Hiçbir şeye odaklanamıyorum önerisi olan varsa lütfen önerebilir mi?

Doktora gittim, ilaç yazdı ama yok abi. Eskiden ilaç fayda ediyordu artık etkisiz kalıyor. Kahve içiyorum o da yok. Okulda etüde kaldım, ulan soruyu bile okuyamıyorum. Okumam dakikalar sürüyor, okuduktan sonra soru üzerine düşünebilmem de dakikalar sürüyor. Etrafta zerre gürültü yok ama benim kafam kazan gibi, sürekli gürültü var. Soruya bakıyorum kafamda bir şey başlıyor "sen çözemezsin kii slk grzkl" susmuyor abi yether. Moladayım şimdi, birazdan yine 1 buçuk saat etüt. Soru çözemiyorum ya. Sınava kalmış 27 gün. Çözemeyince sinir oluyorum. Anksiyete tavan. Ellerimi yolmaya başlıyorum ulan kıpkırmızı oldu o ellerle hocanın yanına gidip soru soruyorum bir de, sorsa noldu diye ne diyeyim. Ne yapacağım ben? Öneriniz var mı? Yardım edin jakdkck ça lı şa mı yo rummm
Güncellemeler
+1 yıl
Kafamda ya bana hakaret eden şeyler oluyor ya da müzik oluyor jdjsks yemin ederim. Aklıma şarkılar takılıyor dizi replikleri geliyor. Anılarım geliyor. Mezuniyette ne giyeceğim mezuniyette yalnız kalacağım Anksiyete si geliyor. Ya sinir sistemiyle integralle mezuniyeti ne ilgisi var çıkın artık kafamdan be akkdkcmc
Hiçbir şeye odaklanamıyorum önerisi olan varsa lütfen önerebilir mi?