Şimdi şöyle bir durum var. Bir iş görüşmesine gittiğiniz zaman işveren sizi karşısında gördüğünde herşeyinize bakar. Kılık kıyafet, saç baş düzgün mü, konuşması diksiyonu nasıl, başvurduğu pozisyon için ekstra bir kişilik özelliği gerekliyse, bununla ilgili durumu nedir bunların hepsini anlamaya çalışır. Velhasılkelam ilk izlenim hayatın her alanında olduğu gibi iş başvurusunda da önemlidir. Kırışık, paspal bir kıyafetle iş görüşmesine gidilirse işverende bu kişinin kendisine saygısı düşük seviyede izlenimi doğabilir. Ben böyle düşünüyorum..
Yapılan işe bağlı eğer bir tamircide çırak olarak baslayacaksa bunu kimse önemsemez durumu olmaya bilir insanları kınamak doğru olmaz. Ben güvenlik işi yapıyorum bu zamana kadar 3 sefer iş değiştirdim 1'de takım elbiseyle gittim olmadı diğerinde normal spor giyindim saçlar vs yaptım oldu mesela konuşması duruşu işe istekli olması hedeflerinin bir iş verenden daha yüksek olması o personeli işe almama sebep olur önemli bir konuda daha var ekip içinde uyum sağlaması da önemli bunu çalışmasını gorerek ekip çalışmasına yatkın mı anlaya bilirsiniz zaten iş verenlerin 2 ay deneme süreleri tanıyorlar buda onun için tahminimce ben hep aynı kaldım yukselmedim ama iş disiplininden asla ödün vermedim hatta çalıştım üniversitede bir öğrenci abi sen diğer güvenliklerden daha sıkısın dedi buda beni mutlu etti açıkçası işimi önemsiyorum seviyorum bazen soğutsalarda bundan dolayı 1. Giyim önemli 2. Konuşma 3. Hedefleri beklentileri benim için önemli.
Hangi alanda çalışacağına göre değişir bu durum. İnsan kaynakları tarzı bir iş ise tabikide bu kötü bir izlenim oluşturur ama ben bir mühendis alıyorumdur o zaman adamın bilgisine, donanımına neler başardıklarına bakarım ve kıyafet durumunu göz ardı ederim. Sonuçta o an işi ters gitmiş ve o aksilik içerisinde iş görüşmesine yetişmiş olabilir bu tarz bir nedenden dolayı işini iyi yapabilecek zeki bir insanı böyle harcamam.
E yani sonuçta insanın gözüne çarpar elbette ama dediğim gibi dikkate almam, bununla değerlendirmem. Bana zeki, iyi iş yapabilecek, kendisini başkalarına iyi ifade eden ve problemleri analitik olarak hemen çözebilecek adam lazım.
Ne iş yapacağına bağlı. Sürekli müşterilerle muhatap olacak biri değilse kıyafetine karışmamak gerekir. Bazı kişilerin zaten kendi aykırı tarzları vardır kimse karışamaz. Özellikle creative işlerde çalışan kişilere zaten karışamazsın.
ayrı da kırışıklık diyorsun, iki dakika birini beklerken sokakta yere oturan arkadaşlar var. Bence kişi işyerinde vitrindeyse kıyafet için kriterler empoze edilebilir, değilse karışılmamalı.
Bir yönetici olarak ön yargılı olmamakla birlikte çok iyi bir donanımı yoksa şayet benim için eleyici bir kriterdir. İş görüşmesine gelirken muhakkak kurum, kuruluşu ve muhatapları ciddiye almalıdır aday.
Olsun sonuçta gerçekten oluyor mu oluyor bence kırışık kıyafet önemli ama birinin kırışık kıyafetli olması içine özen göstermeyeceği anlamına gelmez ne takım elbiseler var nasıl işler yapıyorlar hepimiz görüyoruz