Okul hayatında en büyük başarın nedir
Takdir
Teşekkür
mavi kurdele
Nazar Bancuğu
Takdir
Teşekkür
mavi kurdele
Nazar Bancuğu
İlkokulda okul ikincisi oldum. Lise sonda dershanede çok kötü netler son sıralarda sürünürken son bir iki ay kala derece sınıfına geçtim.. Belgeyi başarıdan saymıyorum
İlkokulda ki hocam bu kız üniversite kazanamaz deyip rencide ederdi sınıfta ona verdiğim cevap en büyük başarım :D
Tüm hocaları dize getirdim
Odalarında beni konuşurlardı
Sınıfa girer girmez yalvarırlardı nolur bugün bize çatma.
Bigün beni disipline verdiler. Tüm okul bana karşı. Sen ceza almazsan mesleği bırakırız dediler. Haklı olduğumu sadece ben biliyorum. Yaptım savunmamı ve herkes benden özür diledi
Cevap
13Cevap
Isı transferi sınavında normalde 30 almıştım ama bi tane ışınım sorusu vardı mikrodalga gibi bişey kimse de bişey anlamıyo o konudan sınıfta bi tek ben çözmüşüm diye hoca 30luk kağıdımı 100 yapmıştı :D
sonra da okulu bıraktım zaten
Lgs'de hocalarla sınav boyunca sohbet eden ilk öğrenci olmak ardından meslek lisesine girdim hâlâ meslek okuyorum son senemdeyim sksks
İlkokul , orta , lisede takdir aldım. Üniversitede tüm bölüm birincisi. Yüksek ve doktora en yüksek ortalama.
Üniversite hazırlıkta birçok il ve Türkiye derecelerim oldu. Ne günlerdi be.
Devlet üniversitesi yüksek lisans 4 üzerinden 3.9 ortalama mezuniyet.
Başka bişe yok
okulda hiç bi başarım olmadı dümdüz okudum dümdüz bitirdim 😂😂
Dereceyle bitirdim üniversiteyi, master da, birinci oldum, doktoraya sınavdan muaf girdim
Hayatımda en büyük başarı öğretmenlere sorun çıkartmak ve dedikodu konusunda çok başarıliyimdir
Lise ikide sınıf birincisi olmuştum
Okul birincisi olmak 😂
Okul 5. olmuştum o herhalde
Lise sonda 1 tane zayıfla bitirmem
Bölüm 2. si olarak mezun olmam sanırım
Sınıfı geçmem yeterli
Sınıf birincisiydim.
Mezun olmak
Okulu bitirmek
10takdir 2onur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?