Çocuğuma bakmak için işi bırakmalı mıyım?

5 yıldır özel bir bankanın çağrı merkezinde yüksek gelir segmenti müşteri hizmetlerinde çalışıyorum. Pandemiden sonra eve geçtik eşim de bende. İş yerinin özel sağlık sigortası var. Evde olduğunuz için yemek kartı veriyor her ay 700-800 civarı aynı şekilde eşime de. 9 aylık kızımız var ve benim annem uzak , kayınvalidem ise çocuğu getirin ben evimde bakayım diyor ama çocuk süt emiyor. Tüm gün oraya bırakamam. Ve 3 görümce kayınpeder benim yanımda çocuğu Sıka sıka ağlatıyorlar ben yokken düşünemiyorum. 5 aylıktı ise başladım izin dönüşü, yan apartman dan bı kadın ile anlaştık ayda 1600 e gelip o bakıyor evde bizim yanımızda. Şimdi bayram sonrası iş yeri çağırıyor ama ben çocuğu napicam onu düşünüyorum. Bakıcinin evine bırakamam, annem de gelemiyor, kayınvalidem ben kendi bildiğim gibi buyutucem onu diyor asla vermek istemiyorum ona. Eşimde bende toplamda 11.800 lerde maaş alıyoruz. Ben istifa etsem alacağım 90 bin tazminat olacak onunla borçları kapatıp eşimin maaşıyla gecinemez miyiz acaba? Sadece kira fatura veririz borç olmaz. Bide eşim bekçiliğe hazırlanıyor kazanırsa daha rahat edicem. Sizce çocuğa bakmak için bu risk alınır mı?
Çocuğuma bakmak için işi bırakmalı mıyım?