Eğitim & Kariyer Günaydın☀️ Kürkçü dükkanına dönüşler yapıldı mı, mesai başladı mı? Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Tatil bitti kürkçü dükkanına dönüşler yapıldı mı yoksa tatile devam mı?Dili boyundan uzun olanlar kısa kaldığı yere fitne saçarlar 😎 Günün sözü olsun✌️ Günaydın☀️ Kürkçü dükkanına dönüşler yapıldı mı, mesai başladı mı? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Sıkıcı geçiyor gün 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Nihahah gülüşü atayım şuraya 😈 siz tatilden dönün ben cıkıcam şimdi tatile 😎😃 1 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Erol taş sen mi geldin😂 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Yorumla
Wonfe Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bizim firma 9 gün yaptı tatili :) bu hafta da tatil bizde. 1 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Ne firmalar var be Yorumla Wonfe +1 yıl Darısı başına :) Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Evet, başladı maalesef..Perşembe perişanlık.. 😄 1 2 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Cuma mubarek gün Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Yarın ola hayrola.. 😄 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Günaydınnnn 🎈 evet ben an itibariyle kürkçü dükkanım olan ksye döndüm ve ilk görüşümü paylaşıyorum bismillahh 😄 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Günaydın.Günün sözünü de aldık.Çalışıyoruz. 1 0 Yorumla
Messby Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Kürkçü dükkanından ayrılmadım, hâlâ kürkçü dükkanındayım. Jznsj 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Oldu oldu.. doğru diyon, g. tü yere yakın olanlardan korkulur 1 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Evet mecburi dönüş yapıldı bugün çalışıyorum ama 3 gün daha izinliyim. 1 0 Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Uzun süre sonra gündüz mesaisine başladım. Hayırlısı olsun bakalım 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 886 cevap paylaştı. çalışmak ne güzelmiş diyeyim ben ((:günaydın 1 0 Yorumla
YELELİ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Biraz bağcılar aforizması gibi olmuş :D 1 4 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Bagcilar aforizmasi ne oluyor aydinlatirmisinz Yorumla YELELİ +1 yıl Tabi hemen görselle destekliyorum :Dhttps://imgyukle.com/i/RmJOEY Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Hmmm ilginçmiş bagcilar ve aforizmasini bilmiyorum bile Yorumla YELELİ +1 yıl Daha neler var neler hiç denk gelmemek akıl sağlığı için büyük önem arz ediyor :d Yorumla
PromisedLand Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Buranın ederi ne kadar 😂 1 1 Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl Çook😂 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Azıcık şurda yatim birazda şurada 😂 2 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 697 cevap paylaştı. Kürkçü dükkânından hiç ayrılmadım ki. 😂😂😂 2 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yok daha başlamadı yatıyorum şimdilik 😇 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Günaydın, yataktayım daha 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Her şey eski düzen 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 532 cevap paylaştı. başladık işe 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Sıkıcı geçiyor gün
Nihahah gülüşü atayım şuraya 😈 siz tatilden dönün ben cıkıcam şimdi tatile 😎😃
Erol taş sen mi geldin😂
Bizim firma 9 gün yaptı tatili :) bu hafta da tatil bizde.
Ne firmalar var be
Darısı başına :)
Evet, başladı maalesef..
Perşembe perişanlık.. 😄
Cuma mubarek gün
Yarın ola hayrola.. 😄
Günaydınnnn 🎈 evet ben an itibariyle kürkçü dükkanım olan ksye döndüm ve ilk görüşümü paylaşıyorum bismillahh 😄
Günaydın.
Günün sözünü de aldık.
Çalışıyoruz.
Kürkçü dükkanından ayrılmadım, hâlâ kürkçü dükkanındayım. Jznsj
Oldu oldu.. doğru diyon, g. tü yere yakın olanlardan korkulur
Evet mecburi dönüş yapıldı bugün çalışıyorum ama 3 gün daha izinliyim.
Uzun süre sonra gündüz mesaisine başladım. Hayırlısı olsun bakalım
çalışmak ne güzelmiş diyeyim ben ((:
günaydın
Biraz bağcılar aforizması gibi olmuş :D
Bagcilar aforizmasi ne oluyor aydinlatirmisinz
Tabi hemen görselle destekliyorum :D
https://imgyukle.com/i/RmJOEY
Hmmm ilginçmiş bagcilar ve aforizmasini bilmiyorum bile
Daha neler var neler hiç denk gelmemek akıl sağlığı için büyük önem arz ediyor :d
Buranın ederi ne kadar 😂
Çook😂
Azıcık şurda yatim birazda şurada 😂
Benim mesaim hiç bitmemişti
Kürkçü dükkânından hiç ayrılmadım ki. 😂😂😂
Evet mesai başladı hemde feci
365 gün 7/24 tatile devam
Dönüşü dün yaptım, bugün rutin bir gün.
Günaydın arkadaşım selamlar, sevgiler
Günaydınlar
Sormayınya maalesef öyle
Maalesef uyanıp geldik yine işe