Eğitim & Kariyer En güzel ve en eğlenceli ders aşağıdakilerden hangisidir? busraoksuzzzz Takip Et Xper 4 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor en güzel dersi işaretleyiniz Matematik Türkçe Fen İngilizce Beden Sosyal Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En güzel ve en eğlenceli ders aşağıdakilerden hangisidir? Cevapla İş Soruları En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. İngilizce 0 0 Yorumla
gulosyy Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl en güzel en eğlenceli ders bnece kişini ilgisini çeken sevdiği anladığı derstir misal ben tarihe bayılırım gecmiş dönem insanları kültürleri çok ilgimi ceker. 0 1 Yorumla busraoksuzzzz +1 yıl ben tarih sevmiyorum bana matematik daha güzel geliyor Yorumla
gizliiiiüyeeeee00 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl hiçbiriiii ama birini seçecek olsam matematik derdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İngilizce
en güzel en eğlenceli ders bnece kişini ilgisini çeken sevdiği anladığı derstir misal ben tarihe bayılırım gecmiş dönem insanları kültürleri çok ilgimi ceker.
ben tarih sevmiyorum bana matematik daha güzel geliyor
hiçbiriiii ama birini seçecek olsam matematik derdim
Sisyal
Bide mat
Beden
hic biri
Tarih
Beden
Sosyal