- +1 yıl
Betimleme yeteneğinin kitapla ilgisi yok duygudan gelen bir şey bu, çok kitap okuyan arkadaşım dümdüz anlatır ben cok okumam ama güzel betimlerim duygularla ilgili
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben betimleyerek anlatmaya çalışınca sanki fazla uzatıyormuşum gibi geliyor o yüzden yapamıyorum
- +1 yıl
İşte bu pratikle düzelir kitap okumakla ilgisi yok, evde diyalog pratikleri yapabilirsin veya yaşadığın olayları kendine anlatarak pratik yapabilirsin
- Soran+1 yıl
Vakit ayırdığın için teşekkür ederim deniyicem dediklerini
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Fazlasıyla düzeltir.
Düşünce yapını, arkadaşlarını, cebindeki para miktarını, geleceğini ve daha bir sürü şeyi düzeltir.
Sen farketmezsin direk ama gün geçtikçe iyileştirir bunj 3-5 10 yılda anlarsın.00 Yorumla- +1 yıl
Çok okunan gerekiyor üzerine çok olmalısın bir de diksiyonu iyi birisi ile sohbet edersende düzelir
00 Yorumla - +1 yıl
Betimleme konusu sen kitap okudukça gelişecektir ve artı olarak arada filmde izle hayal gücünü güçlendirir tecrübeyle sabit :)
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Kanka hangi filmleri önerirsin çok sık film izlemem ama genelde bilim kurgu izliyorum
- +1 yıl
O sana bağlı her film sana ayrı şeyler katar zevk meselesi. İyi geceler :)
- Soran+1 yıl
iyi geceler teşekkür ederim 🙂
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
düzeltir bende uzun zamandır kitap okumuyordum konuşurken kelimeleri falan unutuyorum xd
bence okumalıyız yani kelimeleri doğu telaffuz ederek sesli okursan diksiyonunada iyi gelir00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
yani çok değil ama etkisi olur, senin kendin konuşarak çalışman lazım
00 Yorumla - u+1 yıl
Evet illa ki diksiyona katkısı var.
00 Yorumla - +1 yıl
Evet
00 Yorumla - +1 yıl
Sesli olursa evet
00 Yorumla Sesli oku
00 Yorumla- +1 yıl
kısmen
00 Yorumla - +1 yıl
Sesli okursan belki