İş yerinde mobbinge uğruyorum ama başka iş bulamıyorum, ne yapsam?

6-7 aydır bir yerde çalışıyorum yeni mezunum. Daha önce kısa süreli iş deneyimlerim oldu ama hepsi ufak aile şirketleriydi. Bu da öyle. Çoğu kişi torpil ve tanıdıklı ama ben değilim. İlk üç aydan sonra sistematik şekilde mobbinge uğruyorum. Mesela grup arkadaş sohbetlerimde dışlanıyorum mesajlarım takılmıyor kimse samimi ve iyi davranmıyor. Soru sorsam dalga geçiliyor aşağılanıyor ya da laf sokuluyor. Ama soru sormasam ona da kızılıyor. Yaptığım her iş ya da yaptığım her yorum iğneleniyor, saygı duyulmuyor. Benim hatam olmamasına rağmen birkaç şey benim hatammış gibi üstüme yıkılıp bana baskı yapıldı. Kendimi hep kibar ve düzgün sakin savunuyorum ediyorum ama hergün bu dışlama zorbalık ve baskı devam ediyor. Ayrıca maaşım çok düşük. Hep arttırılacak deniyor ama hiçbir şey olmuyor. Ayrıca sözleşmede verilen tatil süresinden daha kısa süre tatil yapmama izin veriliyor. Patron grup içinde hep beni aşağılıyor laf sokuyor. Ben özelden uyarıp kendimi savununca da yok sana demedim vs diye bahane buluyor. Arada gruptaki bir iki kişi de gereksiz bana sataşıp iğneliyor. O zaman da cevap veriyorum ya da patrona söylüyorum o da uyaracağını söylüyor ama zaten patron en beteri. Başka bir patron var o bizim bölümde değil birlikte çalışmıyoruz ama acaba onla mı durumu konuşmalıyım. Çünkü hoş değil bu durum açıkçası hergün bir gerginlik. Ayrıca kapasitemin altında aptal işler yaptırılıyor bana.
İş yerinde mobbinge uğruyorum ama başka iş bulamıyorum, ne yapsam?