Bir tek coğrafya dinleyince oluyor ders dinlemekten soğuyorum resmen ne yapmam lazim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tek değilsin en nefret ettiğim ders şu an üniversiteye hazirlaniom sadewce coğrafya çalışmadım hayatımda böyle sıkıcı bir ders gormedim
Ya gerçekten ama degilmi çok gıcık bir ders
Gicikmi alaskina gıcık demek az yaa mat bile ondan güzel coğrafya ayy adını bile duyunca sinirim bozuluhor
Çalışmadım cogragyayi calismicamda
Ben zorluyorum belki birkaç soru yakalarım diye
Vala sen bilirsn calisabiliyorsan ne güzel ama şu şekilde gercekten nocgrafya çok ters köşe yani 5 soru soruyorlar onun için onca vaktimi harcamadim o 5 neti Türkçe'ye ağırlık vererek alcam insalah sevmediğim için coğrafyayı o yüzden uğraşmakta istemedim
Tabi ki kendini ayarlamissan öyle çalış. Allah zihin açıklığı versin
Teşekürler sanaada
Lise mi kpss falan mı
Kpss
Bayram meralden dinle, bana coğrafyayı sevdiren adam
Ayy dinledim sanırım ben coğrafyadan sorunluyum. Atandın mi sonra
Ben 90 puan aldım, alanım mühendislik 93 94 le atama oluyor
O kadar yüksek puanla alım mi olur ya haksızlık bu. Bu arada çok güzel puan almışsın. Tekrar mi hazirlaniyorsun
Yok hazırlanmıyorum, özel Bi şirkette yöneticiyim, seneye türkiye den ayrılmayı düşünüyorum
Haklısın. Ne desek boş. Alınacak en doğru karar bu durumda. Biz bir muhendis kaybederiz başka bir ulke mühendis kazanir.
Atatürkün de dediği gibi, Kıvılcım olarak gidiyorum, alev olarak geleceğim ama Türkiyede çalışmam için uygun zaman değil.
İnşallah. Neden maaştan mi memnun değilsin
Maaşım gayet iyi çok şükür. Türkiye şartlarında baya iyi hatta. Ben ülkenin hak hukuk adalet sisteminden memnun değilim. Enerjim her ne kadar gündem ile ilgilenmedem de boşa gidiyor, dolaylı olarak etkileniyorum
Him. Genel ulkenin halinden memnun olmadigin için gitmeyi düşünüyorsun. Uzaklardan da merak edip takip etmek issteyeceksin bence cunki burası senin yurdun. Ama yine de senin tercihin. Sen nasıl iyi hissedeceksen öyle yap.
İster istemez ilgileneceğim, ülkemi seviyorum. Ben mühendis ve yöneticiyim. Karar alıyorum bilgim ve tecrübem dahilinde yönetim kurulu siyasi sebepler ile uygulamıyor. Siyasiler ne isterse onu yapıyorlar. Bende onaylamıyorum. Ya beni görevden alacaklar ya ben gidecem, doğru bildiğimden kendime olan saygımdan vazgeçmem. Yurtduşında tecrübemi artırıp akademik bilgimi de artıracağım. Türkiyeyr çok daha yararlı olarak geri döneceğim fakat bazı şeylerin değişmesi lazım, aklın ve bilimin rehber edinilmesi lazım
Şu an bu söylediklerinden hem etkilendim hem de çok şaşırdım. Çok güzel düşünüyorsun. Keşke herkes senin gibi düşünse. Ama mümkün değil bu dediklerinin olması sanki anormal senmişsin gibi davranırlar. Herkes çalış paran yatsın harca kafasında.
Çevremdekilerin Bi deli demediği kaldı. Bu senede oturup sınava çalışmamı çok zorladılar. Mevcut işimde kamuda alacağımın 1.5 2 katı kazanıyorum zaten ama insanlar kamudur, garantidir kamuya gir tatilin var paran yatar diye kafayı bozmuş durumda. Ben başarılı biriyim, bunun fa farkındayım. Bu işten çıksam istediğim işe yine girerim ama bugünlere kolay gelmedim. Gece herkes uyurken makale okuyordum araştırma yapıyordum 3 4 saat uykuyla çalışıyordum. Konfor alanından çıkamayan başarılı olamaz, sende çalış ama kamu olur olmaz, kafayı takma. Sen istersen başarılı olabilirsin, başarı altın tepside sunulmuyor. Olduğundan daha fazlası olduğunu unutma
Sana öz el den yazabilir miyim
Tabi
Celal Şengör’ün dinle seversin zamanla :D
Bir sucul ekmek yemek lazim
Dinleme
Hocayı değiş.
Değiştirdim ya yine sıkılıyorum
Kimleri dinledin
Bayram Meral ve Engin eraydin
Birde aşinanin coğrafyasını dinle
Tamam bı ona da bakayım ins olur bu sefer ama sanmıyorum
Kpss mi ayt mi