitmiş ve göreve başlamış. Göreve başlayalı 8 ay olmuş ve kız her gün sıkılmadan audi Q3 ile snap ve story atıyor 😑 ben 2 yıldır hemsireyim birikimim var ama o birikime benden büyük çeyrek asırlık hurda araba anca alabilirim.
Tekrar zam gelmediyse bunu alabilirim 😑
Tekrar zam gelmediyse bunu alabilirim 😑

Alsam ne olacak, sürekli nöbet yazıyorlar hafta sonu sürekli nöbet yazıyorlar. Hemsireler sürekli istifa ediyorlar. Başhemşire bile bazen kendine nöbet yazıyor! Ben 2 hafta önce pediyatri kliniginde görevliydim şimdi pediatri kliniğinde doktor kalmadı! Yoğun bakıma aldılar beni 🤕🤕🤕 her gün stresten bıktım...

NE ZAMAN DÜZELECEK BU ÜLKE!!!
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlara baktim 2026'da herkes turkiyede yaşamak isteyecek diye yorum yazmış bi arkadaş orada ben biraz patladım 😂🤣🤣 2026'da turkiyede sen kuru ekmek bulabilirsen haline şükret!

Her sene alim gücü siyasetteki yalanlar yüzüne düşüyor. Her sene bir önceki seneyi mumla arıyoruz. 2026'da 1 adet taze ekmek bile bence lüks olacak!
Yurt dışı teklifi ayağınıza gelse kabul eder misiniz?