Evliyim, 28 yaşında üniversiteye gitsem garipsenir mi?

Çok da iyi yaparsın, ailen ve çevrendekilerin de seni teşvik be motive etmedi önemli. Ex kız arkadaşım evlendi 2. Çocuktan sonra ünv. Sınavına girdi kazandı hukuk okudu şimdi avukat ☺️ Biraz zorlayıcı bir süreç ailesi sıkıntı etti ama biz eski arkadaş dostları her daim yanında olduk en azından manevi desteğimizle okulu bitirdi. Sütünü sağıp kardeşine bırakıyordu okula gidip dersine bakıyordu ve gerçekten başarılı güzel bir beyindi. Tavsiye ederim yap bunu, sonra pişman olursun hayat keşke diyebilecek kadar uzun değil…
Garipsenir ama hayranlıkla garipsenir çünkü çevremde de vardı ve çoğu kişi saygıyla bakıyordu kadına ki 41 yaşındaydı o düşün garipseyenler şaşıranlar olucak elbet ama dediğim gibi kötü bir şekilde değil bundan mutluluk duymalısın gerçekten büyük bişey çünkü yetişkinsin sorumlulukların var ve hafif sorumluluklar değil buna rağmen kendinden vazgeçmeyip kendini geliştiriyorsun senden genç 18 yaşındaki kızlar görüyorum evli çocuklu günlere gidip kısır yiyen başka vasfı olmayan onlar biz garipseniyor muyuz diye düşünmezken sen hiç düşünme 🌸
18 yaşımda 9. Sınıfa başladım 22 yaşımda 12. Sınıftan mezun oldum ben okula gitmeye başladığımda 12. Sınıflar bile benden küçüklerdi. Şimdi 23 yaşındayım sınava hazırlanıyorum hatta nişanlıyım eylülde düğünüm var muhtemelen siz yaşlarda da üniversiteden mezun olurum hiçbir zaman da yaşımı düşünmedim inanın üniversitede neredeyse baston kullanacak okuyan dedeler var siz daha gençsiniz varsayın ki ikinci üniversitenizi okuyorsunuz
Garipsenecek bir durum yok ben üniversitedeyken bizim sınıfta sizin gibi evli 30 yaşında bir arkadaşımız vardı hiç kimse garipsemedi aksine tüm sınıf seferber olmuştuk onun için ders notu ve yoklama bakımından.4 yılda mezun oldu üstelik 2 çocuğu vardı.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!3 yıl önce farklı bir üniversitede okuyordum ( Sonrasında farklı bir üniversiteye yatay geçiş yaptım ve şu anda da orada okuyorum ) ve sınıfımızın yaş ortalaması 25'in üstündeydi, hatta 50 - 55 yaşlarında, saçı sakalı ağarmış, hafif kel bir adam bile vardı. Yani bence gidilebilir.
Ne gariplenmesi yaa ben 39 yaşındayim seneye orta birden başlayıp ünv mezunu Olcam sıkıldım boş işlerden uğraşmak dan bari okuyum diye karar aldım benim akrabam vardı bundan 25 yıl önce adama gülmüştüm 35 yaşındaydı adam 48 yaşında doktor oldu açık öğretim den şu an o heves bana geldi 🤣🤣
Kimin umrunda ki? İnsanlar her şeyi eleştiriyor. Kulak asmamalısın, ki yaşın ya da evli olman engel falan değil. Ne istiyorsan onun peşinden git, kimseye kulak falan da asma. Bu senin hayatın ve söz sahibi sadece sensin.
Neden garip olsun, 29 yaşındayım ve üniversiteye gidiyorum. Evliysen ne gibi bir garipliği olabilir ki. Tek garip yanı sen garip hissediyorsun, sınıfındaki herkes 18 yaşında ve senden öğrenme olarak daha öndeler, başka bir garipliği yok. Elindeyse mutlaka oku, senin için daha iyi olabilecek bir şey inan :)
Biizm komsu kizi hatice 3 cocuktan sonra acik ogretimden okudu sonra formasyon aldi sonra kpss ye girdi kazandi sirnak ta goreve basladi sonra Ankara da okul müdürü oldu... 30 undan sonra olmaz diyen hatice hocaya baksın
Garipsenir ise takma çevrende ila garipseyen olacak canını sıkan olacak ama takma kimin ne dediğini umurunda olmasın şartlar uygunsa git derim okumanın yaşı yoktur
Garipsenecek bir şey yok da, garipsenirse garipsensin. Siz kendiniz için bir adım atmak istiyorsanız başkalarının düşünceleri bu yolda sizi engellememeli. Suç değil günah değil sonuçta.
Giderseniz süper olur. Eşiniz kıskanç ise bu problem yaratabilir. .. yani kocanızla konuşun .. umarım hayatınızın daha güzel olacağını düşünür ve olumlu yanıt verir.. sevgiyle kalın.
garipsenmez. üniversite ortaminda full gençlerin olduğunu mu düşünüyorsun. orada bir sürü evli ve yaşça geç kaldığını düşünen insanlar var. eger istiyorssn daha fazla bekletme derim.
Normal de sorun yok da hiç uğraşma üni okuyacam diyorsan illa açıktan oku boşa zamanını normal öğretimle harcama haa istediğin hoca görmekse ortamsa o başka tabi
Bizim sınıfta iki tane 55 yaş civarı kadın vardı. Hiç de garipsenmedi biliyor musun ilginç bir şekilde öyle ortam yaptılar ki benden daha çok çevreleri vardı. :D
Gidilmez herkes 18 yaşında orada ve hemen dalga geçiyolar "ahahahhaha bu yaşta buraya gelmiş cahil ahahahah bunca zaman nerdeydin ilkokuldan yeni mi mezun oldun hahahahahaha" diyolar. Çokça defa şahit oldum.
Bence garipsenmez hem bu konuda örnek te olursun, istiyorsan bence ve eşinde destekçi ise bu konuda git derim :)
Yoo neden garipsensinki, baskalarin ne düsündügü ne dedigi umrunda olmasin kendince dogru olani yap pismanlik duymazsin
Umudunu kaybetme umudunu kaybedersen her şey biter 50 sinde doktor olan var umut var oldukça hayallerin yarım kalmaz.
Arkadaşımın annesi gidiyor çok garipsenmiyor zaten gidiyorsun 1 saat 2 saat duruyon o kadar lise gibi sabahtan akşama kadar sınıfta durmuyon
Okumanın yaşı olmaz garipsenmem deyil senin ne istediğin önemli, kendin için ne istiyorsan onu yap, sonra pişman olursun
Hayır canım neden garipsensin bir sürü evli olan insanlar yeniden üni okuyorlar bence istiyorsan erteleme derim
40 yaşında giden bile bile var bence bunları düşünmeyin hayatı başkaları için değil kendiniz için yaşayın
Hayır. 60 yaşında üniversite okuyan kadın biliyorum. Hamile bir şekilde üniversite okuyan kadın biliyorum.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş