Eğitim & Kariyer Online iş görüşmesi için fazla mı resmi giyinmişim? BaşkomutanMka Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Opmar Optik ile online bir görüşme yapacağım, Allah'ın izniyle kabul ederlerse işe alınacağım. Sizce fazla mı resmi giyinmişim? Online iş görüşmesi için fazla mı resmi giyinmişim? Cevapla İş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ProfessorSnape5 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Resmi diyebilmen için en azından kravat olmalı Resmi durmuyorsun 0 1 Yorumla BaşkomutanMka +1 yıl Normalde pek gömlek giyen biri değilim. Gömlek giyince kendimi biraz resmi hissettim, onun için sordum. Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Umarım üstten bir düğme daha iliklemişsindir. Başarılar bro. 0 0 Yorumla
AyşeDenizÖzgün Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Bence gayet normal olması gerektiği gibi. umarım güzel geçmiştir :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Abi niye kafan buyuk duruyo 0 1 Yorumla ciddi_misin +1 yıl Çünkü büyük Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Resmi diyebilmen için en azından kravat olmalı
Resmi durmuyorsun
Normalde pek gömlek giyen biri değilim. Gömlek giyince kendimi biraz resmi hissettim, onun için sordum.
Umarım üstten bir düğme daha iliklemişsindir.
Başarılar bro.
Bence gayet normal olması gerektiği gibi. umarım güzel geçmiştir :)
Normal giyinmişsin.
Normal işte beyaz gömlek
Yok gayet normal.
Yoo çok normal
Abi niye kafan buyuk duruyo
Çünkü büyük
Bizene awk