Gidenler gelsin şöyle bi bakalım, bence yazmışım hala okumamışsınız yakışıyor mu? Yaz Mevsiminin Geldiğini Anlamanın En Garanti Yolu: Yaz Kur'an Kursları! Gittiyseniz seversiniz diye düşünüyorum :) 

Kendim YouTube den öğrendim çok şükür 🤲 bir de ilk defa bir fenomenin İslam ile ilgili bir paylaşım yaptığını gördüm bugün. Bu açıdan sevindim. Çünkü sitenin Din paylaşımlarına karşı antipatisi olduğunu düşünüyorum. Hiç bir din sorusu vitrine alınmaz iken, dine karşı olan soruları vitrinde görmek canımı sıkıyordu çünkü
Yaz Mevsiminin Geldiğini Anlamanın En Garanti Yolu: Yaz Kur'an Kursları! ↗ Her masadayız bencemi de okuyabilirsiniz umarım hoşunuza gider :)
@8matador1180 dur tahmin edeyim Süper bence seçmediler 😀
seçerler elbet yaa :D
@8matador1180 sanmıyorum ama inşeAllah seçerler. Ben çok denedim din konusunda seçmediler hiç. Belki sen de etiket vardır diye seçerler umarım 😇
@8matador1180 dur tahmin edeyim. Süper bence kriterlerine uygun değil diye mesaj attılar sanırım 🤔
Yok yok atmadılar sorun olmadı ama ilgi de görmedi genel olarak xd
@8matador1180 bir gün sonra dönüş yapmaları lazım mesaj olarak. Atmayarak kaile bile almamışlarsa bu onların ayıbı
Yok onlar seçti onların açısından soeun yok.. haklarını yemeyelim insanlar ilgi göstermedi.. :) ama zamanında yaşadığınız sorunun aynısını yaşamıştım ben de
@8matador1180 süper bence seçtiler mi yani 🤔
Tsbiiki seçtiler bir sorun olmadı :)
@8matador1180 şaşırdım valla, ben o kadar dini paylaşım yaptım ne süper bence ne de süper soru seçtiler. Neyse senin adına sevindim en azından. Dinî bencelerin devamını diliyorum 😇
Gittim de bizdeki hoca pek bişey öğretmiyordu , hep sure ve cüz öğretiyordu belirli kişilere kuran öğretiyordu, üst üste bi kaç yıl gittim ama hoca hep yeniymişim gibi yine sure ve cüz.
Belki unutmussundur ondan cüzden başlatmıştır:)
Öğrenciye göre değişir tabii. Düzeyini bilmek lazım xd
Cevap
6Cevap
Tanrı ve din inancım olmadığı için hiç gitmedim
10 yaşındayken gittim bir daha gitmeme gerek kalmadı.
Umarım güzel anıların olmuştur. :)
Olmaz mı 😃
neler oldu paylaşabilirsin xd
Para ve aburcubur veriyorlar diye giderdim tenefüste de eve dönerdim
:) serdar tezcan dolandırıcılar kralıı
Evet gitmiştim kursa cok iyi bence her cocuk gitmesi lazım bir sürü şey ögretiyorlar
Ortaokulun yazları giderdim
ne güzel maşallah aferin xd
8. sınıfa kadar gitmiştim sonrasında gitmedim
Aferin o da güzel :)
Evet gittim o ortamda büyüdüm sayılır
bak büyüdğüğn ortamları keşfettiriyorum sana yavaş yavaş xd
😂😂aman ne komik bilmiyordum
Evet önceden giderdim
aferin kız sana
Ömrümüz oralarda geçiyor xd
kuran kursu bencesi yazdım oraya da gelsene :)
Bem hiç gitmedim evde annem öğretti
O da iyiymiş ama gitsen de güzel olurdu ortamı farklıdır :)
Evet ama erkek kardeşim giderdi haylazlık yapardı sürekli
öyle öyle geçer o da o işin güzelliği xd
Evet haklısın
Yazın da gittim, 4-5 yılım da geçti.
bi aşır oku bana o zaman. D
Okursun okursun sen xd
gittim ama sonunda her gece kulüpte sabah bayanlarla sabahlayan bir piskopat oldum
Kısa süre gittim ama bendeki hatırası çok güzel.
evet abi güzeldir elbette bencemi okuyabilirsin :)
Keşke gitmemiş olsaydım🙄
aaa o nasıl söz öyle :(
ama bu kursun berbatlığı anlamına gelmiyor, senin için üzgünüm umarım toparlamışsındır :)
İslam ve din dersleri ile ilgili ne gibi bir sorun yaşadın benimle paylaşabilirsin.
Böyle yaklaşırsan sadece saygı duyarım başka bir şey diyemem o halde :)
Ömrüm geçti orada
güzell :)
Küçükken evet
olsun güzel :)
8 yaşındayken gittim
abi o halde bencemi okuyabiirsin madem gittin :)
Olur
giderdimm
aferiin gııız
😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?