Yaşadigi yerde nerde is imkani varsa.. Artik gercekten iş sececek durumda degiliz. Mesela benim yasadigim yerde calisabilecegim iki alan var.. Biri mutfak personeli ya da garsonluk, digeri tekstil..
AÖF hakkında hiçbir bilgim yok nasıl nerden başlanıyor hangi bölümden okunur, kendimiz mi seçiyoruz, bölüm ve kaç yıllık olacağını ilk nerden başlıyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sosyal bir iş olabilir kafe gibi yerler
Garsonluk ya da kuryelik yapılabilir. Benim gibi köyde yaşayan bir garibansan şantiye şantiye gezersin.
Hayır köyde değilim
Tamam işte garsonluk yaparsın ya da Bime gir
Yaşadigi yerde nerde is imkani varsa.. Artik gercekten iş sececek durumda degiliz. Mesela benim yasadigim yerde calisabilecegim iki alan var.. Biri mutfak personeli ya da garsonluk, digeri tekstil..
Kuaförlük, makeup'luk filan başlarda az para olur ama öğrenip ilerletince çok iyi paralar kazanabilirsin
diploman yoksa sorun var. diplomanı al öyle calıs önce
Lise var sadece
aöfden oku en azondan diploman dursun kenarda. ilerde çekme ceremesini
AÖF hakkında hiçbir bilgim yok nasıl nerden başlanıyor hangi bölümden okunur, kendimiz mi seçiyoruz, bölüm ve kaç yıllık olacağını ilk nerden başlıyoruz
Yani kısacası hicbisey bılmiyorum
yks ye girecek misin? yks ye gir ondan sonra da tercihlerde yazarsın
Yksye geçen yıl girdim gitmek istemedim ama evet bu yılda gireceğim yani tercihlerde mi yazılıyor?
Evet tercihlerden sececeksin.
Kadınlar için bir sektör aklıma gelmiyor. Tekstil dışında. Erkekler için en iyisi sanayidir..
Ticaret yapabilirsin anca ama bikaç kez batman lazım
Kafe, restoran, danışman işleri olabilir
Ya ticaret yapar ya da bir yerde işçi olarak çalışır
Hızlıca para kazanmak isteyen yolunu şaşırabilir
Okumadan para kazanmaya başlamak yani bir an önce?
Koleksiyona girip çalışabilirsin
Hevesli olduğu bir iş yapabilirler
güzellik salonları ve kuaförlüğü tavsiye ederim.
Otelde
Nirmal is bence abi