bununla ilgili bir ders alıyorlar mı nasıl işliyor bu süreç hep merak etmişimdir. dışarda bulunmuş c*set fotoğrafları bile içimi çok daraltıyor bu sağlam psikoloji nasıl elde ediliyor
Otopsi gibi yerlerde çalışan insanlar psikolojilerini nasıl sağlam tutuyor?
Diyarbakır, Lice ilçesinde depremde bölüğüm kurtarma görevine gitmiştim.. Toprak altından suratları çürümüş karınları yırtılmış bağırsakları dağılmış cesetler çıkıyordu.. Personele zorla baktırdım ve bayilanlar oldu.. Ama asker bu görüntüye alışık olmalı çünkü savaşta yanındakilerin bomba ile parçalanmış cesedlerini görecekler.. Zaten o göreve uygun olmayanlar otopside çalışamaz..
Dedem sağ olsun çok küçükken kurban keserken yanında tutardı ve koyun yuzulurken parcalanirken bana yaptirirdi 12 yaşından sonra koyunu yüzer parçalardır.. Bir gün alarm verilmişti ala bitti tanklar yerine çekilirken bir tankın civarında kosusma fazla idi.. Gittim kulede bir er sıkıştı dediler.. girdim içeri er tavanlar topun kama kolu arasında başından sikismis kama kolu başına girmişti.. Kule tabanında bir ast subay baygın yatıyordu. Eri oradan indirdim tabi beyninin bir kısmı aktı... O bayılan ast subay Kıbrıs harekatına katılmış habire nasıl öldürdüğünü anlatıyordu.😁😁 Yani hayatta her şeye hazirlikli olmak lazım.
Yetiştirme tarzı ne yazık ki çoğu kimse böyle şeyleri babet olarak görür..4 Yıl önce deniz kenarında oturuyorken ilerde yüzen bir adamın suya kapaklandı gibi gördüm hemen atlayıp yüzerek yanına gittim karaya çektim millet canım bakıyor bagiriyorum ambulans çağırın diye.. Ne yazık ki kalp krizi sonucu öldü.. Nasıl gördün nasıl anladım soruyorlar bir insanın ihtiyacı var mı diye kimse bir şey bilmiyor.. Wild natural TV ye seyretseler yaşam ne kadar zor ve dikkat isteyen bir iş görürler.
Sağlıklı ve iyi yaşamanın ön görüsü sğğuk kanlı ve yerine göre cesur olmak ile eş değer. Bana canlı canlı dilkiş bile attılar yarama ama ne yazık ki iğneyi görünce bayılanlar var.
@gojjose sana zorla kalk evlen diyen yok bunu ila belirtmek istiyorsan benim yaptığım görüşe yorum yapmicaksin görüş olarak belirticeksin kalkıp benim görüşüe böyle yorum yaparsan BANANE diye cevap alınca da celalenmiceksin
En İyi Cevaplar