Bu hayatı bakımsız güne başlamayacak kadar çok seviyorum. :D Siz yaptınız mı sabah bakımınızı?

Bu hayatı bakımsız güne başlamayacak kadar çok seviyorum. :D Siz yaptınız mı sabah bakımınızı?

Bu sabah her zaman ki günlük sabah bakımımı yaptım, sinek kaydı sakal tıraşı, @Elidor saç şekillendirici kremi saçlarıma sürüp fön çektim (bence şekillendirici krem saç spreyinden daha iyi ve daha sağlıklı uzun sürede bozulmadan duruyor) tıraş olduktan sonra Arko Men tıraş kolanyamida sürdüm, dişlerimi fırçaladım, parfümümü sıktım ve ise gittim.
Hayır bu sabah bakım yapmadım hala hatta yüzümü bile yıkamadım hiç evden çıkmadım desem yalan söylememiş olurum suratım aşırı yağlandığı için pardon yanlış yazdım aşırı derecede kuru olduğu için birazcık öyle bıraktım ki yağlansın diye
Cevap
15Cevap
Evet bakım yaptım
Yüz bakım- musluk suyu (sabah-akşam yüz yıkamak için)
Saç - bi tane şampuan (bu genellikle değişiyor evde ne varsa o yani)
Diş - plastik diş fırçası (ucuz olanlarından)
Diş acunu (ipana)
El ayak bakımı- tırnak makası
yüz temizleme jelini kullandıktan sonra gül suyu ile tonik yapıp ardından nemlendirici kremi sürdüm
Günaydın. Elletme sabah ilk işim bakım yapmak oldu. Kendimi güzel ve bakımlı hissettiğimde günüm daha güzel geçiyor. Enerji depoluyorum resmen.
Günaydın kuşummm 😍 Sabah kalkar kalmaz cildimi temizleme jeli ile yıkayıp nemlendirici ve güneş kremimi sürdüm.
8-10 defa su çaldık yüzümüze.. Sabah bakımından sayılır mı? 😅
jdsbfkdsf sayılmaz mı beee
Tamamdır o zaman yapıldı 😅👍
Biraz önce yüzümü tshırt önüne sildim bence yeterli
Hee yapildi, yuzumu yikayip sacimi elimle duzelttim iste daha naapim
Sabah bakımı olmadan olur mu ya tabiki yaptım. Yüzümü yıkadım daha ne yapayım😂
külüstür arabalar gibiyim bakım yapmaya lüzum görmüyorum 😂😂
Sabah 05:00
Bebek uyandı
Mama yedi
Bezi değişti ooo çok güzel yapıldı bakım 🤭🤭😁😁
Bebişe selamlar 🌹🌹
Kızmı erkekmi
Yapıldı. Eşimin aldığı kolonyayı sürdüm. Manevi değeri çok yüksek. 😇😇😇😇😇🤍🤍🤍🤍🤍🤍☺️☺️☺️☺️
Henüz değil. Yeni uyandım.
hahaha yapılsın o zaman😍
Günaydın, evet yaptım😀
aynen elimi yüzümü yıkadım okeyim
Yüzümü yıkadım yeterli 😅
evettt
harikasın💜
Birazdan yapılacak
Yapıldı
İyi bakımlısın he
Bu jel guzel mi ya?
Yapıldı çoktaan🥳