Ailem çalışmama izin vermiyor. Onları nasıl ikna ederim?

Yaşım 25 ve sağlık personeliyim. Ama ailem mesleğimi yapmama izin vermiyor. Şehir dışında üniversite okudum mezun olunca zorla aile evine geri döndüm. Yıllardır zorla kpss çalışıyorum. Bir yerde girip çalışmama izin vermiyorlar. Kısa sureli bir çalışma deneyimim oldu ama onda da zorla beni isimden cıkarttırdılar. Calisirken kazandıgım parayı elimden aldılar. Başka iş teklifleri aldım. Maas ve çalışma sartları iyiydi ama istemediler ve kabul etmeyeceksin dediler. Zorla bana teklifleri reddettirdiler. Özel sektörde calısmayacaksın kpssyi kazanan nasıl kazanıyor diyorlar. 2-3 yıl sonra seni kovacaklar sonra kötü yollara duseceksin diyorlar. Ama devlette is garantisi var diyorlar. Artık cok bunaldım. Gecen bir yere is basvurusunda bulundum diye kıyameti kopardılar. Sen bizim izin vermedigimiz birseyi yapamazsın bizi kenara atıp kararlar veremezsin diye bağırdılar. Üzerime yürüdüler ve maalesef bana tokat attılar. Eğer bu evden gidersen seni evlatlıktan reddederiz nerede çalıştığını buluruz seni orada rezil ederiz diyorlar telefon eder bizim onayımızı almadan oraya girdi deriz diyorlar attırırız diyorlar. Evde hic mutlu degilim ve uyuma saatlerime kadar herseyime karışıyorlar. Bizim onayimiz olmadan biseye kalkisirsan pişman olursun surunursun diyorlar iyiligini istiyoruz bir bildiğimiz var hakliyiz diyorlar. Beni asla anlamıyorlar. Yeter artık. Evlenmek falanda istemiyorum. Onları ikna etmeye çalışıyorum ama orta yolu nasıl bulurum?
Ailem çalışmama izin vermiyor. Onları nasıl ikna ederim?