AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
154Cevap
Hayır gidebilirsin, bunda garipsenecek bir şey yok. 50 yaşında insanlar üniversite okuyor.
Garipseyen garipsesin , kimseyi takma hedefine odaklan
Garipsenir bizim insanımız garipser şüpheli olmakta haklısın
hep garipsenmiştir. ama mantıklı olan okuyabilmektr. madem fırsatın var oku bence
Ben bu yaşımda kamu yönetimi + adalet + mühendislik okuyorum
Amacının ne olduğu önemli. Salt diploma alacaksan gitme.
Açıktan da olsa okuyabilirsiniz problem olmaz millet en fazla özenir
Yo bizde sınıfta var üç çocuklu beş çocuklu kadınlar
Gidilir. Millet ne der diye düşünmeyi bir kenara bırak hayallerini gerçekleştir
Okumanın yaşı olmaz arkadaşım devam et istediğin şeye
gidilir ya yaşında bişy yok ve evli olmanda garipsenmez çok var öyle hangi üniversite yani gittiğin bölüm ve yere görede değişir tabi ama bizim okuldada çok vardı
Ne alaka hwm öyle olsa nolacak insanların dediklerine göre yasama
gidilir benim okudum zamanlarda 30 yaşlarında öğrenciler vardı
Her şey mümkün ya. Van Gogh resme 27 yaşında başlamış
Evliyim çocuğum var okuyorum ve 29 yaşındayım sen bensin yani bana olumsuz bişey diyen olmadı eşim çok destek tabi ondandır belki de
Eski çalıştığım yerde 47 yaşındaki kadın amirim okuyordu. Enfes bir durum bence.
Tabikide garipsenir ama burada önemli olan senin tutumun
28 yaşına kadar gelmişsin hala insanları takmamayı öğrenemedin mi
Benim hocam 46 yaşında hukuk okuyo şu an
20yasindayim sınıfında 35yasinda 2 çocuğu olan bir abla var enerjisine bayılıyorum çekinme bence böyle bir şeyden
Neden garipsensin bizim bölümde 53 yaşında adam vardı bersber derslere giriyoduk
Hayir gidebilirsin. instada bir fenomen var mavi adi. Oda evlendi esi askerdi sehir disinda. okudu oda bos durmayim diye
yooo benim 35 yaşında bayan kuzenim başladı okuyo nie garipsensinki okumanın yaşı mı war
Evet garipsenirsin ama sınırları zorlamak insan geninde var 😊
Bu sene hazırlığı bitirip benimle beraber 1. sınıfı okuyacak 3 çocuklu anne var. Sence çok mu geç?
Bölüm hukuk değilse değmez
İlahiyat okuyor
Hmmm ilahiyatta evli okuyan çokk. Ama ataması var mantıklıx
Evet ama ben burdan devam etmeyi düşünmüyorum.
İmam ol Almanya’ya git
Hava kuvvetleri ya da emniyet müdürlüğü düşünüyorum
Boş yapma imam Almanya maaşı 45 bin TL emniyet müdürü onun yarısı değiş ve çok yorucu
Hangi mesleği yapmak istiyorsun?
Neden garipsensin. Adam 60-70 yaşında bile üniversiteye gidiyor
Senin hevesin mi önemli, başkasının garipsemesi mi?
Üniversite yaş aralıkları çok geniş bu soruları sormayın lütfen. 40 yaşında okuyan da var 18 yaşında da.
Garipsenir ama onlara ne okumak istiyosan oku. Ayrica kocan destekliyosa ve sen istiyosan her seyi yapabilirsin.
50 60 yaşında okuyan sevimli büyüklerimiz var. Onlar bunu kafaya takmıyor, sen neden takasın? İnternette örnekleri çok.
Bence gıpta edilir vay be derim ben hem evlenmiş hem okulunu okuyor hem eve hem okula yetişiyor evlenip kariyerini bırakmamış ne güzel derim
Elalem ne der kafasından kurtulmaliyiz sen bunu istiyorsan bu seni mutlu edicekse vaktin isteğin de varsa hiç düşünme oku üniversite.
neden garipsensin okumanın yaşı mı olur 40-50 yaşına gelipte tekrardan üniversiteye giden insanlar bile var garipsenecek bir durum değil
27 yaşında hukuk okuyayım dedim de çoluk çocuğa uyum sağlamak zor geldi, işten güçten de fırsat bulamayıp bırakmıştım
Okumanın yaşı olmaz hayallerinin peşinden gitmelisin
Aynen öyle ne aşkın nede okumanın yaşı vardır 😊👍
Karşılık verir misin benden gelene 😎 şimdiden teşekkürler 😎👍
Neden ki
Bekliyorum lütfen 😎
Okumanın yaşı yok dayım 50 yaşında 4. Bölümünü okuyor. Her yaşta okunabilir.
Hayır, garipsense bile ne olacak sanki ayol en fazla 1 ay canım saçma bakarlar
Niye garip olsun. Egitim kadar guzel birdey yoktur. Kendine yeni kapilar acmalisin. Gitmelisin
Evliysen kocana bağlı neden olmasın okumak her bireyin hakkı
Bence bunda garipsenecek bir şey yok gidebilirsin bence yani
Saçmalama ya
Niye garipsensin ki eğitim her yaşta ve her durumda olmalı vence
Senin hedeflerin daha önemli başkaları hep başkadır zaten😊
Neden garipsensin bizim sınıfta da evli kadınlar var çocuğu olanlar da var kimse garipsemiyor
Bence okumanin yasi yok geleceginin guzel olcagini dusunuyosan hic bekleme bile
Bence gitme evlisin bide diploma istiyorsan açık üniversiteye git
Hayır bizim sınıfta 56 yaşında bir kadın vardı. Orası üniversite her yaş olabilir.
Başkalarının kalıplarını sınır olarak belirlemezseniz her güzel şeyi başarabilirsiniz
Niye garipsensin ki okumanın yaşı yoktur sonuçta
Fiziğin çokk güzell🤤🤤
neden garipsensin ki eğitimin yaşı yoktur
Hayır bacım git yazıl eşiniz onaylıyorsa düşünme.
Eşinin onaylaması? Pardon da eşi mi karar vericek
Evet eşi karar verecek sevgilisi nişanlısı değil eşi yani her gün aynı yatakta olması gereken kişi, siz evlenmeyi evcilik mi zannediyorsunuz
Bu hayatının her alanına müdahale edebileceği anlamına gelmez. Üni okuyup okumamasi kendi vereceği bir karar
Ortak hayat yaşıyorsan gayette verir , sonra boşanmalar neden artıyor kafaya bak
Ya yürü git senin gibi cahille ne tartisiyorm ben
cahilin önde gideni sensin, ergen kafalarla bu yaşlara gelmişsiniz, olgunlaşamamışsınız evli olduğun insana karşı sorumluluk nedir bilmezsiniz, laylaylom kafalar
Ergen kafasıyla değil cabalayip hayatımi kurtararak bu yaşa geldim . ekonomik özgürlüğümu kazanmak için. Bir erkeğin komutlarıyla yaşamamak için. Senin gibi boş beyinlerden uzak özgür olmak için. Yobaz boş cahil zihniyetler
Empati yapma durumunuz sıfır. Kadın evli, babasının evinde değil. Çalışıyor mu, çalışmıyor mu bilmiyorsunuz? Aynı çatı altında yaşadığı hayat ortağının onayını tabii ki almak durumunda. Siz bir aile içinde büyümediniz sanırım.
İşte bu yüzden kadın ekonomik özgürlüğünü kazanmalı kadının çalışmaması diye birsey söz konusu olmamalı
Kadın ekonomik özgürlüğünü yani işini eline aldı diyelim. Örgün eğitimi nasıl okuyacak?
Böyle bir isteği varsa onun planını da yapmış olması gerekir.
İkisi bir olmuyor. Olsaydı ben okurdum. Gerçekçi olalım lütfen.
Aile nedir bilmez, sorumsuzun teki olgunlaşamamış kafaya bak bunun evlenen yandı, düşünsene evleniyor 3 gün sonra ben okumaya gidiyorum diyor 5 sene ortalıkta yok, akli muhakemesi eksilerde aile ortamında büyümüş değil yollu cahil
Seni mi gerdi benimle evlenecek adam :) senin gibi yobaz varoslar yanımdan geçemez o kesin de hsjsksk. Evet istediğim zaman istediğim yere giderim. Kimse bana sahip olamaz.
Kuzenim evli 2 çocuk annesi ve üniversite okuyor
Neden milleti önemsiyorsunuz bu kadar
Garipsenmez, oku kesinlikle.
Ne alaka okumanın yaşı yok ki
Hayır hor görenleri umursama
nr garipsenmesi 38 olucam yks'ye giricem bu sene
Hayır tabiki özgür bir kadınsın ne alakası var
Okumanın yaşı yoktur git
Eğiti in yaşı ol az ki.
Okumanın yaşı olmaz bacım
83 yaşında hukukokuyan vardı