Bölüm ingilizce. Biyolojiyi çok seviyorum ve netlerim de 13 sorudan 11 12 bazen 13. sizce bu bölümü okumalı mıyım?
Üniversiteden sonra yurtdışına çıkabilecek durumum var
Üniversiteden sonra yurtdışına çıkabilecek durumum var
Bir kere hata yapmışsın bir kere daha hata yapmana izin verme. Bence sevdiğin bölümü okumalısın.
Üniversiteden sonra yurt dışına herkes çıkabilir. Ama maalesef ki oturma ve çalışma iznini para karşılığı vermiyorlar
yurt dışına gitmek benim için problem değil her şekilde hallederim de ne hatasından bahsediyosun onu anlamadım
ya o öyle değill bölüm ingilizce okunuyo ondan bahsettimmmm yani 1 yıl hazırlık okuyorum sonra dersler ingilizce anlatılıyo
yurt dışında tonla tanıdığımız var ve hepsi ordan biriyle evlenmeden yerleşim izni alanlar ben hedefimi söylediğimde burada o meslek yürüyo gel yurt dışına biz hallederiz falan çok detaylı anlatmadılar ama aile dostlarımız bizden bi kaç kişiyi de götürdüler hollanda kanadaya hatta ingiltereye
türkiyede boşşş hiçbir şekilde geleceği olduğunu düşünmüyorum ki bölümlerin kontenjanı dolmuyo bile klasdöşçma
teşekkürler umarım senin de istediğin gibi bir hayatın olur
yüzüme tokat gibi laf çarptın sağoll
ortaokuldayken planladığım lisede okudum. şu an okuduğum üniversite ve bölümü 8. sınıfa giderken belirlemiştir. 2 sene sonra mezun olacağım. 32 yaşında da çalışmayı tamamen bırakıp bir çiftlik kurmayı düşünüyorum. Sessiz sakin kafa dinlemelik. Bakalım bunu hayata geçirebilecek miyiz
inan şu an babamın büyükbaş hayvan çiftliği var önceden aylık 50 bine yakın ara kazanıyoduk ama şu an türkiyenin ekonomisinden dolayı her ay -10 bi tl zarara giriyoruz diye küçüldük yakın zamanda babam bu işi bırakmayı düşünüyo ama ekonomi oturursa efsane işşş hem maddi hem de manevi olarak doğayla iç içe huzur dolu
sdkömcnsxömzdcçseklsda iyi gecelerrrr
sana mesajlar çok geç geliyo herhalde çok kopuk cevap veriyoruz birbirimize
Cevap
0Cevap
Bak canım sen hep aynı hatayı yapıyorsun herkesi fazla umursuyorsun. her zaman önceliğin kendin olmalı.
kendimi geliştirmek için istiyorum zaten bunu sdjklmnesömlnceklsşdz
Oku geliştiriririn kendini
Oku hatta yapabiliyorsun yurtdışında oku
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?