Hangi bölüm mezunusunuz nasıl bi çalisma planı düşünüyosunuz umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tıbbi laboratuvar mezunuyum önlisans kpss ye gireceğim henüz bir çalışma planı oluşturmadım çünkü önümde dgs var ona hazırlanıyorum
Umarım hayırlısı olur ben bi kere çalıştım olmadı her ne kadar bilsende sınav esnası farklı oluyo. Şimdiden başlasam erken mi diyorum bunalmaktan korkuyorum
Temelin var mı
Biraz var
Sen zaten dgsye çalışıyosan nerdeyse kpssye de çalışıyo gibisin 😃
Ben kpss ye girdim önlisans kpss o kadar zor değildi. İyi çalışan 85 üstü rahat alır bence. Ben sadece 2 hafta matematik soru çözdüm 74 aldım mat netim beklediğimden yüksek geldi. Sende 6 7 ay öncesinden başlayabilirsin sınava çalışmaya
Benim sıkıntım ne biliyo musun çok heyecan yapıyorum bildiğimi de unutuyorum. Ben girdim sınava 80 e yakın puan aldin ama beni çalıştigim kadar çalışan soru çözen emin ol 90 alirdi
Hangi bölümsün peki. Heyecanlanmak için bir sebep yok ki sınavda. Aklına sınava dair olumsuzlukları getirme. Olumsuz düşününce veya gelecekte ne olacak diye düşününce heyecan oluyor aslında
Dogru diyosun ama olmuyo işte sınav esnasindwn mesela genel kültürüm baya iyiydi ama sınavda olmadı çevre müh. okudum bi kere daha şansımı deneyecem
Heyecan yapmamaya çalış ya düşünme bir şeyleri rahat ol inşallah kazanırsın 😊
Umarim inşallah diger sinavda heyecanlanmam☺sen dgs ile hangi bolume geçmek istiyosun
Hemşireliğe geçiş yapmak istiyorum ama bakalım 😅
Ben korkarım hemşirelerden😂😂kısacası sağlıkçılardan o iğne damar yolu bulma abovvvv😂😂
Korkacak ne var ya 😄😄 aksina nazik olurlar 🤣
Bilmiyorum bazılarının eli sert oluyo demekki sen eli hafif olanlardansın sana lafım yok o zamab☺☺😄😄
Ne yazık ki hiç kan almadım 😂😂 işte pandemiye denk gelince portakal üzerinden deneyin demişti hoca. Denedim ses çıkarmadı canı acımadı galiba 😂😂
Olsun su fışkırtmıştır 😂😂portakalın vitaminini sömürdün bütün liflerini ele geçirdin o zaman senden korkulur tehlikelisin benim bütün kanımı geçirme de😂😂
Yoooo hiç bir şey olmadı portakalcık sapasağlamdı 😂😂
Bence sen işini güzel yaptın yoksa başkası olsa portakal mandalina gibi olurdu😂😂
Bu arada seni takip edebilir miyim tabii iğne yapmazsan😂😂korkum varda
Takipçilerime iğne yapmıyorum korkma 😂
O zaman takip ediyorum geribak.. diye başliyo ismim😂
Buralarda misin 😂😂
Evet, gördüm
Ama yazamiyorum sana ordan sjsjjssj
Sohbeti neden kestin bi anda
Birbirimize yardımcı olabiliriz
@xmeryemnurx olabilir aslinda yazim mi dm den
Kpss kayıtları ne zaman ortaöğretim için
@_PPapatyaaaa bilmiyorum
@_PPapatyaaaa daha var kayıtlara zaten sınava 14 ay falan var
Matematik hic yapmazsak ne olur az bir puan mı alırız?
Önlisansa hazırlanırım belki
Bence dene şansını özel sektör gerçekten zor ya kurumsal yerde çalişcan ya da çok iyi olcaksın
Üniversite hastanesinde çalışıyorum Şu an
Yoğundur büyük ihtimalle orası. Ne iş yapıyosun
Paramedigim büro personeli olarak atandım sekreterlik yaptırıyorlar tıbbi sekreterlik
Ne guzel atanmışsın hayırlı olsun adına çok sevimdim. Olsun belki bu sefer atanma rahatlığıyla daha iyi puan alcaksın belli olmaz. Profilden konya yazıyo orada mı çalışıyosun
Evet oraya atandım 🥲
Niye üzülüyosun peki 😌
Sevmiyorum pek
Buna da şükür hiç atanmasaydın daha kötü olurdu emin ol çalışsan şimdi dahs iyi yaparsın umudunu kesme
Bakalim merak ediyorum seneye kaç alcam 84 almistim
Bence daha iyi alırsın hayırlısıyla. Hangi hocaları dinledin nasıl çalıştın peki
İlyas gunes ramazan yetgin bayram meral Emrah Vahap özkaraca aydın yüce baya da kitap bitirdim aşağıdaki arkadaş az çalışma ile 74 aldim falan demis çünkü bu sene sınav çalışmayanlar için kolay çalışanlar için asirj saçmaydı lisans soruları çalınma durumları olunca asiri uzun saçma sorular vardı cozdugumuz denemelerle alakası yoktu evde 90 net yapan ben 80 i göremedim gerçek sınavda
Aynen çalışanla çalışmayanı ayırt eden sınavlar değildi benim arkadaşlarda çalışmadan yüksek puan aldı yorum sorunca herkes yapıyo zaten. Önemli olan bilgi sormaları. Umarım hakkımızda hayırlısı olur. Dershaneye gitmekle de hata yaptim keşkr gitmeseydim zaman kaybıymış
Aynen soruları görünce ağlamaya başladım ağlaya ağlaya çözdüm çalışınca anlıyorsun soruların ayırt edici olup olmadığını olsun yine de iyi olur bence dershane ben gitmediğim için pişman olmustum
Hayir sakın pişman olma dershane zaten düzen sağlar senin düzenin varsa gerek yok bide bunalmazsın kafa degişikliği olur zarari daha fazla haftanin 2 günü kayboluyo
Evde düzenim yoktu benim ya kız olunca ailen senden yemek bekliyor temizlik bekliyor
Orası öyle doğru diyosun o zmn en iyisi kütüphane hem ders çalısan arkadas edinirsin kafan dağılır hem de düzenin olur👍👍
Sanayi tipi isten hayırlısıyla uzaklaşmak jcin