Türkiye gibi cağın gerisinde kalmış ülkelerde okumak ahmâklık mıdır?

Selam ben istifa etmiş bir diş hekimiyim. Diş hekimi olmak için 18 sene inanılmaz bi gayretle çaba sarf ettim 6 ay önce ise atandım. Çocukluk hayalimdi diş perisi olmak ama bu hayalim zehir ettiler, zehir oldu...

Bi diş doktoruna bir ôrôspu kadar değer verilmediği için 10 gün önce istifa ettim! Verilen sözleri gectim ihtiyaçlar bile karşılanmıyor! Fazla uzanmak istemiyorum...

Hastanede tek diş hekimi benim sıralar randevular dağ olmuş ve randevuya girme peşinde olan yüzlerce kişi var, sıralar almış başını gidiyor, millet sıra halindeyken kavgalar çıkıyor, hastaya bakarken muayenehaneme dalanlar mı dersin silah çekenler mi dersin, ortalığı dağıtanlar mi dersin artık ben yapamıyorum. Sabah 8.30da başlıyorum öğle aram sadece 30 dk ve akşam 6:30-7 den sonra çıkabiliyorum.

Gerçekten bende panik atak, anksiyete başladı terapi görüyorum! Istifa ettim kimse neden istifa. ediyorsun bile demedi. Bu nasıl bir ülke bu nasıl devlet bu nasıl hastane! Hastanenin tek diş hekimi benim kimse neden istifa ediyorsun diye bile sormadı beni gectim bu kadar hasta ne olacak diye soran dahi olmadı yazıklar olsun bu ülkeye emeklerime...