2022 kpss süreci başladı. 2020 puanı olup kullanmayan ya da durumu bilmeyen arkadaşlara yardım için fikir verebiliriz. sizin kafanıza takılan bir şey var mı?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Lisans bölümü ayırt etmeyen 70 puan civarıyla alan memurluk var mı?
adalet bakanlığı-polislik bekçilik zabıta
Adalet bakanlığı ne katipmi
katiplik gardiyanlık mübaşirlik
Teşekkürler. Anladim ki bölüme göre istiyor çoğu. Puan yüksek olursa belki mübaşirlik.. peki sence edebiyat formasyonu olan biri ne yapmalı?
öğretmenlik biraz ataması zor olan bir branş. mülakatları geçmek zor tek yol o gibi duruyor ama akademisyenlik tavsiye edebilirim.
4001 kodu ile atanmak için yüksek puan isteniyor. açıktan atamaları da iyi takip edin. ben atanmadan önce 6 internet sitesinden alımları kontrol ediyordum
Evet tek yol polislik askeriye mübaşir ve katip. Teşekkürler görüşlerin için iyi günler)
Açıktan alımları nasıl takip ederim?
6 site var sürekli baktığım ki hala bakıyorum ve diğer arkadaşlara ilanları gönderiyorum
En önemli bir ıkisini yazarsan ben de bakarım zahmet olmayacaksa
hepsi önemli.
1- https://ilan.memurlar.net/default.aspx
2- www.ilan.gov.tr/.../kamu-personel-alim-ve-sinavlari
3- www.isinolsa.com/kamu-ozel-memur-personel-alimi
4- kamupersonelialim.com/
5- https://www.kamupersoneli.net/
6- https://kamuilan.sbb.gov.tr/
7- https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/
Teşekkür ederim😇
rica ederim hayırlara vesile olsun
Sen atandin mi dostim
atandım.
Kaç puanla ve b den mi?
b grubundan 70 puan ile 4 kuruma
70 puanla 4 gruba... lisanssin dimi
Evet lisans. açıktan atama + merkezi atama
70 puan ile merkezi atamada nereye atandin
tarım işletmeleri genel müdürlüğü malatya
Bölüm ne bu arada mezun oldugun
muhasebe lisans
Kaçıncı atama bır de?
benim sürec biraz zordu kardeşim. 2020 sınavında70 aldığımda hüsrana uğradım. ama hep açıktan atamaları takip ettim. 1 kişi dahi alım olsa başvuru yaptım. 2020 nin 3. atamasında bizim puan 67 ye kadar düştü. ama ondan önce başvurduğum 3 kuruma açktan atandım. 2sinden feragat ettim. şu an bir üniversitede memurum. burdan ayrılıp başka kuruma kadrolu atandım
Hmm sence ekonometri mezunu biri 70 puan civarına katiplik zabitalik ya da herhangi birine atanabilir mi
aslında mezun durumuna bakmak lazım. branş bazındaki sıralamana bak. merkezi atamada sıralama önemli. katiplik alımlarında ön sınava giriş hakkın olabilr. sonrası klavye sınavı ve mülakat. zabıtalık işi senin bölüm için iyi bir puana bakıyor. tabi mülakat da varsa iş zor. 70 puan merkezi atamalarda ve branş mezunu az olan bölümlere aydınlık yol.
Referans varsa diyelin katiplik veya açıktan atama yer mi o zaman
referans mı. torpil yani. hak hukuka bakmıyorsan kardeşim yer. De ki sen 4 yere nasıl atandın. Allah şahittir tek torpilim Allahtı ve nasip etti. doğrudan şaşmadan çalışarak çabalayarak girmeni öneririm. Zaferin tadı çok tatlı
Haklısın ama torpilsiz atanmak içinde 84u 85i görmek lazim o da zor sanki
torpille girip harama bulaşma kardeşim. lokma helal olsun. alın terin olsun sonrası zaten sen nasibini bulursun. ben 7 yıl hazırlandım
Doğrudur kardeşim
bölümüne baktım 84 ile yerleşmişler
83 ile de var torpilsiz mulakatsiz ama daha alta düşmemiş
nasip işi gerçi bu torpil muhabbeti olmasa çok güzel olurdu ya neyse
Evet haklısın sen katiplik falan düşündün mü hic
neredeyse denemediğim kurum kalmadı. klavye sınavından kaldım hep
Neden peki? Çalışmadın mi
çalıştığımı sandım. ama bizim branştan alım yapmıyorlardı. çok mezun da vermiyor bizim branş
Hmm en azından atandin boş ver hem de 70 e atandin
şimdi de kadrolu bir kuruma atandım. oraya geçiş yapcam şimdi sözleşmeliyim
Hayırlısı olsun
amin cümlemiz için
Ben önlisans bitirdim şimdi tyt ile iki yıllık açıktan bir bölüm daha okicam ama Ekim'de kpss ye gidicem açıktan ikinci iki yıllık okumam bir önceki diplomamı etkileyip atanmama engel olur mu?
2 yıllık okuman etkilemez ama 4 yıllık okuman etkiler. tabi okul bitene kadar 2 yıllık geçerli olur. mezun olduktan sonra etkiler
2. Üniversitemden mezun olunca memurlugum yanar mı yani? İki yıllık okicam
Nasıl etkiler
memurluğun yanmaz çalışmaya devam edersin ayrıca lisans mezunu memur statüsünde lisans mezunu maaşı alırsın.