Umudunuzu nelerden kestiniz?
Hiç bir şeyden ümidimi kesmedim. Sadece bir iki MEB Kanunu değişirse eskiden olduğu gibi saygı ve sevgi dolu bir eğitim öğretime geçebiliriz.
1- Sınıfta kalma ilkokul dahil olmak üzere geri gelmeli
2- Öğrenciler sınav notları yetersiz ise sınıfı geçememeli
3- Öğretmenine saygısızlık yapan öğrenciler ceza almalı
4- Tüm ülke genelinde ilk, orta ve liselerde tek tip model kıyafete geri dönülmeli.
5- Öğrenciler beceri alanlarına göre sınıflandırılmalı ve okullar bu sistemde dönüşmeli.
Formasyon, atanmak, mülakat, KPSS, ALES
Baksana üniversite başarısı olarak bile ülke olarak geriledik. Yüksek lisans doktora her şeyde okul ortalamasına bakıyorlar biz mezun olalım diye 2.00(CC) zor yapmaya çalışıyoruz millet 2.81 le formasyon şansını kaçırıyor. Formasyon parasını verdiğimiz dersleri almak demek bunun için de ortalamaya puana bakarsalar kimse öğretmen olamaz devlette çalışamayız
Görüş
8Görüş
Eğitim ve öğretimden umudu kesmedim çünkü eğitim kalitesinin çok kötü olduğunu düşünmüyorum. Eğitim kalitesinin uygunabilirliği açısından bazı sıkıntılar var. Gerçekten umudumu kesersem böyle devam edemem.
eğitim orta okulda bitti sanki bu hababam sınıfı gibi filimler özendirildi bize yıllarca sandıkki doğru olan bu bize empoze ettiler ilk okuldan beri bu saatten sonra deyişirmi bilmem
Ümidimi kesmedim aslında, herkes bireysel olarak çabalarsa emeğinin karşılığını bulur diye düşünüyorum.
İşlevsel bilgi öğrenmekten, hep teori ezberletiliyor kitapların yarısından çoğu çöp
Üniversite okuyup iş bulma konusunda ümidimi kestim
Ümit felan kalmadı eğitim bitik
Turkiyeye eğitim ve ogretimmi kaldı şaka gibi
Herseyden kestim umudumu
Her şeyden
Herşeyi.
İstihdam
Her şeyden
En İyi Görüş