Yks hiç çalışmayan sözel olarak nerden başlamalı?

Öncelikle ben olsam Dil bilgisini bitiririm, bu önemli. Ardından onu halledip bol bol paragrafta anlam, sözcükte anlam pratiği yaparım. Ama dil bilgisine bi bakmak lazım ilk konudan son konuya kadar.
En çok dil bilgisinden mi geliyor sadece tyt gircem çocuk gelişim istiyorum
hayır en çok dil bilgisinden gelmiyor, ama diğerleri zaten karşına geldiğinde yapabileceğin en azından okuyup yorumlayabileceğin şeyler iken dil bilgisini bilmezsen direkt 7 8 soruyu boş bırakmak zorunda kalırsın. o yüzden en eksik olduğun kısım dil bilgisi ise önce onu halletmen lazım iyi bir şekilde. sonra da bol bol paragraf sorularına ağırlık verebilirsin...
Teşekkür ederim Türkçe hiç çalışmadım paragraf konu anlatımı dinledim paragraf sorusu çözdüm tek
ama işte en başta dil bilgisini bil, en azından yorum yapabilecek ölçüde bilmelisin ki sorular direkt olarak kafanda bitmesin neden direkt -7 -8 geriden başlayasın? tüm dil bilgisinin konularını liste yap sırayla tek tek öğren hepsini...
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!İlk paragrafla başla bol bol sonra çıkmış sorulara geç
Her gün 10 tane paragraf 1p tane dil bilgisi muhakkak çözmeyi onerirdi hocamız o zamanlarda, hic Türkçe calismadiginiz gün bile bunu ihmal etmeyin derdi.
Çıkmış sorulara çalış.
Her ikisini çalış bence
konu anlatimi dinle once sonra paragraf
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş