Bu ciddi mi ya nasıl insanlar bunlar hem 10-11 saat çalıştırıcak hemde 2 bin tl maaş vericek ne olursa olsun tam maaş vermeli hatta asgari üstü maaş vermeli bu çalıştıracak kişiye merdiven altı oteldir orası söylemedi deme
Ben konuşma kayıtlarını savcılığa vericem. Ayrıca diğer çalıştırdıkları personellerin denetlenmesini telep edicem. Bakalım çalıştırdığı kişiler ne kadar maaş alıyor, sigortaları var mı. Kapattıracam orayı
adama bak ya. 2000 tl maaş 1 ay boyunca karın bile doyurmaz.
karın tokluğuna çalışan kölelerden bile ucuzunu arıyor ve birde kendini üste çıkartmaya çalışıyor
Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım yarın sabah. Görür 2 milyarı
ya sende şu milyarı bi bırak. nasıl işletme mezunusun kafana göre sıfır ekliyorsun paraya. 2 milyara villa alırsın
Ahahaha bunu söyleyen belki 500. kişisin😂 kahlaha attım ya
normal rakamlar daha kolay niye milyar diye ısrar ediyorsun 😂
Cevap
7Cevap
Bunlarda utanmami var sanki. ogretmen arkadasima ne sigortasi napcan sigortayi demis utanmaz isveren
Allah belalarını versin ya.
Adalet yok ki..
Ya varya sana helal olsun. Heykelini dikmeye kalksam beton yetmez.
Yok be kardeşim abartma sende
Savcılığa konuşmaları vereceğim için sövmedim 😂
Adam iş sunmus edepsizlikeden sensin birde haklı çıkıyor hıhhhh şu işe bak
Kusura bakma ama söylemek zorunda kaldım. Edepsizlikse edepsizlik.
İkna kabiliyeti yüksek diyorsa zaten adamın parası yoktur belli değil mi
3 ay tatil döneminde 2bin TL'den çalıştıracak bir kase çorba bile vermeyecek peehh
Adam ne kadar da kibar açıklıyor be sanki çok normalmiş gibi. d
Savcıyada böyle kibar açıklar umarım. Konuşmaları savcılığa vericem.
Bir şey olmaz ki ülkede hukukun sadece adı var işlevi yok. Ben eskiden kuryelik yaptığım zamanlarda 12 saat diyorlardı ama tam çıkmaya yakın sipariş alıyorlardı yarım saat 40 dakka geç çıktığım oluyordu. Adam benim götürdüğüm siparişten tonla para kazanırken ben geç çıktığım için ek ücret vermiyordu. En sonunda 12 saatım dolduktan sonra burada geçirdiğim her dakika için 1 TL ek ücret istiyorum. Kabul etmezsen işten çıkarım veya gece aldığın siparişi kendin götürürsün. Ben mesai dışımdaki saatte kısacası çalışmamam ve dinlenmem gereken saatte senin işini bedavaya yapmak zorunda değilim demiştim. Kafa tutmak gerekiyor kısacası.
İşte denetleyen yok ki ülkede. Herkes istediği gibi at koşturuyor
Bu para yol parasıyla yemek parasına yeterse iyi
Hesapladım 1350 yol parası ve yemek tutuyor. Yemekte döner ayran. Kalan paraya bak
Helal sana adi şerefsizler
Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım yarın sabah
Sevr anlaşması bundan daha insaflı.
İyi yapmışsın
😠😠
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?