Güncellemeler
+1 yıl
Sizce napmalıyım 1 sene var önümde 9 dan başlasam olur mu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2024 tyt ayt gireceğim ve temel sağlam değil 9. Sınıf derslerinin konularından başlayacağım 12 ye kadar sizce temel olamayan biri için gayet normal mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Üst üste hatalar yapmış ve seneyi mahvetmiş birisi olarak söylediklerimi uygularsan tek seferde bu işi başarırsın.
İlk olarak kesinlikle matematikten özel ders alman lazım veya bir kursa gitmen lazım işin inceliklerini temelin yoksa anlamazsın.
TYT 'yi yaz tatilinde olabildiğince hafiflet ilk olarak TYT Matematiğin temel kavramlarından başla köklü sayılar bölme ondalık vs. Bunlar TYT Matematiğin en çok soru sorulan konusu sayı problemlerinde çok işe yarayacaktır o yüzden bunları iyi öğren.
Türkçede dil bilgisi çalış ve günlük 30 paragraf çöz.
Yaz tatilinde ayt ye bulaşma ayt nin ilk konusu çarpanlara ayırma vs. Oluyor onları tyt de görüyosun boş zamanlarında edebiyat bakarsam bu senin yararına olur ayt genelde kasıma doğru başlanır.
Coğrafya kolay görünse de aralıktan sonra tam bir katile dönüşüyor coğrafyayı düzenli olwrak haftasonu çalışabilirsin. (Eşit ağırlık için)
Şimdi şöyle ki mantıktan başlıyor 9. Sınıf ve konular uzadıkça uzuyor lakin temel mattan başlayınca direk tyt için hazırlanıyor oluyorum o yüzden 9 dan mı alayım diret tyt temel mattan mı başlayım kafam allak bullak oldu yani aslında şunu sormak istiyorum temel olmadan direk tyt konularına başlamalı mıyım yoksa sıfırdan 9 dan tek tek çalışayım mı başını ağrıttıysam affola
Kusura bakma dostum bi kaç gün telefondan uzak kaldım umarım görürsün. Sen TYT 9-10 AYT 11-12 olayına gönülden inanalardansın. Sistemsel olarak bu doğru ama sınavda sorulan sorular böyle değil. TYT çalışırken hiçbir sistem senden 9. sınıf konularının tamamını iyi bilmeni beklemez. Tamamiyle TYT odaklı çalış sakın gidip 9. sınıfın ilk dönem ilk konusundan başlamaya kalkma. Zaten bu dediğimiz 1 yılda yetişecek bişey değil. Başlarken kimsenin temeli yok merak etme 9. sınıf ortalamam 65 ve TYT konusunda hiç zorlanmadım öyle sandığın gibi bişey değil. TYT matematiğin ilk konuları doğal sayılar vs. Oluyor yani seni zaten temelden başlatıyor. Son olarak istediğin soruyu sorabilirsin benim yaptığım hataları başkasının yapıp 1 senesini çöpe atmasını istemem.
Evet sen yokken bi delilik yapıp sınıfı baştan sarmıştım şu an hemen bırakıyorum😳😳 direk tyt ayt konularınu sıfırdan öğrensem benim için daha kârlı olacak gibi duruyor çevremdekiler senin temel yok sayısala dair sen git orta okulu baştan al demişlerdi bende bi kafa otrudum başladım ama tuhaf gelen bir şey var ben izledikçe temelim var mış bunu da biliyorum aa onuda diyorum tyt ayt yi o zmn neden anlamıyorum dedim fakat sen çıktın karşıma birebir aynı değil miş soru tarzları burada biraz da soru tarzlarını öğrenmem gerekiyor artık YouTube hocalarını izleyeceğim elimde antranmalarla mat bir iki var ama hiç mi hiç ısınamadım yani kimle başlasam bilmiyorum rehber matematik var o temelden başlatıyor onun kitaplarını almam şart mı yoksa temele göre bir kitap çözsem videoya göre oda olur mu 3 gün geçmiş umarım sende görürsün. Bu arada minnettarım sana teşekkür ederim burada o kadar bunun hakkında konu açtım herkes oynaş ve trol peşinde bilgili yorum yaptığın için teşekkür ederim beyefendi ✨✨🥲
Merhaba tabiki temelden başla. Genel olarak ufak ufak ilerlersen başarı elde edersin ama benim düşüncem sıkma kendini fazla. Yoksa o zamana kadar kusacak şekle gelirsin. Kütüphaneye git eğlenceli hale getir daha çok zamanın var.