Okumuyorum, mail olarak istiyorum. İmza esnasında sadece başlıkları ve siyah koyu yazıyla belirtilen detayları hızlıca gözümle takip ediyorum. Yoksa 70-80 sayfa okumak mümkün değil, zaten hepsi hukuki bir dille yazılmış. Okusam bile anlamam.
Okumuyoruz çünkü bankamatik kartı bile olsa bankalar bir sürü küçük şey yazılı evraklar imzalatıyor kartı vermek için
Bizlerin de ihtiyacı olduğu için o kartı almak için mecburen imzalıyoruz, okusak o kadar yazıyı kurye beklemez diyelim bekledi okusak da okumasakta o karta ihtiyaç var diye her türlü o imzayı atacağız
Sayfa sayısına bağlı, çok fazlaysa pek okuyasım gelmez. Sayfa sayısı az ise ve özellikle 1 sayfa ise bakabilirim. 😄
Böyle imzalarda en iyisini genelde uzaktan çalışanlar yapıyor. En son bana sözleşmeyi mail ile iletmişlerdi. Okumuştum, çıktısını alıp imzalayıp göndermiştim. Kimse başımda beklemiyor en azından. 🙂
Tabii ki 😄 Mail ile sözleşmeyi gönderiyorlar, sen imzalayıp onlara geri gönderiyorsun. 2 defa karşılaştım böyle. İkisi de bildiğin çalışmak için sözleşmeydi